• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşbuldum canımm :16:

kursta ya o bugün

iyilik babuşummm,hissettiğim bir değişiklik yok ama inşallah içimde vardır :))) Sen nasılsın??
iyiyim tatlımm saolll...insallah canım yaaa testi ne zaman yapacaksın gün sayalım:)
aaaaa evet bugün çarşambaaa...

yarın yola çıkcaktı dimi hayırlısıylaa...
evet canımm

:56:edacımm dünkü poaça kadar güzel poaça yemedim cnm.allah gönlündekini versin:emir_bebek:

edammm n__a__z+ darkangellove58+ mutlukız+ ozlem2684 maonyaaa+ babu+ imjuli+ hperi :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ya geçenlerde burda biri dış gebelik yaşamış, hastaneye kaldırılmıştı anlatmıştım ya hani, işte o bayanın gebeliği ikizmiş, önceden ikiz olduğunu anlamadan keseyi falan görünce doktor gebe olduğunu müjdelemiş, daha sonra da hatun düşük yapmış bi süre sonra. düşük yaparken çok fazla kanaması olmuş, ardından kaldırıldığı hastanede yaptıkları kan ve idrar testlerinde bhcg'sindeki anomaliden ve usg görüntülerinden gebeliğin ikiz olduğu ve birinin de tüpte yeraldığı belirlenmiş.
ameliyatla tüpünün alınmasını gerektiren şey ise kanama olmuş tabii, tüpü patlamış maalesef o arada :/ çünkü düşünsenize gebeliği biliniyor ve kadın 2.ciden şüphelenmiyor bile.
biri düşük, biri dış gebelikle sonuçlanan bir üzücü hikaye :/
bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuz :nazar: allahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.

bunu da anlattım ki, böyle de hikayeler var bilinsin diye

ya geçenlerde burda biri dış gebelik yaşamış, hastaneye kaldırılmıştı anlatmıştım ya hani, işte o bayanın gebeliği ikizmiş, önceden ikiz olduğunu anlamadan keseyi falan görünce doktor gebe olduğunu müjdelemiş, daha sonra da hatun düşük yapmış bi süre sonra. düşük yaparken çok fazla kanaması olmuş, ardından kaldırıldığı hastanede yaptıkları kan ve idrar testlerinde bhcg'sindeki anomaliden ve usg görüntülerinden gebeliğin ikiz olduğu ve birinin de tüpte yeraldığı belirlenmiş.
ameliyatla tüpünün alınmasını gerektiren şey ise kanama olmuş tabii, tüpü patlamış maalesef o arada :/ çünkü düşünsenize gebeliği biliniyor ve kadın 2.ciden şüphelenmiyor bile.
bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuz :nazar: allahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.bunu da anlattım ki, böyle de hikayeler var bilinsin diye

ayyy yazık olmuş bebişleree...
ama şükür ki kadın kurtulmuss...
çok gecmiş olsunnn..allah korumuşş...
inş en kısa zamanda toparlanırr...
allah sabır versinn...

bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuz :nazar: allahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.

Allah yardımcısı olsun,şifasını versin bir an önce..
Benimde hep anlatmak istediğim bu,bizden kötü durumda olan bir sürü insan var,bu sırf bebekle ilgilide olmayabilir,kendi bedeninizdeki bir eksiklik bir hastalıkta olabilir,bizler çok şükür sağlıklıyız..Halimize hep şükretmemiz lazım.Beterin beteri var diye boşuna söylenmemiş..Tabiki üzücü bir durum çocuk sahibi olamamak ama dünyanın sonu değil...Eğer olması gerekiyorsa rabbim elbet nasip edecektir..Yaradan kullarını mutsuz etmek istermi,vardır mutlaka bizim için bir hayrı bu durumun..

:25:

:25:evet cnm halimize binlerce şükürrr

çizelgeme bak orada sayıyorum :))) 1 hafta 3 gün :))) 18 aralık yani..

haydi hayırlısı handancım :49:

ayyy yazık olmuş bebişleree...
ama şükür ki kadın kurtulmuss...
çok gecmiş olsunnn..allah korumuşş...
inş en kısa zamanda toparlanırr...
allah sabır versinn...

amin edoşum, sağol çok.

çok zor bi durum gerçekten

Back
X