• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

insanoğlu maalesef herşeyi çok çabuk unutuyor :25:
nelerin peşinde koşarken neleri kaçırıyoruz kimbilir :/ hırslarımızın tutkularımızın peşinde koşarken hayatı unutuyoruz, sağlıklı olduğumuz için şükretmeyi unutuyoruz, aslında ne kadar güzel olduğumuzu unutuyoruz.

ne kadar basit bişey aslında değil mi, çok şükür bugün de nefes alıyorum diyebilmek :31:

aynen öyle kuzum,ben şu geçen 2 yıla bakıyorumda bomboş geçti..her ay aman hamilemiyim diye diye hiçbirşey yapmadım..master yapsam biterdi mesela çok istemiştim ama hamile kaldım kalıcam diye hiç bulaşmadım..En basitinden varis ameliyatı bile olmadım(biraz varis problemim varda :)) ) Spora başlicaktım başlamadım..Geçti gitti en güzel zamanları bir daha dönebilecekmiyim 27, 28 yaşında hayır..yazık yanii.O yüzden kübra gibi 18 yaşında kendini bu işe bu kadar kaptıranlara üzülüyorum..Bu kadar dert etmeyi bıraksınlar.Elbet olacak uzuuun yıllar var.Allah sağlık uzun ömür versin yeterki..

aynen öyle kuzum,ben şu geçen 2 yıla bakıyorumda bomboş geçti..her ay aman hamilemiyim diye diye hiçbirşey yapmadım..master yapsam biterdi mesela çok istemiştim ama hamile kaldım kalıcam diye hiç bulaşmadım..En basitinden varis ameliyatı bile olmadım(biraz varis problemim varda :)) ) Spora başlicaktım başlamadım..Geçti gitti en güzel zamanları bir daha dönebilecekmiyim 27, 28 yaşında hayır..yazık yanii.O yüzden kübra gibi 18 yaşında kendini bu işe bu kadar kaptıranlara üzülüyorum..Bu kadar dert etmeyi bıraksınlar.Elbet olacak uzuuun yıllar var.Allah sağlık uzun ömür versin yeterki..

doğru söze ne denir :46:

hayatı ıskalıyoruz farkında olmadan.

:81:

cnmm ne güzel anlatmışsınnn

25 ekim benim doğum günüm ve resmi nikahımız

22 ekim eşimin doğum günü ve imam nikahımız

8kasımda düğünümüzz:69:

evet cicim 2005 tede nişanlanmıştım
2001 yılından beri beraberiz beni o büyüttü diyebilirim.küçücük kızdım yani :))))

bizde 2006 nın temmuzunda başladıkk...

2008 in 20 aralığında nişanlandık...

6-7 ay nişanlılık sürecim olduu...

bende öyle 19 yaşında tanıdım eşimi miniciktimm :9: :9: :9:

17ağusta nişanlandıkkk cnmm 3ay sürdü:97:

allahım 10 yumurta alabilmek iş oldu resmen :47:
şoför varken araba yok, araba varken şöfor yok :32:

Back
X