kızlar merhaba nasılsınız? bu akşam eski işyerimde ablam gibi sevdiğim bi arkadaşım evlendiğimden beri ilk kez bize yemeğe gelecek çok heyecanlıyım
kızlar merhaba nasılsınız? bu akşam eski işyerimde ablam gibi sevdiğim bi arkadaşım evlendiğimden beri ilk kez bize yemeğe gelecek çok heyecanlıyım
biz iyiyiz canım sen nasılsın.Sevdiğin insanların misafirliğe gelmesi insanı mutlu ediyor ya
biz iyiyiz canım sen nasılsın.Sevdiğin insanların misafirliğe gelmesi insanı mutlu ediyor ya
ne güzel :) ne hazırlayacaksın
selam sevgi
valla arkadaş genelde rajim yapan fazla yemeği sevmeyen biri olduğu için çorba, fırında köfte patates, yanında pilav ve salata düşünüyorum. aklıma ekstra gelen bişey olursa belki bi aparatif daha ekleyebilirim.
hımmm çok güzel bir menü canım, kolay gelsin şimdiden :)
iyiyz cnm h.g ohh ne gzl neler hazırladın misafirlerine:)
kızlar ben çıkıyorum şimdi, görüşürüz sonra tamam mı
kızlar ben çıkıyorum şimdi, görüşürüz sonra tamam mı
özlemcim geçmiş olsun . dış gebelik ve kimyasal gebelik birbirinden çok farklı şeyler. kimyasal gebelikte bebek rahimde tutunamamış oluyor, dış gebelikte ise tüplerde gelişen bir gebelik sözkonuus ve ilerleyen aşamada tüpün patlayarak kişinin iç kanama geçirmesine kadar ilerleyebiliyor.
tekrar geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
selam
görüşürüz handancım iyi bak kendine
senin niye canın sıkıldı nazcığım
bende iş çok sıkılmaya vaktim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?