• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

zeynep'ini biliyorum ama irem'den emin değilim :)

ama edoş'un dediğine göre de zeynep irem.
ben özpar'danb da eminim, çağan olacak onun adı.

görüşürüz canım güle güle :3:

geçmiş olsun yeniden :29: bundan sonra hep güzel şeyler olsun hayatında :nazar:

saolasın canım cümlemizin inşallah...

darkangellove58+ edammm+ ozlem2684 imjuli+ n__a__z

slm kızlar nasılsınız bakıyım:66::66:

oy oy bacım burdaymıs hb gadasına aldıgım grıple ugrasıyorum hıc halım yok ama genede cok sukur ıyım sen nasılsın handancım

hg ayşacim saol iyiym seni sormalı geçmiş olsun gripmişsin

oy oy bacım burdaymıs hb gadasına aldıgım grıple ugrasıyorum hıc halım yok ama genede cok sukur ıyım sen nasılsın handancım

aaaa kıyamam hastamı odun,çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..Dikkat et kendine çok.
Bende iyiyim canım,evi toparlıyorum bi yandan hergünkü işler işte..Ütü yapmam lazım ama hiç istemiyorum :19:

hg ayşacim saol iyiym seni sormalı geçmiş olsun gripmişsin

iyi olduguna sevındım allah cumlemıze ıyılık versın evet canım ya grıp oldum yanımda 1 paket peceteyle oturuyorum :59: bunyem zayıf oldugu için hemen kapıyorum bu tur seylerı

aaaa kıyamam hastamı odun,çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..Dikkat et kendine çok.
Bende iyiyim canım,evi toparlıyorum bi yandan hergünkü işler işte..Ütü yapmam lazım ama hiç istemiyorum :19:

saol bacım allah razı olsun ay bende sana kıyamam yaaa ben severım utu yapmayı bana gonder :32:

iyim seker cok sukur sen nasılsın canım:16:

çoook teşekkür ederim :71:

iyi olduguna sevındım allah cumlemıze ıyılık versın evet canım ya grıp oldum yanımda 1 paket peceteyle oturuyorum :59: bunyem zayıf oldugu için hemen kapıyorum bu tur seylerı

uuu çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine :70:

çoook teşekkür ederim :71:

uuu çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine :70:

saol canım aman ben dıkkat edemedım bunyemın zayıf oldugunu bıldıgım halde aman sız dıkkat edın de hastalanmayın sakın olurmu

saol bacım allah razı olsun ay bende sana kıyamam yaaa ben severım utu yapmayı bana gonder :32:

ütü yapmayı sewn birini duydum ilk kez:53:hastayım demesedin bnde yollardım bi yığın birikti wallaa:89:

Back
X