saol bacım allah razı olsun ay bende sana kıyamam yaaa ben severım utu yapmayı bana gonder![]()
kız hasta hasta sana ütü yaptırırmıyım hiç :))
bende severim aslında ama canımın istemesi lazım,bugün hiç istemiyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bacım allah razı olsun ay bende sana kıyamam yaaa ben severım utu yapmayı bana gonder![]()
saol canım aman ben dıkkat edemedım bunyemın zayıf oldugunu bıldıgım halde aman sız dıkkat edın de hastalanmayın sakın olurmu
kız hasta hasta sana ütü yaptırırmıyım hiç :))
bende severim aslında ama canımın istemesi lazım,bugün hiç istemiyor..
aaa 2 oldular
ütü yapmanın nesini seviyorsunuz yahu
çooook havamda olmam lazım benim severek yapmam için, o da biraz zor![]()
aaa 2 oldular
ütü yapmanın nesini seviyorsunuz yahu
çooook havamda olmam lazım benim severek yapmam için, o da biraz zor![]()
imjuli+ n__a__z hperi+ edammm+ darkangellove58+
evet ya benım cevremdekılerde sevmez pek utuyu ama ben severımhepınızde gonderın kızlar yaparım canım olsun bı elım utuyle bır elım peceteyle ugrasırım sıze degmezmı ask olsun
![]()
![]()
ay kuzum alemsin
benimde havamda olmam lazım o da hergün olmuyor,zaten bende ütüleri biriktirip havaya girince yapıyorum,o zamanda 3 saate yakın sürüyor vallahi..o yorgunluklada bir süre canım hiç istemiyor zaten..zincirleme bir durum :)))
bak handanla ben her konuda aynıyız nerdeyse utu olayımız bıle aynı mşlh bıze demı bacım![]()
bak handanla ben her konuda aynıyız nerdeyse utu olayımız bıle aynı mşlh bıze demı bacım![]()
![]()
ay kuzum alemsin
benimde havamda olmam lazım o da hergün olmuyor,zaten bende ütüleri biriktirip havaya girince yapıyorum,o zamanda 3 saate yakın sürüyor vallahi..o yorgunluklada bir süre canım hiç istemiyor zaten..zincirleme bir durum :)))
ben yemeğe kadr çıkıorum...tekrar dönücem öpüldünüzz....
ben yemeğe kadr çıkıorum...tekrar dönücem öpüldünüzz....
sevgıcım saol canım ıste 1 paket peceteyle oturdum işte:90::90: senınde ıyı olduguna sevındım bebısde ıyıdır ınşlh
benımde durumum aynı yoksa hergun yapmıyorum bırıktırıp yapıyorum benımde canımın ıstemedıgı zamanlar oluyo tabıkı ama sonucta severım yanı
maşallah tabi ama sana daha çok çünkü ben senin kadar değilimbelirli günlerim var ilham gibi geliyor bir anda ütü yapma isteği
![]()
![]()
![]()
ay çok güldüm, zincirleme olayına
![]()
kolay gelsin kuzum çok
kuzular ben de çıktım
herkese afiyet olsun, kolay gelsin, öptüm çoköğleden sonra görüşürüz