ay kızlar bende cıkıyım fena hapsurur oldum gırerım tekrar ınşlh oldumu öptum hepınızı
kızlar bnde çıkıyorum çok işim war çarşafları değiştiricem snr makina tutup etrafı silicem toz alıcam wee ütü yapıcam yrn doktora gidicem ya yapim işlerimi ew temiz kalsın haftasonuda anneme giderim:)
abooooooo bizim kızlar ne hamarat böle hepsinin işleri varmerhaba kızlar nasılsınız? bende dükkana geldim şimdi eşimin işi varmış erken biterse yürüyüşe çıkacağım.
hoşgeldinn canımmm...
hoşbulduk edoşum nasılsın?
abooooooo bizim kızlar ne hamarat böle hepsinin işleri varmerhaba kızlar nasılsınız? bende dükkana geldim şimdi eşimin işi varmış erken biterse yürüyüşe çıkacağım.
iyiyim canım...
sen ve efecik nasılsınız??
hoşgeldin canım
darkangellove58+
impaladeniz+
edammm+
kızlaaaar
iyiyim hayatım evdeki işler güçler uğraşıyorum,sen nasılsın?handancık nasılsın?
kızlar bnde çıkıyorum çok işim war çarşafları değiştiricem snr makina tutup etrafı silicem toz alıcam wee ütü yapıcam yrn doktora gidicem ya yapim işlerimi ew temiz kalsın haftasonuda anneme giderim:)
darkangellove58+
impaladeniz+
edammm+
kızlaaaar
evet canım birazda bu dursun bakalım sıkılınca bunuda değiştiririm artıksevgicim avatarını değiştirmişsin,güzel olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?