Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay kızlar bende cıkıyım fena hapsurur oldum gırerım tekrar ınşlh oldumu öptum hepınızı

kızlar bnde çıkıyorum çok işim war çarşafları değiştiricem snr makina tutup etrafı silicem toz alıcam wee ütü yapıcam yrn doktora gidicem ya yapim işlerimi ew temiz kalsın haftasonuda anneme giderim:)

kızlar bende gelirim yarım saat sonra şu evdeki işleri bitireyim

iş yapacaklara kolay gelsin
yemek yiyeceklere afiyet olsun
grip olanlarada geçmiş olsun kızlar

güzel haberlerini bekliyoruz canımmm...

yemeğe gidenlere afiyet olsun...

abooooooo bizim kızlar ne hamarat böle hepsinin işleri var merhaba kızlar nasılsınız? bende dükkana geldim şimdi eşimin işi varmış erken biterse yürüyüşe çıkacağım.

abooooooo bizim kızlar ne hamarat böle hepsinin işleri var merhaba kızlar nasılsınız? bende dükkana geldim şimdi eşimin işi varmış erken biterse yürüyüşe çıkacağım.

hoşgeldinn canımmm...

kolay gelsin yoncacaım, güzel haberlerini bekliyoruz, dikkat et kendine iş yaparken :82:

hoşgeldin denizcim nasılsın

herkese yeniden merhaba kızlar... öğleden sonranız da en az sabah olduğu kadar güzel olsun :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…