• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

arkadşlar canı sıkılan morali bozulan herkes bu uygulamayı yapsın inanın çok rahatlıycksınız hattaa ne kadr yanlış nefes aldığınızı faredeceksnz nette dolaşırken ilgimi çek bu konu gerçekten insanın nefes alması bile hatalıysa insnın vücudunu bi okadr etkiliyomuş gerçkten deneyin anlıycksınız....

Burnunuzdan yavaş bir şekilde ama alabildiğinizce çok nefes alın.
Sonra yine yavaş bir şekilde ağzınızdan verin.
(1) ve (2)'yi bir kere daha tekrarlayın.
Şimdi de burnunuzdan nefes almaya başlarken ağır ağır dörde kadar sayın.
Nefesi vermeye başlarken de altıya kadar sayın.

Nefes vermeyi, nefes almaktan daha yavaş yaptığınızdan emin olun.
Nefes verirken kaslarınızın rahatladığını ve gevşediğini hissedin.
Bu nefes egzersizini gerildiğiniz veya bunaldığınız herhangi bir yerde ve zamanda yapabilirsiniz.
Günde en az 40 kere derin nefes alıp verin.

arkadaşlar benim şua merk ettiğim bi mevzu var mesela kan testi filan yapıldı ya benm şuan gebeliğim yok sorumsa birliktelik olmadan hcg hormonunda artış olurmu...

arkadaşlar mesaj cevaplama paneli çıkmıyor.

arkadaşlar benim şua merk ettiğim bi mevzu var mesela kan testi filan yapıldı ya benm şuan gebeliğim yok sorumsa birliktelik olmadan hcg hormonunda artış olurmu...

özlem, bhcg denilen şey gebelik hormonudur. kanda gebelikle yükselir ancak. normal şartlarda vücuttaki oranı 0 - 5 arasındadır. nette bhcg hormonu diyerek arama yapabilirsin daha çok bilgi için.

kızlar selam :)

bi geçerken uğradım, site bakımdaydı az önce, şimdi de cevaplama paneli yok, kendi mesajımı alıntı yaptım yazıyorum :D

hepinize ii akşamlar, yarın görüşürüz.

kızlar selam :)

bi geçerken uğradım, site bakımdaydı az önce, şimdi de cevaplama paneli yok, kendi mesajımı alıntı yaptım yazıyorum :D

hepinize ii akşamlar, yarın görüşürüz.

kuzum selam nasılsın??
site kafayı yemişti kaç gündür düzelmiştir umarım bu bakım sonrası

Günaydın şekerler:16:

Bu saate kadar toplanmamış kimse niye acaba?Sitemi bakımdaydı?? :44:

Sultan kuşum gittinmi haber vermedin bize merak ettim seni ?? :26:

günaydın tatlımmm naber???
site kafayı yemis yine gecmise bakayım dedim ama yok hicbi sey :s

Günaydın canım site hala düzelmemiş cvp yazma kısmı yok o yüzdende kimse yok galiba neyse biran önce düzeltirler inşallah

Back
X