• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kime şikayet edebiliriz acaba. ben sadece alıntı ile cevapladan cevap yazabiliyorum onu da görmeden yazıyorum ekranda hiçbişey çıkmıyor.

offf kızlarrr yaaa bu site deli etti benii...

zaten sinirlerim bozuk hala adet olamadımmm...

Hızlı cevap verem geçici bir süre kapatıldı. Bazen measjların birden fazla gönderilmesine sebep oluyor. BU sorunun sebebini ve çözümünü bulduğumzuda tekrar açılacaktır.

bakın böyle bir açıklama yapılmış

ooooffff zaten hava buz gibi simsiyah kapalı içim sıkıldı bide burası böyle bişey konuşulmuyor iyice bunalıma gircem yaaa.

inş bir an önce düzelirde kendine gelir siteee...

slm kızlar nasılsınız bakalım ben şükür iyiyim sizleri özlüyorum ama internetim yok giremiyorummm:((

slm kızlar nasılsınız bakalım ben şükür iyiyim sizleri özlüyorum ama internetim yok giremiyorummm:((

hoşgeldin betülcüm nasılsın??
evet hiç göremiyoruz senii...
neler yaptınn...nasıl gidiyorr??

cnm dün yetiştirebildinmi yemeklerini:)

kız dün değil önceki gündü:9: yetiştirmeye yetiştirdim de geçmişte anlattım işte kızlara dün. emri vaki yaptı misafirim kızkardeşi de geldi ona uyuz oldum biraz sadece.

kızlar napıyosunuz,ben ev işlerine giriştim haberiniz olsun arada bakıyorum size..
:54:

kız dün değil önceki gündü:9: yetiştirmeye yetiştirdim de geçmişte anlattım işte kızlara dün. emri vaki yaptı misafirim kızkardeşi de geldi ona uyuz oldum biraz sadece.
ayy bn çok geri kalmışım ne çabuk geçiyo günler yaa:1::1:

nese bn çıkıyorum kıslar öptm hepinizi:79:

Back
X