görüşürüz sevgicim, iyi haftasonları.
ben de yemeğe çıkıyorum, öpüldünüz.
dün yan bloktan bir arkadaşım geldi...
onun haberi vardı gecikmemden...
bana korkma hamile kalmadan son ayda bende 25 gün gecikmiştim dedi..
adet oldum sonrada hamile kaldım dedi...
bende valla bebeği bir kenara bıraktım düzensizlik yaşıcam diye korkuyorum dedimm...
çünkü adet düzensizliği olanlar daha zor hamile kalıyorr...
kimse gelmeyecek bugün sanırım, başım çok ağrıyor benim de zaten.
ne zamandır ağrımamıştı böyle, kafamı kaldıramıyorum.
biraz uzansam iyi olacak gibi.
görüşürüz şekerler.
selam kızlar sanırım kimse yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. bebişimin çok tatlı resimlerini verdi dr. dudakları acayip etli etli dedi. gerçekten çok dolgun dudakları var maşallahtam ben içimden umarım ters bişey değildir diye geçirirken dr. çok iyi böyle olması çok tatlı olur dedi. inşallah dedim bende içimden. herşey normalmiş. sata göre 4 gün önde şu an doğum 6 mart gözüküyor. yalnız bebek ters yine. geçen seferde böyleydi sanırım pozisyonu değişmemiş dedi. eğer son aya kadar dönmezse normal doğum yapma şansın yok dedi. belden uyuşturmayı falan anlattı. dedim baş ağrısı bel ağrısı falan yapıyormuş evet o doğru dedi 20 bayandan birinde görülüyor dedi. ama belli olmaz son aya kadar dönebilir bişey söylemek için erken dedi. bakalım o zamana ne halde olacak bebişim. sezaryen yada normal farketmez bebişi sağlıkla bi kucağıma alayım da inşallah.
kimselerin geleceği yok. eşimin de işi var yine sen kapat git dedi. toparlanayım bende yavaş yavaş. ay bide bu arada 58.5 kg. geldim. direk dr. yüzüne baktım yine mi çok almışım dedim. hayır bu kez normal tam 1 ay geçti bu ayda 2.5kg. almak çok ideal öncekinde 10 günde 2 kilo almıştın ondan çok demiştim inşallah hep böyle dengeli gidersin dedi. şükür yaranabildik yani kıslarherkese iyi haftasonları kıslar. pazartesi görüşürüz inşallah.
ben iyiyim ne olsun, bi belirtim de yok henüz.
ama benim zaten son dakikaya kadar karın, kasık ağrım da olmaz pek.
geçen ay da geciktiğinden bu ay pek ümitli değilim ben, yine de iyi düşünmeye çalışıyorum tabii o ayrı
bi doktora görün de herşeyi söyle bir bir, bakalım neymiş nedeni :26:
selam kızlar sanırım kimse yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. bebişimin çok tatlı resimlerini verdi dr. dudakları acayip etli etli dedi. gerçekten çok dolgun dudakları var maşallahtam ben içimden umarım ters bişey değildir diye geçirirken dr. çok iyi böyle olması çok tatlı olur dedi. inşallah dedim bende içimden. herşey normalmiş. sata göre 4 gün önde şu an doğum 6 mart gözüküyor. yalnız bebek ters yine. geçen seferde böyleydi sanırım pozisyonu değişmemiş dedi. eğer son aya kadar dönmezse normal doğum yapma şansın yok dedi. belden uyuşturmayı falan anlattı. dedim baş ağrısı bel ağrısı falan yapıyormuş evet o doğru dedi 20 bayandan birinde görülüyor dedi. ama belli olmaz son aya kadar dönebilir bişey söylemek için erken dedi. bakalım o zamana ne halde olacak bebişim. sezaryen yada normal farketmez bebişi sağlıkla bi kucağıma alayım da inşallah.
handan kuşş az kaldı sonuca nasılsın varmı bu ay değişiklik..
inşallah bu ay yüzümüz güler..
çiğdemcikle senin bebişler bekletmez inşallah daha fazla
canım nasılsın çook özledim sizii...
inşallah güzel haberimizi verecen inş.inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?