Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çook iyiyim kuşum..sizi sormak lazım nasılsınız bakalım..

bizde iyiyiz kuşum sitenin çöküntülerinden ötürü doğru düzgün sohbet edemiyoruz hiç.
Senin günlerin nasıl geçiyor??Çok kar var Ankarada yaaa üşütme dikkat et kendine..

ooff oofff tek kaldım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

1. hperi

bende çıkıyorum anneme ordanda pazara gidicem görüşürüz kızlar..

anladım canım, sağol.
normalde havuç tüketirken salatasında bile mutlaka yağ eklemeliymişiz zaten, içindeki etken maddelerden biri ancak yağla açığa çıkıyormuş :)
çok teşekkür ederim paylaştığın için.

canım selam. gül'e selamlarımızı iletirsin yine görüşürseniz :) sen nasılsın?

canımmmmmm nasılsın ben regl oldum

bizde iyiyiz kuşum sitenin çöküntülerinden ötürü doğru düzgün sohbet edemiyoruz hiç.
Senin günlerin nasıl geçiyor??Çok kar var Ankarada yaaa üşütme dikkat et kendine..

evet yaa site çöküp duruyor ben de keyifli sayılmam pek, ben de çıkıyorum, görüşürüz sonra gene :)
öptüm şekercim çok.

kızlar hem benim bürodaki bilgisayarlarda hemde kkdaki bakım nedeniyle birtürlü giremedim ama şimdi geldim

yoncacım bak ne kadar kalbim temizki senin ikizlerin olacağını tahmin ettim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah benim sülalemdede ikiz sahibi çok o yüzden bundan sonraki gebeliğimde ikiz olma ihtimalim yüksekmiş

selam kıslar kisme yok yine. geç kaldım

yoncanın bebişi ikiz miymiş? ay benimde annemin dayıları ikiz ne çok istemiştim ikiz olmasını. ay ne kadar güzel bi haber. bi bebiş derken iki bebiş birden. çok değişik bi duygu olmalı. maşallah ikizlere

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla...

Sultan kuş nerdesin hadi gelde görüşelimmmm...

canım benim kardeşim izinliydi bugün pc de işim var dedi oişi bitsin rahat oluyum dedim gıcık işi bitince pc kapatmış..daha sonrada misafir vardı giremedim..
hayırlısıyla evime gideydim rahat rahat girerdim
..

yoncaa benim içinde süper ikizlerin olması
bende hep ikiz isterim inşallah ikizim olur...
inşallah sağlıklı sıhattli kucağınıza almayıda nasip eder rabbim..

çiğdemciim inşallah o kadarcıkla kalır kırmızıların..
ama gelirsede üzmeyin kendinizi...ne yapalım geç olsun güç olmasın...sağlığınız yerinde olsun da...
kuzularda geç olsun...

kimseler yok daha amaaaa
kuşş nerelerdesin..edoşun da işi var sanırım..:97::97::97::97:

geldim kuşum anca yemek yedik mutfağı topladım..ama her zamanki gibi kaçırdım seni.
Evet evine dön de hayırlısıyla kavuşalım bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…