günaydın kıslar,nasılsınız???
gül bebeğini almış kucağına çok sevindim,darısı başımıza inşş
Günaydın şekerler
günaydın kıslar,nasılsınız???
gül bebeğini almış kucağına çok sevindim,darısı başımıza inşş
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
inşallah güzel bir gün olur canım herkes için
günaydın tatlım hoşgeldin
günaydın şekerler
günaydın hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
amin canım darısı başınıza inşallah sağlıkla..
Hoşbuldum canikolar
Bu arada kızlar benim test tarihim 18 aralık yani cuma değil cumartesi,ben niye hep cuma sandım acabaaa :26: acaba cumadan yaptırsammı 1 gün beklesemmi,sonuçta bişey varsa cumada belli olur herhalde..
iyi olmanıza sevindim canım..ben pek iyi değilim ama..20lik dişlerim başıma bela oldu,çıkacak yerleri kalmadığı için diğer dişleri zorluyorlar,tabi onlarda buna karşı çıkıyorlar,beynimde bir zonklama ile kalktım 2 gün önce gece yarısı..geçer dedim gitmedim doktora ..minoset falan içtim ama banamısın demedi..2 gündür ne uyuyabiliyorum nede oturabiliyorum,çektiğim acıyı tarif edemem yani,evin içinde volta attım resmen..en son dün akşam araya taraya bir dişçi bulduk,tabi hamile olduğum için kadın doğumcunun izni olmadan ilaç bile yazamam dedi..doktorumu aradım konuşturdum,mecburun antibiyotik kullanmaya başladım,o bile hala etki etmedi,dişçinin verdiği uyuşturucu iğnenin suyunu pamukla dişime bastırıp durabiliyorum..dün okulada gitmedim o yüzden..
yarın kendi doktoruma gidip konuşacam,çektirmeme izin verirse çektirecem artık,yapacak bişey kalmadı..
ama vicdan azabımı anlatamam..bundan öncede maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım,bebeğime zarar vermek düşüncesi beni öldürüyor,ama başkada çarem yoktu işte..zaten ben acı çektikçe daha çok hareket etmeye başladı,vicdan azabından döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok zaten....
morale ihtiyacım var kıslar,bişey olmaz di mi bebeğime..çevrenizde var mı böyle ilaç kullanmış ama sağlıklı bebek dünyaya getirmiş anneler..
iyi olmanıza sevindim canım..ben pek iyi değilim ama..20lik dişlerim başıma bela oldu,çıkacak yerleri kalmadığı için diğer dişleri zorluyorlar,tabi onlarda buna karşı çıkıyorlar,beynimde bir zonklama ile kalktım 2 gün önce gece yarısı..geçer dedim gitmedim doktora ..minoset falan içtim ama banamısın demedi..2 gündür ne uyuyabiliyorum nede oturabiliyorum,çektiğim acıyı tarif edemem yani,evin içinde volta attım resmen..en son dün akşam araya taraya bir dişçi bulduk,tabi hamile olduğum için kadın doğumcunun izni olmadan ilaç bile yazamam dedi..doktorumu aradım konuşturdum,mecburun antibiyotik kullanmaya başladım,o bile hala etki etmedi,dişçinin verdiği uyuşturucu iğnenin suyunu pamukla dişime bastırıp durabiliyorum..dün okulada gitmedim o yüzden..
yarın kendi doktoruma gidip konuşacam,çektirmeme izin verirse çektirecem artık,yapacak bişey kalmadı..
ama vicdan azabımı anlatamam..bundan öncede maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım,bebeğime zarar vermek düşüncesi beni öldürüyor,ama başkada çarem yoktu işte..zaten ben acı çektikçe daha çok hareket etmeye başladı,vicdan azabından döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok zaten....
morale ihtiyacım var kıslar,bişey olmaz di mi bebeğime..çevrenizde var mı böyle ilaç kullanmış ama sağlıklı bebek dünyaya getirmiş anneler..
geçmiş olsun canım benim en yakın zaman da rabbim şifa versin canım benim
benimde görümcemin eltisinin tam bilmiyorum ama sorunları vardı bu tükrük bezlerinde falan bu yüzden hamileği boyunca en ağır antibiyotikleri bile kullanmış ve turp gibi maşallah kızı hiç bişey olmamış
o yüzden üzülme canım rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım iyi düşün iyi şeyler olsun canım
canım, çok geçmiş olsun.
sıkıntın maalesef çok rahatsız edici ancak herşeyin doktor kontolünde devam ediyor, bu kadar hırpalama kendini.
sonuçta doktoruna görünmeden bişey yapıyor değilsin ki.
çok geçmiş olsun yeniden
yaptır bence, varsa cuma da belli olur düşündüğün gibi.
eğer hep baştan beri cuma sandıysan vardır onda da bi hayır :))
Çok geçmiş olsun öznurcum,acil şifalar diliyorum..
Bence kendini çok yıpratmışsın canım bu kadar üzme kendini,bence stres hem sana hem bebeğine antibiyotikten daha zararlı..Zaten doktorun hamilelik için uygun olan antibiyotiği seçip vermiştir,o yüzden için rahat etsin..Antibiyotik kullanıp hastalığını tedavi etmen hem senin hem bebeğinin yararına...Benimde arkadaşım hamileliğinde antibiyotik kullandı ama gayet sağlıklı bir oğluş doğurdu..Sen kötü şeyler düşünüp negatif enerjiyi çekme üzerine..
Hiçbirşey olmaz merak etme,içini ferah tut..
teşekkür ederim :)) inşallah canım hayırlısı..sağol canım,haklısın aslında..bu arada cumayı bekliyorum sabırsızlıkla,inş güzel haberler alırız
handan hoşgeldin canım günaydın nasılsın
inşallah cuma günü güzel haberler alırız hayırlısı ile canım
öncelikle hoşgeldin canım çok geçmiş olsun..
Benim en yakın arkadaşıma annesi hamileyken apandist ameliyatı olmuş düşün bundan 30 yıl önce ve arrkadaşım turp gibi maşallah bu yaşına gelmiş hiç bir sorun çıkmamış
teşekkür ederim :)) inşallah canım hayırlısı..
hoşbulduk kübracım iyiyim sen nasılsın?
inşallah canım size güzel haberi vermek istiyorum bende..
sağolun kızlar,üzüldükçe bebeğimi daha çok rahatsız ettiğimin farkındayım ama düşünmeden edemiyorum..doktoruma danışıyorum tabi herşeyi,ama herşeyi yapabilirsin diyor ya,sanki o da çok rahatmış gibi geliyor bana..benim gibi endişelense daha iyi olacak sanki..ben iyice saçmalamaya başladım anlayacağınız,şu sorunu atlatayım,deniz kenarına oturup derin derin nefes alacam,içim boşalsın diye..
yaaaa öylemi diyosun kuzum,tamam o zaman cuma yaptırayım bari :)))
Allah'a şükür iyiyim canım bende adet olmam inşallah cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?