Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ahh kuzummm inşallah

süper bir fikir, ve ne kadar da iyi gelir
inan ki doktorların senin ve bebeğin için kötü olabilecek bişey yapmazlar, içini rahat tut.

süper bir fikir, ve ne kadar da iyi gelir
inan ki doktorların senin ve bebeğin için kötü olabilecek bişey yapmazlar, içini rahat tut.[/COLOR][/B]

sağol canım,biraz daha rahatladım...
bu arada geçmiş okuyamadım ,senin kırmızılar geldimi?

merhaba kızlarrr nasılsınız??? islerim vardı anca gelebildim..gül doğum yapmış ne güzel darısı bizlere insallahhh...

merhaba kızlarrr nasılsınız??? islerim vardı anca gelebildim..gül doğum yapmış ne güzel darısı bizlere insallahhh...

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım?

sağol canım,biraz daha rahatladım...
bu arada geçmiş okuyamadım ,senin kırmızılar geldimi?

geldi sağolsun, hiç gecikmedi
ocak ayında tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısıyla inşallah.

hoşgeldin banucum :)

hoşbulduk kızlarrrr ben de iyiyim saolunnn..dün giremedim siteye her seferinde bakımda dedi sinir oldum aksam bi ara baktım ama sadece gecmisi okuyabildim..

hoşgeldin canım,amin darısı başınıza..sen nasılsın?Miden,kolun nasıl?

günaydın kızlarrr.birazdan gebelik testi yapıcam:18:bugün tam 1haftam geçtiii:44:

günaydın canım
kız hemen yapsana valla mrk ettim bende şimdi

öbür aylardaa 1günüm kala ve adet günü nasıl heycanla yapardım ama şimdi hiç heycan yokk.yapmak bile istemiyrmmm.negatif görücem zaten boşuna yapıyrm

günaydın kızlar gül kurtulmuş hee ayy gözü aydın darısı bzlerin başına işh...
maonya tez yap gel mrk ettim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…