biz hepimiz seninle birlikte cumayı bekliyoruz baksana
rahatla biraz kuzum, bir an önce şu sıkıntıyı at başından dilerim ama deniz kenarına oturup da derin derin nefes almayı geciktirme benceiyi gelecektir eminim. hem sana, hem de çağan'a :))
bu haftasonu yapacam inş canım..eşimin omzuna başımı koyup,gözlerimi kapatacağım..oğlumuzunda bizimle birlikte ve sağlıklı olduğunu düşünüp havayı ciğerlerime çekip,bütün sıkıntılarımı atacağım içimden inşşşşşş...
ahh kuzummm inşallah
bu haftasonu yapacam inş canım..eşimin omzuna başımı koyup,gözlerimi kapatacağım..oğlumuzunda bizimle birlikte ve sağlıklı olduğunu düşünüp havayı ciğerlerime çekip,bütün sıkıntılarımı atacağım içimden inşşşşşş...
süper bir fikir, ve ne kadar da iyi gelir
inan ki doktorların senin ve bebeğin için kötü olabilecek bişey yapmazlar, içini rahat tut.[/COLOR][/B]
merhaba kızlarrr nasılsınız??? islerim vardı anca gelebildim..gül doğum yapmış ne güzel darısı bizlere insallahhh...
merhaba kızlarrr nasılsınız??? islerim vardı anca gelebildim..gül doğum yapmış ne güzel darısı bizlere insallahhh...
sağol canım,biraz daha rahatladım...
bu arada geçmiş okuyamadım ,senin kırmızılar geldimi?
geldi sağolsun, hiç gecikmedi
ocak ayında tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısıyla inşallah.
hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın canım inş..
hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın canım inş..
günaydın kızlarrr.birazdan gebelik testi yapıcam:18:bugün tam 1haftam geçtiii:44:
günaydın canım
kız hemen yapsana valla mrk ettim bende şimdi
günaydın kızlarrr.birazdan gebelik testi yapıcam:18:bugün tam 1haftam geçtiii:44:
günaydın canım
kız hemen yapsana valla mrk ettim bende şimdi
öbür aylardaa 1günüm kala ve adet günü nasıl heycanla yapardım ama şimdi hiç heycan yokk.yapmak bile istemiyrmmm.negatif görücem zaten boşuna yapıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?