Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende kimse yok diye bakmamıştım cnmm...

ben çıkıyorum kızlarrr kayınvalideme gidicemm
inşşş iyi saatleri olsunları yokturdaa gecemi burnumdan getirmez

iyiym canım çok saol napayım uğraşıym işte.bi değişiklik yok yani.sen nasılsın?maonyaa hamile mi?

Ben ve bebişimde iyiyiz canım 27 haftalık olduk bi sorunumuzda yok.Maonyaa hamile değil canım 1 hafta günü geçmişti bugün test yaptırdı negatif çıktı

kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar yarın bilgisayarlara bakım yapılacakmış o yüzden işe gelemeyeceğim belki doktora gider bebişime bakarım kendinize cici bakın cuma günü görüşmek üzere

Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar, Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz.
[Dylan] ..

yoncacım inşallah kötü bişey yoktur, bak zaten diğer arkadaşlar da endişelenmemeni, ilaçla çözüldüğünü söylemişler durumun. haberini bekliyorum 4 gözle.

Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar, Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz.
[Dylan] ..

ankara fatihi :) nasılsın kuzum

kızlar öğleden sonra dışarıdaydım ben, az sonra da yemeğe çıkacağım :)
yarın görüşürüz artık.

kendinize iyi bakın çok.

edoşum ben hayatımda hiç aşure yapmadım, senin bi tarifin var mı? varsa ekler misin buraya, gelince alırım :)

iyi akşamlar canımmm...
sende ne güzel dinlenir bebişini görürsünn...
iyi tatiller canımmm...
cuma görüşürüzz..

canım ben her sene yapıyorum az öncede eşim ne gün yapacaksın dedi..
ben hep göz kararıyla yapıyorum...
onu ben sana yarın kafamda toparlayıp yazarım olur mu kuşum??

mrb kuzuum ..iyiyim canım yorgunum biraz annemler ev aldı ..onun içinn yapılması için dolaşıyoz .yerler badana
offf:)tatlı yorgunluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…