güle güle cnmmgörüşürüz canım, ben de çıkıyorum.
önce yemeğe, öğleden sonra da dışarı çıkacağım inşallah
görüşmek üzere, herkes kendine cici baksın
benimde sadece göbüşüm çıktı.6 kilo aldım bende..artık sabırsızlanmaa başladım ama..bi an önce gelsin şu bebişler..
görüşmek üzere öptüm canımkızlar ben çıkıyorum bugün dışarıda işlerim var..
hepinizi öpüyorum,kendinize dikkat edin..
afiyet olsun görüşürüz canımgörüşürüz canım, ben de çıkıyorum.
tamam canım git yaptır bakalım testini akşam görüşürüz bütün dualarım senlekan tahlili vermeye gidiyrm okula geç kaldımm akşam yazarım bana dua edinn nolur
görüşürüz canım, ben de çıkıyorum.
evet ya bütün heseplamalarda benim doğum 16 mart diye yazıyorda o 40 haftaya göre bende kendimi o tarihe şartlıyorumda 38.haftada doğarsa ne yaparım mart başına gelir ayy canım ya böyle diyince çok heyecanlanıyorum ya hatta bazen diyorumki ya doğunca bakamazsam beceremezsem ona bakmayı çünkü ben hiç küçük bebek bakmadım alt bile değiştirmedim nasıl olur ne yaparım diye psikolojim bozuluyor ama herşeyin hayırlısı ne yapalım
evet canım ama az kaldı yaa düsünüyorum da kız bebekler biraz erken doğuyomus genelde, 38-39 hafta civarı doğarsa eğer 10-11 hafta kaldı saka gibi..cok az geliyo böyle söyleyince:) bu hafta sonu artık alısveris yapıp tüm eksikleri tamamlamayı düsünüyorum sonra da tüm aldıklarımı yıkayacağım gelecek hafta içi doğum cantısını hazırlayacağım dünyanın bin bir türlü hali var hazır beklesin kenarda..
kızlar bende okula gidiyorum,kendinize iyi bakın, akşam girmeye çalışacam..öpüyorummm
görüsürüz tatlımmm...ben de cıkıyorum:) afiyet olsun herkeseee...
evet ya bütün heseplamalarda benim doğum 16 mart diye yazıyorda o 40 haftaya göre bende kendimi o tarihe şartlıyorumda 38.haftada doğarsa ne yaparım mart başına gelir ayy canım ya böyle diyince çok heyecanlanıyorum ya hatta bazen diyorumki ya doğunca bakamazsam beceremezsem ona bakmayı çünkü ben hiç küçük bebek bakmadım alt bile değiştirmedim nasıl olur ne yaparım diye psikolojim bozuluyor ama herşeyin hayırlısı ne yapalım
tamam canım sende kendine ve bebişine cici bak görüşürüz
canım daha önce de konusmustuk annelerimiz neyse ki bizimle olacak yoksa dediğin gibi benim de psikolojim bozuluyor bunları düsündükçe..o kadar minik oluyolar ki dokunmaya korkuyosun..ama herkes bizim gibi bosver ilk cocukta tecrübe ediliyo bu tarz seylerr..biz de öğreniriz alısırız zamanla. hem annelik içgüdüsü denen sey o kadar garip ki dısardan gözlemliyorum hep bizim gibi korkan anneler bebek dünyaya gelince cesaretleniyo:) insallah hayırlısıyla biz de üstesinden gelirirz canımcımm..
sanada afiyet olsun canım
kızlar sonuç negatifff.demekki böylesi hayırlı.ben elimden geleni yapıyrmm artık rabbime tevekkül ediyrm
iyi olmanıza sevindim canım..ben pek iyi değilim ama..20lik dişlerim başıma bela oldu,çıkacak yerleri kalmadığı için diğer dişleri zorluyorlar,tabi onlarda buna karşı çıkıyorlar,beynimde bir zonklama ile kalktım 2 gün önce gece yarısı..geçer dedim gitmedim doktora ..minoset falan içtim ama banamısın demedi..2 gündür ne uyuyabiliyorum nede oturabiliyorum,çektiğim acıyı tarif edemem yani,evin içinde volta attım resmen..en son dün akşam araya taraya bir dişçi bulduk,tabi hamile olduğum için kadın doğumcunun izni olmadan ilaç bile yazamam dedi..doktorumu aradım konuşturdum,mecburun antibiyotik kullanmaya başladım,o bile hala etki etmedi,dişçinin verdiği uyuşturucu iğnenin suyunu pamukla dişime bastırıp durabiliyorum..dün okulada gitmedim o yüzden..
yarın kendi doktoruma gidip konuşacam,çektirmeme izin verirse çektirecem artık,yapacak bişey kalmadı..
ama vicdan azabımı anlatamam..bundan öncede maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım,bebeğime zarar vermek düşüncesi beni öldürüyor,ama başkada çarem yoktu işte..zaten ben acı çektikçe daha çok hareket etmeye başladı,vicdan azabından döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok zaten....
morale ihtiyacım var kıslar,bişey olmaz di mi bebeğime..çevrenizde var mı böyle ilaç kullanmış ama sağlıklı bebek dünyaya getirmiş anneler..
kan tahlili vermeye gidiyrm okula geç kaldımm akşam yazarım bana dua edinn nolur
kızlar sonuç negatifff.demekki böylesi hayırlı.ben elimden geleni yapıyrmm artık rabbime tevekkül ediyrm
yemekteydim geldim
afiyet olsun şekerr...
yarasın buğlemciyee...
nasılsın görüşmeyeli canım??
iyiyim canım bi sorunumuz yok bebişle bakalım işe gidip geliyoruz kızımla.Sen nasılsın neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?