Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benimde sadece göbüşüm çıktı.6 kilo aldım bende..artık sabırsızlanmaa başladım ama..bi an önce gelsin şu bebişler..

evet canım ama az kaldı yaa düsünüyorum da kız bebekler biraz erken doğuyomus genelde, 38-39 hafta civarı doğarsa eğer 10-11 hafta kaldı saka gibi..cok az geliyo böyle söyleyince:) bu hafta sonu artık alısveris yapıp tüm eksikleri tamamlamayı düsünüyorum sonra da tüm aldıklarımı yıkayacağım gelecek hafta içi doğum cantısını hazırlayacağım dünyanın bin bir türlü hali var hazır beklesin kenarda..

kızlar bende okula gidiyorum,kendinize iyi bakın, akşam girmeye çalışacam..öpüyorummm

kızlar ben çıkıyorum bugün dışarıda işlerim var..
hepinizi öpüyorum,kendinize dikkat edin..
görüşmek üzere öptüm canım
görüşürüz canım, ben de çıkıyorum.
önce yemeğe, öğleden sonra da dışarı çıkacağım inşallah

görüşmek üzere, herkes kendine cici baksın
afiyet olsun görüşürüz canım
kan tahlili vermeye gidiyrm okula geç kaldımm akşam yazarım bana dua edinn nolur
tamam canım git yaptır bakalım testini akşam görüşürüz bütün dualarım senle

görüşürüz canım, ben de çıkıyorum.
önce yemeğe, öğleden sonra da dışarı çıkacağım inşallah

görüşmek üzere, herkes kendine cici baksın

görüsürüz tatlımmm...ben de cıkıyorum:) afiyet olsun herkeseee...

evet ya bütün heseplamalarda benim doğum 16 mart diye yazıyorda o 40 haftaya göre bende kendimi o tarihe şartlıyorumda 38.haftada doğarsa ne yaparım mart başına gelir ayy canım ya böyle diyince çok heyecanlanıyorum ya hatta bazen diyorumki ya doğunca bakamazsam beceremezsem ona bakmayı çünkü ben hiç küçük bebek bakmadım alt bile değiştirmedim nasıl olur ne yaparım diye psikolojim bozuluyor ama herşeyin hayırlısı ne yapalım
kızlar bende okula gidiyorum,kendinize iyi bakın, akşam girmeye çalışacam..öpüyorummm

tamam canım sende kendine ve bebişine cici bak görüşürüz

canım daha önce de konusmustuk annelerimiz neyse ki bizimle olacak yoksa dediğin gibi benim de psikolojim bozuluyor bunları düsündükçe..o kadar minik oluyolar ki dokunmaya korkuyosun..ama herkes bizim gibi bosver ilk cocukta tecrübe ediliyo bu tarz seylerr..biz de öğreniriz alısırız zamanla. hem annelik içgüdüsü denen sey o kadar garip ki dısardan gözlemliyorum hep bizim gibi korkan anneler bebek dünyaya gelince cesaretleniyo:) insallah hayırlısıyla biz de üstesinden gelirirz canımcımm..

inşallah canım inşallah

kızlar sonuç negatifff.demekki böylesi hayırlı.ben elimden geleni yapıyrmm artık rabbime tevekkül ediyrm

kızlar sonuç negatifff.demekki böylesi hayırlı.ben elimden geleni yapıyrmm artık rabbime tevekkül ediyrm

canım sonuçta az önce değimiz gibi zaten korunuyordunuz olsa süpriz olacaktı ama demekki hakkında hayırlısı buymuş aslında doktora gitmişken neden adet olmadığını bi sorsaydın belki ilaç falan verirdi

canım çok geçmiş olsunnn...
üzme kendini dr un bir sorun görmediyse birşey olmazz...
sen içini ferah tutt..
dr unla konuş seni en iyi o rahatlatırr...

canım üzme kendini hayırlısı buymuş..
bir daha ki aya olur inş..
hem kafan daha rahat olmuş olurr...

kimsecikler yokkkkkkkkkkkkk :26:

iyiyim canım bi sorunumuz yok bebişle bakalım işe gidip geliyoruz kızımla.Sen nasılsın neler yapıyosun?

allah bozmasın canımmm...
bende iyiyim nasıl olayım 3 akşamdır misafirlerim vardı pek frsat bulamıyordum girmeyee...
özledim sizlerii...
ama kızlar yok nedense işleri var sanırımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…