Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. hperi
kızlar nerdesiniz yaaa
edoş senle karşılaşamıyoruz kaç gündür yaaa özledim vallahi
bugün banu hiç gelmedi :26: sevgi zaten işe gitmicekti haber vermişti ama banuyu merak ettim..
sultan kuşta girmedi hiç,ev telaşından heralde.
bende seni çokkkkkkkkkkkkkkk özledim kuşummm
ayy edoşum geldin mi hoşgeldin
nasılsın cicim yaptın mı aşureni?
canım benim sayfam açıktı yanlız yenilemediğim için yok gibi görünüyordum heraldee...
evet yaptım 20 kapıyada dagıttım içim rahatladı...
yatmaya yakında boy abdesti alıp dua edicem bugün çok önemliymiş...
sen nasılsın kuşşş...
yarın test yaptıracak mısın bugün hep aklım sendeydi...
Allah kabul etsin canım benim..
iyiyim bende bugün karın ağrıları ve göğüs hassasiyeti başladı ondan keyfim kaçtı ama düşünmemeye karar verdim,hayırlısı artık ne yapalım..
Yarın sabah gitmeyi planlıyorum test için,öğrenimde rahat edim artık..
slm kızlarrrrrrr dün akşam ve bugünn kimsecikler yoktu topikte benim girdiğim saatlerdeeeee
saol edoşum benim iyiki siz varsınız bana moral ve güç veriyosunuz.sağol canım benimm...
hiç düşünme canım sıkıntı yapp...
dualarımız seninle inş hayırlısıyla güzel haberlerle döneceksinn...
belirtilere hiç aldanma biliyorsun hamileliğin belirtileride aynı...
inş bize güzel haberler döneceksin canımm...
bu arada sen klomen kullandın mı canım daha önce??
amin canım inşallah hepimizin..Hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum hepimiz için isteyen herkes için ediyorum..handan bu gece en çok senin duaya ihtiyacın var şansın bol olsun dilerimki bebeğin seninledirrr
bu aralar kimsecikler olmuyorrr yaaa....
saol edoşum benim iyiki siz varsınız bana moral ve güç veriyosunuz.
ilk aşılama öncesi ve bu aşılama öncesi kullandım canım ondan önce kullanmamıştım hiç,niye??
bir arkadasım dr a git yumurtalarını takip ettir klomen iste dedi de ondan dedim kuş...
evet ne gündüz ne gece..topik sessizliğe büründü :))
zaten bi ara bi coşuyoruz ondan sonra duruluyoruz :)
sabah 6da kalktım ya nasıl uyku bastırdı.banyomuda yapınca iyce mayıştım.ibadetimi yapıp geliyorum kızlarrrr.ismini bildiklerim ve bilmediğim tüm çoçuk isteyenlerin allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine ellerini boşa çevirmesin.yanında çok.verecek olanda kendisi doktordu,tüp kapalılığı,aşılamaydı hepsi mazaret.yeterki kendi dilesin.en kısa zamanda hayırlısıyla meleklerimizi bize göndersinnnisyan eden kullarından değilde hep şükür eden kullarınından et bizi yarab.
Allah kabul etsin canım,amin amin amin inşallah.sabah 6da kalktım ya nasıl uyku bastırdı.banyomuda yapınca iyce mayıştım.ibadetimi yapıp geliyorum kızlarrrr.ismini bildiklerim ve bilmediğim tüm çoçuk isteyenlerin allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine ellerini boşa çevirmesin.yanında çok.verecek olanda kendisi doktordu,tüp kapalılığı,aşılamaydı hepsi mazaret.yeterki kendi dilesin.en kısa zamanda hayırlısıyla meleklerimizi bize göndersinnnisyan eden kullarından değilde hep şükür eden kullarınından et bizi yarab.
anladım canım,olabilir sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanda çok var,tabi doktorun yönlendirmesi lazım kendin alıp içme kuşum.bir arkadasım dr a git yumurtalarını takip ettir klomen iste dedi de ondan dedim kuş...
doğru diyosun site bi saçmaydı bu haftaevettt canımm bu aralar çok tuhafızz...
ama sitenin acayipliğinden olduuu...
anladım canım,olabilir sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanda çok var,tabi doktorun yönlendirmesi lazım kendin alıp içme kuşum.
doğru diyosun site bi saçmaydı bu hafta
bende öyle düşüyorum cnm...
salı günü dr a gidip takip yaptırayım mı diyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?