Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın canlarım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

kimseler yok

handancığım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

canımmm benimmm kusura bakma merakta bıraktımm dün evdeydim önceki gece sağa dön sola dön uyuyamadım yine, ise gitmedim yattım evde sonra da anneme gittim cok sersemdim girip haber veremedim
insallaaah güzel haberlerle gelirse fıstıkkk dört gözle bekliyorum seni...

günaydın sekerler nasılsınız??? ben cok iyiyim dün gece deliksiz uyudum sonunda:))

hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim çok şükür bugün adet günüm ama tık yok şuan

senin adına çok sevindim canım biraz rahat etmişsindir rahat uyuduğun için

# babu+
# mutlukız

hoşgeldiniz kızlarr
hosbuldukk tatlımmm naber????
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim çok şükür bugün adet günüm ama tık yok şuan

senin adına çok sevindim canım biraz rahat etmişsindir rahat uyuduğun için
saol canımmm...ben de simdi listeye baktımm canımm insallahhh tık olmaz 9ay boyunca:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız...bayadır görüşemioruz...nasıl gidiyor her şey yolundadır inşalah...

sende hoşgeldin canım nasılsın?

sağol canım iyiyim, sen ?

hosbuldukk tatlımmm naber????

iyiyim tatlım, sen nasılsın? bugünlerde sıkıntılısın biraz sanırım, dilerim geçer sıkıntıların tez zamanda.
ben yuvarlanıp gidiyorum işte, henüz değişik pek bişey yok :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız...bayadır görüşemioruz...nasıl gidiyor her şey yolundadır inşalah...

günaydın özlem, hoşgeldin.

herkese günaydıııınnnn

handancım iyi haberlerle gel inşallah

günaydın canlarım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

Hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun

dün işe gelmeyince bende doktoruma gittim bebişime baktık boyu 33 cm kilosuda 1018 gr olmuş şaşırdım valla teyzeleri kocaman olmuş buğlemim

hoşbulduk,siteyi düzeltmişler baya ondan girmedim düzelsin die...bende iim çok şükür çalışıorum..işeri daha yeni azalttım..siz neler yaptınız ben yokkenn:)

dün işe gelmeyince bende doktoruma gittim bebişime baktık boyu 33 cm kilosuda 1018 gr olmuş şaşırdım valla teyzeleri kocaman olmuş buğlemim

maşallah buğlem kocaman olmuş, nazar değmesin ona
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sevgicim, sana da hayırlı cumalar olsun.

Handan da bugün güzel haberlerle gelse keşke

hoşbulduk,siteyi düzeltmişler baya ondan girmedim düzelsin die...bende iim çok şükür çalışıorum..işeri daha yeni azalttım..siz neler yaptınız ben yokkenn:)

valla bende değişen bişey yok iyiyim ben, aynı rutinde gidiyor hayat
senin de iyi olmana sevindim

günaydın şekerler
gittim kan verdim öğlen 12-1 gibi belli olur dediler.
güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim,Allah razı olsun..

Eşim evde o yüzden kalamıyorum şimdi kahvaltı hazırlicam beni bilgisayarın başında görmesin :)
size haber vermeye girdim merak etmeyin.

Sonucu alınca haber veririm hemen zaten eşimde dışarı çıkar büyük ihtimal,kavuşuruz hemen
hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…