Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dün işe gelmeyince bende doktoruma gittim bebişime baktık boyu 33 cm kilosuda 1018 gr olmuş şaşırdım valla teyzeleri kocaman olmuş buğlemim

hoşgeldin sevgiciğim 41 kere maşallah buğlemimiz kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın bebişimizi

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sevgiciğim

canım çok sevindim sen,i gördüğüme, bugün cuma, burda da tatil, ben de seni görmek için gelmiştim.
öperim seni çok, öğleden sonra güzel haberlerini bekliyorum kuzummm

günaydın canım hoşgeldin

inşallah iyi çıkar sonuçlar canım merakla bekliyorum haber et

afiyet olsun canım

eşin dışarı çıkınca hemen gel canım özletme kendini öptüm seni kocaman

evet canım geceleri gecmek bilmiyo artık nehir hanım büyüdükce yeri dar geliyo sanırım ittirip duruyo göbeğimi:)
dün işe gelmeyince bende doktoruma gittim bebişime baktık boyu 33 cm kilosuda 1018 gr olmuş şaşırdım valla teyzeleri kocaman olmuş buğlemim

masallaaah prenseseeee aman nazar değmesin kocaman olmus:) boyları daha dün sanki milimetreydi:)) ne cabuk büyüdüler:) biz de pazartesi gideceğiz doktora bakalım nehir hanım ne kadar olmus:)

canım benimmmm güzel güzel yapın kahvaltınızı afiyet olsunnn...insallahhh bebis haberi alcaz bugünnn

canım geçmiş olsun ii haberler duyarız inşallah..

inşallah güzel haberlerle döneceksin handancım dualarım hep senle

Son düzenleme:
maşallah buğlem kocaman olmuş, nazar değmesin ona
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sevgicim, sana da hayırlı cumalar olsun.

hoşgeldin sevgiciğim 41 kere maşallah buğlemimiz kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın bebişimizi

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sevgiciğim

masallaaah prenseseeee aman nazar değmesin kocaman olmus:) boyları daha dün sanki milimetreydi:)) ne cabuk büyüdüler:) biz de pazartesi gideceğiz doktora bakalım nehir hanım ne kadar olmus:)

saolun teyzeleri güzel dilekleriniz için rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşallah

kızlar bugün cuma olduğundan eşim evde, öğleden sonra gidebilir belki belli değil henüz.
görüşürüz arada uğrarım ben

bende bi lavobaya gideyim abdest alayım yemekten sonra namazımı kılar yasin okuyorm bi öğleden sonra gelirim artık eğer adet olursam da haber veririm size

öpüyorum hepinizi kızlar dualarınızda unutmayın benide

Banucum bizim kız babasının sesini tanıyor artık bi görsen babası kızım ben geldim diyince bi tekmeliyor beni eşimde sevinçten dört köşe oluyor tabi en az yarım saat kızıyla muhabbet edip göbeğimi seviyor
Kızlar babaya düşkün oluyorlarmışya bu bir gerçek bence

handancım bacım ınşlh hayırlı haberlerle gelırsın canım bıkacgundur gıremedım gecmısı okurken gordum ınşlh canım sevınclı haberler verırsın

yerimmm ben onu yaaaaa bak sen zilliye babasına cvp için anneye tekmemi atıoooo

günaydın kızlarrrr.nie kimseler yokkk.ben bugün niyetliydim.sabah kalktımki başım çok ağrıyorrr.gözümü açamıyrm ağrısından.akşam saçım biraz ıslak yattım ondna olsa gerek.

ve lavaboya girdimkkiii kahverengi bişi var.adetim sökülüo galibaaaa
ayy ben bu habere oynarımmm kızzzz
hiç bu kadar beklemedim yolunu

handancımmm hayırlı haberlerle gellll cnmmm

Kızlar sonuç negatif tutturamadık yine artık aşılama denemicem,hayırlısıyla hastalandıktan sonra doktora gidicem tüp bebek için başlicam tedaviye..
Hepinize teşekkür ederim
Biz eşimle dışarı çıkıyoruz uzuuuun bir yürüyüş yapıcaz :))) sonrada arkadaşlara gidicez evde yokum yani merak etmeyin.
Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…