dün işe gelmeyince bende doktoruma gittim bebişime baktık boyu 33 cm kilosuda 1018 gr olmuş şaşırdım valla teyzeleri kocaman olmuş buğlemim
günaydın şekerler
gittim kan verdim öğlen 12-1 gibi belli olur dediler.
güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim,Allah razı olsun..
Eşim evde o yüzden kalamıyorum şimdi kahvaltı hazırlicam beni bilgisayarın başında görmesin :)
size haber vermeye girdim merak etmeyin.
Sonucu alınca haber veririm hemen zaten eşimde dışarı çıkar büyük ihtimal,kavuşuruz hemen
hepinizi öpüyorum..
günaydın hoşgeldin ben iyiyiyim kendi adıma sen nasılsın canım?
canım çok sevindim sen,i gördüğüme, bugün cuma, burda da tatil, ben de seni görmek için gelmiştim.
öperim seni çok, öğleden sonra güzel haberlerini bekliyorum kuzummm
günaydın şekerler
Eşim evde o yüzden kalamıyorum şimdi kahvaltı hazırlicam beni bilgisayarın başında görmesin :)
Sonucu alınca haber veririm hemen zaten eşimde dışarı çıkar büyük ihtimal,kavuşuruz hemen
hepinizi öpüyorum..
evet canım geceleri gecmek bilmiyo artık nehir hanım büyüdükce yeri dar geliyo sanırım ittirip duruyo göbeğimi:)sağol canım iyiyim, sen ?
iyiyim tatlım, sen nasılsın? bugünlerde sıkıntılısın biraz sanırım, dilerim geçer sıkıntıların tez zamanda.
ben yuvarlanıp gidiyorum işte, henüz değişik pek bişey yok :)
günaydın özlem, hoşgeldin.
dün işe gelmeyince bende doktoruma gittim bebişime baktık boyu 33 cm kilosuda 1018 gr olmuş şaşırdım valla teyzeleri kocaman olmuş buğlemim
günaydın şekerler
hepinizi öpüyorum..
günaydın şekerler
hepinizi öpüyorum..
günaydın şekerler
hepinizi öpüyorum..
geçmiş olsun canım...
evet canım geceleri gecmek bilmiyo artık nehir hanım büyüdükce yeri dar geliyo sanırım ittirip duruyo göbeğimi:)
maşallah buğlem kocaman olmuş, nazar değmesin ona
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sevgicim, sana da hayırlı cumalar olsun.
hoşgeldin sevgiciğim 41 kere maşallah buğlemimiz kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın bebişimizi
Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sevgiciğim
masallaaah prenseseeee aman nazar değmesinkocaman olmus:) boyları daha dün sanki milimetreydi:)) ne cabuk büyüdüler:) biz de pazartesi gideceğiz doktora bakalım nehir hanım ne kadar olmus:)
görüsürüz tatlımmm...kızlar bugün cuma olduğundan eşim evde, öğleden sonra gidebilir belki belli değil henüz.
görüşürüz arada uğrarım ben
kızlar bugün cuma olduğundan eşim evde, öğleden sonra gidebilir belki belli değil henüz.
görüşürüz arada uğrarım ben
Banucum bizim kız babasının sesini tanıyor artık bi görsen babası kızım ben geldim diyince bi tekmeliyor beni eşimde sevinçten dört köşe oluyor tabi en az yarım saat kızıyla muhabbet edip göbeğimi seviyor
Kızlar babaya düşkün oluyorlarmışya bu bir gerçek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?