evet canım 4 gün önce gelir her ay[/I][/B]
inşallah sevgiciğim
eeeeeee o zaman çok güzelll...
belkide bebişin gelmiştirrr...
ne zaman test yapacaksın canım
hehe biz koyana kadar göbüşler yok olacak:))))yaaa bu hamilelerimiz ne zaman göbişerinin resimlerini koyacaklarr??
kızlar hiç halim yok mutfakta çorba var tavadaa onun yüüznden mutfağa giremiyrmmm burnuma kokuooo.birazz dinlendimm vücudum bugün çok takatsizzz.
edaa hamilelerin göbüşünü istemişsinn kız benim göbüşümde bebek yok ama onlarınkine taş çıkartırrr 9aylık gibi
hayırlısı canım artık
hehe biz koyana kadar göbüşler yok olacak:))))
dur ben bi cekeyim hemen kart okuyucu burdaysa da koyayım:))
kıslar tekrar merhaba. demek sizin güsel kıslar babalarını görünce sevindirik olup naz yapıyolar. benim oğluşumsa tam tersi bana kıpır kıpır kıpırdarken babası elini koyunca durup bekliyo sen çek elini der gibisanırım biz babamızda hep işte olacağından ana oğul bi aşk yaşayacağız olsun ama ben kız bebekte istiyorum allah kısmet ederse. eminim ikisinin de tadı ayrıdır. bide kızım olsun varsın o da babasıyla aşk yaşasın kabullenebilirim
işini biliyor bu bebişlerr
bir dahakine de güzel bir kızın olur inş canımm...
test ne zaman yapacaksın canımm...
bakalım gelmiş mi bebişinn??
ben son 1 haftadır düzenli giremedim sultan nerelerde? filiz artık hiç girmiyor sanırım. kubi de fazla girmiyor gibi.
kıslar tekrar merhaba. demek sizin güsel kıslar babalarını görünce sevindirik olup naz yapıyolar. benim oğluşumsa tam tersi bana kıpır kıpır kıpırdarken babası elini koyunca durup bekliyo sen çek elini der gibisanırım biz babamızda hep işte olacağından ana oğul bi aşk yaşayacağız olsun ama ben kız bebekte istiyorum allah kısmet ederse. eminim ikisinin de tadı ayrıdır. bide kızım olsun varsın o da babasıyla aşk yaşasın kabullenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?