• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben çıkıyorum canım akşam namazımı kılayım sora hazırlanır çıkarım

pazartesi günü görüşürüz canım hayırlı akşamlar iyi tatiller

allaha emanet ol canım öpüyorum çok çok çok:54::54::54:

allah kabul etsin canım iyi akşamlar.

kızlar foto cektim ama kart okuyucuyu bulamadım evde sanırım evden koyarım artık...

denizcim hosgeldinn...

görüşmek üzere canım kendine iyi bak
kızlar foto cektim ama kart okuyucuyu bulamadım evde sanırım evden koyarım artık...

denizcim hosgeldinn...

tamam canım mrkla bekliyoruz resmi bende çektim telefonumdanda aktarım kablosunu hep evde unutuyorum

iyidir tatlım yarın artık eksiklerimi tamamlayacağım liste yapıyorum alısveris icin:) sen napıosun??

benimde 3-5 parça bişey kaldı canım bende yarın falan bakmayı düşünüyorum. ocak ortası gibi de hastane çantamı hazırlayacağım kısmetse. ne olur ne olmaz bulunsun.

kızlar bakım ürünlerini nivea almamız yönünde tavsiyeler aldım bi de setlerden almayacağım ben sadece nivea sac ve vucüt sampuanı alcam, pudra pişik kremi bebek yağı kullanmayacağım uni babynin ıslak mendilini kullanacağım.. kimyasallar olduğu icin icinde yağ ve kremlerin kullanılması tavsiye edilmiyomus

benimde 3-5 parça bişey kaldı canım bende yarın falan bakmayı düşünüyorum. ocak ortası gibi de hastane çantamı hazırlayacağım kısmetse. ne olur ne olmaz bulunsun.

ben de gelecek hafta yıkayıp ütüleyim aldıklarımı sonraki hafta falan hazırlarım cantaları nolur ne olmaz cidden hazır olsunlar...ayy saka maka 10 hafta falan kaldı canım :s

denizcim hosgeldinn...

ohh süperr..
sevgi ve sen çekmişsin aktarımınızı bekliyoruz şekerlerr...
denizcim sende göbüşünü unutmaa..

ben de gelecek hafta yıkayıp ütüleyim aldıklarımı sonraki hafta falan hazırlarım cantaları nolur ne olmaz cidden hazır olsunlar...ayy saka maka 10 hafta falan kaldı canım :s

evet işte aynen bencede. fazla bi zaman kalmadı ve dikkat ettiysen bütün bebekler 40 haftayı tamamlayıp gelmiyor. dr. bize verdiği tarih 40 haftanın dolması halinde. ama ekim kasım annelerinde ben hep okudum 36. haftadan itibaren başlıyordu doğumlar. bide benim dr. bebek ters dedi dönmezse normal yapaman dedi kafamı karıştırdı. ben o ihtimali hiç ama hiç düşünmüyordum. gerçi dönebilir daha zaman çok dedi. belki de dönmüştür bile.

ohh süperr..
sevgi ve sen çekmişsin aktarımınızı bekliyoruz şekerlerr...
denizcim sende göbüşünü unutmaa..

ama ben daha yeni koydum banane banane şimdi de onlar koysunlar:9:
şaka şaka unutmazsam yarın çekeyim de koyayım.:49:

edammm impaladeniz+ maonyaaa+ darkangellove58+ babu :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X