• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende eve gidiyorum kızlar iyi akşamlar hepinize.

kıslar kmse yokmuuuuuu nerdesiniz yaa moralim çok bozuk ağlamaktan gözlerim şişti eşimle tartıştık bayaa kötü ankaraya gitti kongre için bnde anneme geldim ama cnm çok sıkkın:59::59::59:

kıslar kmse yokmuuuuuu nerdesiniz yaa moralim çok bozuk ağlamaktan gözlerim şişti eşimle tartıştık bayaa kötü ankaraya gitti kongre için bnde anneme geldim ama cnm çok sıkkın:59::59::59:

mrb..nazım nasılsın görüşemedik uzn zamandır..
bebişlerine çok sevindim daha öncede yazdım görmedin sanırım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende çook isterim ikizim olsun inş..olur..

canım benim nie bu kadar uzuldun de ağladın..ank.geliyo die mi atıştınız..:48:

mrb..nazım nasılsın görüşemedik uzn zamandır..
bebişlerine çok sevindim daha öncede yazdım görmedin sanırım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende çook isterim ikizim olsun inş..olur..

canım benim nie bu kadar uzuldun de ağladın..ank.geliyo die mi atıştınız..:48:
saol sultancım allah sanada isteyen herkesede nasip etsin yazını görmemişin cnm kusuruma bakma sen nasılsın nasıl geçiyor günerin bn saba h geliyom sen akşam pek karşılaşamıyos

yok cnmm ya ankaraya geliyo die diil bnm eşim ailesine çok düşkün bnde geçen gün byerden geliyoduk ewlerinin önüne uğradık o indi konuştu bnde arabadan inmedim ondan kızdı saygısızlık yapmışım uzattıda uzattı bnde uzattın ne war bnda dedim fln filaan bayaa kapıştık :59:

saol sultancım allah sanada isteyen herkesede nasip etsin yazını görmemişin cnm kusuruma bakma sen nasılsın nasıl geçiyor günerin bn saba h geliyom sen akşam pek karşılaşamıyos

yok cnmm ya ankaraya geliyo die diil bnm eşim ailesine çok düşkün bnde geçen gün byerden geliyoduk ewlerinin önüne uğradık o indi konuştu bnde arabadan inmedim ondan kızdı saygısızlık yapmışım uzattıda uzattı bnde uzattın ne war bnda dedim fln filaan bayaa kapıştık :59:

ooooooooo tamda yarama bastın bu konuda hala sinirliyim :57:bizde geçen atışmıştık...
2 gün boyunca tsoğuk konuştum...
sonrada sende bende özür diliyelimde bitsin kırgınlık dedii..
laf olsun yoksa ona kalsa kesin o haklı :))

zaten bu saygısızlık bbunların ailesine bizim ailelerin boyle lukse sahip değiller
bak yine sinirlendimm:41::41::41::41:

ooooooooo tamda yarama bastın bu konuda hala sinirliyim :57:bizde geçen atışmıştık...
2 gün boyunca tsoğuk konuştum...
sonrada sende bende özür diliyelimde bitsin kırgınlık dedii..
laf olsun yoksa ona kalsa kesin o haklı :))
çok bencil bnmki yaa nasıl olcak bilmiyom bide küs ayrıldık aramıcam şimdi sinirimden ama aklımda onda olcak oda çok inatçı oda aramass çok zor adam kahrı çekmek of ooofff

sultaan nere gittin

geldim canım...bende o gün merakımdan öldüm lafları aklıma geldikce aramakdan vazgeçtim 7 saat sonra aradı...:57::57:
ilk defa rekorunu kırdı tartışmadan sonra en geç 1 saat içinde arardı bu sedfwer çook kızmış
çok ta tınn ben haklıydım :63:

geldim canım...bende o gün merakımdan öldüm lafları aklıma geldikce aramakdan vazgeçtim 7 saat sonra aradı...:57::57:
ilk defa rekorunu kırdı tartışmadan sonra en geç 1 saat içinde arardı bu sedfwer çook kızmış
çok ta tınn ben haklıydım :63:
bnde kndimi haklı görüyorum bu kdr abartılcak bşy yok ortada ama çook abarttı kırdı bni çok üzdü anlar blki hatasını beelkiii

hayrola canımmm :59:

bnde kndimi haklı görüyorum bu kdr abartılcak bşy yok ortada ama çook abarttı kırdı bni çok üzdü anlar blki hatasını beelkiii

inşallah canım...ama boşver arama sen bu sefer çok kırıldığını anlasın..nasıl alışırlarsa hep
öyle bekliyolar...(benm fikrim):97:

Back
X