- Emoji Skoru
- 330
- Puanlar
- 413
ama ben daha yeni koydum banane banane şimdi de onlar koysunlar
şaka şaka unutmazsam yarın çekeyim de koyayım.![]()
tamam canım üçünüzünkinide bekliyoruz en kısa zamandaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben daha yeni koydum banane banane şimdi de onlar koysunlar
şaka şaka unutmazsam yarın çekeyim de koyayım.![]()
sekerler bana da müsaadeeee öpüyorum hepiniziiiiii iyi aksamlar..........
iyi akşamlar kızlar :) bir uğrayayım dedim, öptüm hepinizi...
bende eve gidiyorum kızlar iyi akşamlar hepinize.
kıslar kmse yokmuuuuuu nerdesiniz yaa moralim çok bozuk ağlamaktan gözlerim şişti eşimle tartıştık bayaa kötü ankaraya gitti kongre için bnde anneme geldim ama cnm çok sıkkın![]()
saol sultancım allah sanada isteyen herkesede nasip etsin yazını görmemişin cnm kusuruma bakma sen nasılsın nasıl geçiyor günerin bn saba h geliyom sen akşam pek karşılaşamıyosmrb..nazım nasılsın görüşemedik uzn zamandır..
bebişlerine çok sevindim daha öncede yazdım görmedin sanırım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende çook isterim ikizim olsun inş..olur..
canım benim nie bu kadar uzuldun de ağladın..ank.geliyo die mi atıştınız..![]()
saol sultancım allah sanada isteyen herkesede nasip etsin yazını görmemişin cnm kusuruma bakma sen nasılsın nasıl geçiyor günerin bn saba h geliyom sen akşam pek karşılaşamıyos
yok cnmm ya ankaraya geliyo die diil bnm eşim ailesine çok düşkün bnde geçen gün byerden geliyoduk ewlerinin önüne uğradık o indi konuştu bnde arabadan inmedim ondan kızdı saygısızlık yapmışım uzattıda uzattı bnde uzattın ne war bnda dedim fln filaan bayaa kapıştık![]()
çok bencil bnmki yaa nasıl olcak bilmiyom bide küs ayrıldık aramıcam şimdi sinirimden ama aklımda onda olcak oda çok inatçı oda aramass çok zor adam kahrı çekmek of ooofffooooooooo tamda yarama bastın bu konuda hala sinirliyimbizde geçen atışmıştık...
2 gün boyunca tsoğuk konuştum...
sonrada sende bende özür diliyelimde bitsin kırgınlık dedii..
laf olsun yoksa ona kalsa kesin o haklı :))
ewet cnm ya onların ki anne babada bzkiler taş sanki delircem yaaaazaten bu saygısızlık bbunların ailesine bizim ailelerin boyle lukse sahip değiller
bak yine sinirlendimm![]()
sultaan nere gittin
bnde kndimi haklı görüyorum bu kdr abartılcak bşy yok ortada ama çook abarttı kırdı bni çok üzdü anlar blki hatasını beelkiiigeldim canım...bende o gün merakımdan öldüm lafları aklıma geldikce aramakdan vazgeçtim 7 saat sonra aradı...
ilk defa rekorunu kırdı tartışmadan sonra en geç 1 saat içinde arardı bu sedfwer çook kızmış
çok ta tınn ben haklıydım![]()
kıslar kmse yokmuuuuuu nerdesiniz yaa moralim çok bozuk ağlamaktan gözlerim şişti eşimle tartıştık bayaa kötü ankaraya gitti kongre için bnde anneme geldim ama cnm çok sıkkın![]()
bnde kndimi haklı görüyorum bu kdr abartılcak bşy yok ortada ama çook abarttı kırdı bni çok üzdü anlar blki hatasını beelkiii