Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam şekerler,iyi haftasonları
çok işim var bugün ama size bi bakim dedim

nazderin bat ını söyle şekerim senide ekleyelim listeye
:80:

edoşum nasıl durumlar varmı bir değişiklik belirti buarada kızlar show tvyi açın

canım 3-4 gündür 4-5 dedim mi uyuyorumm
iyice tembel oldum yaaa..

valla canım ben pek belirtilere bakmıyorum çünkü psikolojik olabiliyorr...
ama bir kaç gündür istifra ediyorumm...
belim ve karnım çok agrıyorr...
ve çok üşüyorum ayaklarım buz gibi...
bir de top top akıntım varr...

şuan için böyle ama ben bunlara psikolojik bakıyorum şekerr...

sende ne değişiklikler var??
sen ilaç ve iğne kullanmıstın dimi bu ay??

evet canım klomen ve ovitrelle kullandım valla ben sürekli acıkıyorum aslında pek iştahım yoktur ama saat 3 gibi içim bayılıyor bişi yemezsem hemen tansiyonum çok düşüyor bu kan şekerinede bağlı olabilir ama feci kasık ağrım var evden çıkamıyorum yürüyemiyorum pek buda üşütmeye bağlı olabilir:)) şartlanmak istemdiğimden bahaneler buluyorum bu arada benimde ayaklar buz

ama sen neden kusuyorsun anlamadım gerçi gebe olsan kusma için erken gibi ama bellide olmas sen yinede yorma kendini

tatlım beni rahme düştügü an kusmam başlıyor anneme çekmişimm...
ben hamile kaldığımı bu şekilde öğrendim daha adetime 1 hafta vardır..
ama ben 1 haftadır da kusuyordum...
kusma şikayetinden dr a gittim hamile oldugumu öğrendimm...
yani ben ilişkinden eğer tutmussan bir kaç gün sonra kusmaya başlıyorum annem 4 çocuktada böyleymiş..

bu arada günde 1 öğün yemek yiyen ben şimdi devamlı atıştıracak birşey arıyorum ama bu sıkıntıdandır diye düşünüyorumm...

güldencim evim hamam gibi şuan üstümde battaniye var hala ayaklarım buz sen ısıtabildin mi??
acaba ben üşütüyor muyum??

bu arada klomen ve iğne kullandıysan çok büyük ihtimal hamile kalmışsındır canımm...

canımmm ben balık burcuyumm hislerim çok kuvvetlidir bu topiğe girdiğimden beri herkesi çok sevdim ama senle ayrı bir frekanstayım bunuda aynı günlerimize bağlıyorum ve içimden bir his sevincimizi birlikte paylaşacağımızı söylüyor bence hamile olma olasılığı çok yüksekkk inşallahhhhh ben 2 aylık hamileyken bile kusmadım hiç bulantım yoktu ama senin böyleyse süperbir işaret bu ayağımda çorap patik ve terlik var ama hala buzzzzzz

sağol canımm benimmm
bizde sana hemen ısındıkkk...

canım ben psikolojik etkilenmeye çok inandıgım için bu belirtilere güvenip sonradan üzülmek istemiyorumm...
ama birlikte güzel haber alırsakta çok sevinirimm
bende yaaa eşim bile farketti ayaklarımın buz oluşunuu...
midemde çok kötü kalkar kalmaz lavaboya koştum bugünn...

bu arada test ne zaman yapmayı düşünüyorsun??

sağolun canım herkes çok iyi gerçekten güzel bir dostluk var
benim o iğneyle hamile kalan arkdaşım 13 şubatta iğne oldu 29unda idrardan gebe olduğunu öğrendi 16.günde yani bende öyle yapıcak olursam 27sinde 11 gibi yapmam lazım ama inan prediktrlere verdiğim paranın haddi hesabı yok negatif çıkıncada çok üzülüyorum((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…