ayyyyyy kızlar cok sukur yaaa kac gundur kk ya gırıyorum ama bızım bu topiğe gıremedım yaaaa acaba engellendım mı dıye bıle dusundum vallahı dıger topıklere gırıyor bır bu topiğe gırmıyor...haberlerım var sızlere dun catlatma iğnemı vuruldummm ınşlh tutar kızlar duanızı beklıyorummm öptüm hepınızı ..
kızlar bişey sorcam yumurtlama dönemi ne zaman oluyodu adetten kaç gün sonra tedavi gördüğüm dönemde dr söylüyodu ama şimdi unuttum hangi günlerdi
ayyyyyy kızlar cok sukur yaaa kac gundur kk ya gırıyorum ama bızım bu topiğe gıremedım yaaaa acaba engellendım mı dıye bıle dusundum vallahı dıger topıklere gırıyor bır bu topiğe gırmıyor...haberlerım var sızlere dun catlatma iğnemı vuruldummm ınşlh tutar kızlar duanızı beklıyorummm öptüm hepınızı ..
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
mrb canım....burdaki siteye baktın mı hiçç..:26:
heytttttt men geldimmm topiğin belalısı geldiiii
yiyenim dün bizdeydii 4yaşında gece altını bağlamama rağmen bi güzel yatama işemiş.heryer tiş.yatak yastık.onu temizliomm hemde karyolamızın yatağıııçoçuklu olmak çok zor haberiniz olsun.
yomoşlarım gelişmeye başlamışşşşşherşey yolundaaa
heytttttt men geldimmm topiğin belalısı geldiiii
yiyenim dün bizdeydii 4yaşında gece altını bağlamama rağmen bi güzel yatama işemiş.heryer tiş.yatak yastık.onu temizliomm hemde karyolamızın yatağıııçoçuklu olmak çok zor haberiniz olsun.
yomoşlarım gelişmeye başlamışşşşşherşey yolundaaa
orayı görmüştümde güvenilirmi bilemedim teşekkür ederim ben tedavi görürken adetin 3. günü serophene içiyordum 5 gün ama kaçıncı gün yumurtluyodum unuttum
çok teşekkür ederim canım sen nasılsın
çook sevindim canım benim hadi bakalım bundan sonrada herşey yolunda gider...
sağol canım bende herzamanki gibi evdeyim(
yardımcı olamadım..zaten kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş demi :)))
yok canım benim ordan bakarım ben inanın sizler için sürekli dua ediyorum sizde umudunuzu yitirmeyin ve rahat olun en önemlisi rahat olmak kafaya takmamak
çook sağol canım benm inşaallah en kısa zamanda duaların kabul olurda bizde seviniriz artık...
düzenli ilişki çok önemli değil miii(
bı de ne zaman test yapmışdın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?