Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Herkese merhaba,uzun zaman oldu görüşmeyeli..Bebişlerinizin resmini gördüm maşallah hepsine.Topiğimizin güzel kadınlarından da böyle bir performans bekliyordum zaten
Yeni hamile haberleri de var çok sevindim,Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Darısı isteyen herkese.Bu arada benden bir haber yok,bilginize Günümü gün ediyorum
Çalışmaya başladım,o yüzden gelemiyorum maalesef işyerindeki bilgisayarlardan giremiyorum sosyal paylaşım sitelerine.Eve gelincede malum yemek telaşı falan derken yatma vakti gelmiş oluyor..Zaten uzun bir süre topik çok sessizdi yeni yeni gelmeye başlamış herkes bende fırsat buldukça uğrarım..Beni merak etmişsiniz,teşekkür ediyorum hepinize..Görüşmek üzere kendinize iyi bakın öpüyorum çok

Bu arada listeyi ekledim ama eksik bilgilerle dolu,yazarsanız bir ara düzenlerim ben..

2.5 saattir oğlumu uyutmaya uğrfaşıyorum uyudu umarım uyanmaz bende uyurum

ayyyyyy kızlar cok sukur yaaa kac gundur kk ya gırıyorum ama bızım bu topiğe gıremedım yaaaa acaba engellendım mı dıye bıle dusundum vallahı dıger topıklere gırıyor bır bu topiğe gırmıyor...haberlerım var sızlere dun catlatma iğnemı vuruldummm ınşlh tutar kızlar duanızı beklıyorummm öptüm hepınızı ..

canım benim umarım tutar dualarım seninle

kızlar bişey sorcam yumurtlama dönemi ne zaman oluyodu adetten kaç gün sonra tedavi gördüğüm dönemde dr söylüyodu ama şimdi unuttum hangi günlerdi

kızlar bişey sorcam yumurtlama dönemi ne zaman oluyodu adetten kaç gün sonra tedavi gördüğüm dönemde dr söylüyodu ama şimdi unuttum hangi günlerdi

mrb canım hayırdır nie soruyon 2.için mi D

int.den son adet tarhini gir yumurtlama günlerin çıkar genelde adetten sonra 14.gün ama kişilere göre değişiyoo...
pek yardımcı yardımcı olamadım ama

inşallah canım güzel haberlerinizi alırız.....:18:

heytttttt men geldimmm topiğin belalısı geldiiii

yiyenim dün bizdeydii 4yaşında gece altını bağlamama rağmen bi güzel yatama işemiş.heryer tiş.yatak yastık.onu temizliomm hemde karyolamızın yatağıııçoçuklu olmak çok zor haberiniz olsun.

yomoşlarım gelişmeye başlamışşşşşherşey yolundaaa

hoşgeldin canım benim allah kolaylık varsin
senin adına çok sevindim allah gönlüne göre versin

çook sevindim canım benim hadi bakalım bundan sonrada herşey yolunda gider...

sağol canım bende herzamanki gibi evdeyim (
yardımcı olamadım..zaten kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş demi :)))

çook sevindim canım benim hadi bakalım bundan sonrada herşey yolunda gider...

sağol canım bende herzamanki gibi evdeyim (
yardımcı olamadım..zaten kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş demi :)))

yok canım benim ordan bakarım ben inanın sizler için sürekli dua ediyorum sizde umudunuzu yitirmeyin ve rahat olun en önemlisi rahat olmak kafaya takmamak

yok canım benim ordan bakarım ben inanın sizler için sürekli dua ediyorum sizde umudunuzu yitirmeyin ve rahat olun en önemlisi rahat olmak kafaya takmamak

çook sağol canım benm inşaallah en kısa zamanda duaların kabul olurda bizde seviniriz artık...
düzenli ilişki çok önemli değil miii(

bı de ne zaman test yapmışdın :))

çook sağol canım benm inşaallah en kısa zamanda duaların kabul olurda bizde seviniriz artık...
düzenli ilişki çok önemli değil miii(

bı de ne zaman test yapmışdın :))

ben serophene kullandım dr yumurta oluşumuma baktı yumurtalar gelişince 3 gün ilişki dedi o 3 gün içinde tuttu şükür benim 27 temmuz son adet günümdü ve hamile kaldım şimdi 15 gün oldu doğum yapalı ama ben çok rahattım kafama takmıyodum çünkü bi gün olacağına inanıyodum ve sadece 3 ay tedavi gördüm hamile kaldım ben buna çok inanıyorum tamam bazen can sıkılıyo ama sürekli bebek düşüncesiyle yaşamayın başka şeylerle oyalanın ilişki sırasında bebek olacakmı düşüncesiyle ilişkiye girmeyin bunlar çok önemli bence biraz oluruna bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…