- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
slm kızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhhh
denizcim oğluna maşallah cnmm pek tatlı:)
sultan sen nasılsın cnmm yokmu yeni hbrler ya eda handan çiğdem nasıllar uğruyorum arada ama kmse olmuyoo
sultan sen nasılsın cnmm yokmu yeni hbrler ya eda handan çiğdem nasıllar uğruyorum arada ama kmse olmuyoo
şşşşt sustuunuz yineee
walla bn daha yeni yeni toparlanıyorum dün spora başladım kafamı dağıtmaya çalışıyom başka değişen bşy yok hayatımda bnde özledim inan artık daha sık girerim arayı açmayalımm:)mrb canım uzuuuun zamandır görüşemiyoz artık daha sık gel ben genelde hep burda olcam :))özledim valla...
yok canım bende durum aynı halaaaa eşimi zor görüyom bebeği geçtim artık :))
sen neler yapıyosun nasılsın ??
senin hbrin yok tabiimerhaba canım. çok sağol ne zamandır görüşemedik. o ileti ne anlama geliyor kötü bişey yoktur umarım:18:
edam o resimlerdeki simsiyah göz makyajını nasıl yapıyonuz? herkes yapıyo bi ben beceremiyom. ayrıca sana çok yakışıyo
bnde özledim cnmm iyim şükür napiimcanım ben burdayımmm
özledim valla hepinizi..
ben çok iyiyim sen nasılsın??
walla bn daha yeni yeni toparlanıyorum dün spora başladım kafamı dağıtmaya çalışıyom başka değişen bşy yok hayatımda bnde özledim inan artık daha sık girerim arayı açmayalımm:)
senin hbrin yok tabii
bn kızlarımı 22. haftada kaybettim cnm erken doğum oldu suyum geldi we kaybettim bgn tam 50 gn oldu
bnde özledim cnmm iyim şükür napiim
handan çiğdem nasıllar konuşuyonusmu
yokmu yeni gelişme?
zaten aklımdan hç çıkmıyolarkiay inanmıyorum. çok üzüldüm. kusura bakma hatırlattığım için. hayırlısı böyle imiş demekten başka yapacak bişi yok. allah sabır versin. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerin olur tekrar.
yaaa..herkesin hakkında hayırlısı cnm yaaaiyiler canımm..
handan dün girmiş..bizde çok fazla görüşemiyoruz..
şuan için herkes aynı bir değişiklik yok..
bu arada allah tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsin inş canımm..
spora yazılmakla çok iyi etmişsinn...
tmm cnmm açmayıs:)evt naz artık arayı açmayalım birbirimizden iyice koptuk zaten yeter...
sporda ne yapıyosun yürüyüşemi başladın..:))
kızlar bnm çıkmam lazım şimdi eşim geldi gene gelirim szlerde gelin artık öptm
kızlar bnm çıkmam lazım şimdi eşim geldi gene gelirim szlerde gelin artık öptm
sağol canım benim tşk ederimm...
ben far falan kullanmıyorum..rimelimi sürdükten sonra gözümün içine siyah kalem çekiyorum daha sonra gözden çıkarak birazcık uzatıyorum
bu arada bende senin resimlerine bakmıştımm...
çok şekersinn..ne güzel çıtır anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?