Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar.pozitif düşünceyle hamile kalınacagına gerçekten inanıyorum.ama gerçekten düşünmeden kafama takmadan duramıyorum.sürekli aklımda herkez gibi.yardım edebileceginize inanmak istiyorum.çünkü bizim tedavimizde pskoloji çok önemli hem eşim hemde benim için.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
edammm+,
hayal114,
karats+,
betus19+,
tripkolik
ayy lar sonra topiği böylee görmek paha biçilmezzz:90:

ben 22 aylık evliyim canımm...
bir hamileliğim var 3 aylıkken kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım..
şimdi tekrar istiyoruz hayırlısıyla bakalım ne zaman kısmet olucakk...

uzuldum canım hamıle kalıp da ayrılmak cok acı bıse olsa gerek Allah bıdaha yasatmaz ınsallah hayırlısı herseyın..

ben geçen ay 5nisanda olmuşdum bu ayda 6 da olurum diyodum....5-6 gün geçti :)

dün test yaptım :((
zaten bu ay olsa mucize olurdu ama sadece nie bu kadar uzadı benim en fazla 2 gün hadi 3 gün olsun :19:

gününmüü geçio kızzzzz.idrar tahlili her zaman doğru sonuç vermioki cnmmm.hayat zaten bi mucizee

slm kızlar.pozitif düşünceyle hamile kalınacagına gerçekten inanıyorum.ama gerçekten düşünmeden kafama takmadan duramıyorum.sürekli aklımda herkez gibi.yardım edebileceginize inanmak istiyorum.çünkü bizim tedavimizde pskoloji çok önemli hem eşim hemde benim için.

hoşgeldin cnmm...
bizde pozitif düşünceyle bunu başarıcagımıza inanıyoruz..
en kısa zamanda sana da nasip olur inşş..

selam evet aynen kayılıyorum sana nasıl dusunmeden durcaz kı sureklı aklım yumurtalarımda:))

efecik emdi uyudu tekrar şimdilik. her an yeniden uyanabilir. ev işlerine yemeğe falan çok zor yetişiyorum artık. yeni tatlar denemek şurada dursun oyalayıcı hiçbir şey yapamıyorum. çok kolay şeyler yapmak zorundayım. ya kıyma tavuk tarzı bişi hemen soteliyorum yada doğan biber domates olayını yapıp üstüne herhangi bi sebze ilave ediyorum o kadar.

efecik emdi uyudu tekrar şimdilik. her an yeniden uyanabilir. ev işlerine yemeğe falan çok zor yetişiyorum artık. yeni tatlar denemek şurada dursun oyalayıcı hiçbir şey yapamıyorum. çok kolay şeyler yapmak zorundayım. ya kıyma tavuk tarzı bişi hemen soteliyorum yada doğan biber domates olayını yapıp üstüne herhangi bi sebze ilave ediyorum o kadar.

bebek olunca çok normal canımm...
bir süre böyle devam eder...daha sonra rahatlarsın inş canımm...

evet çok acıydı hayırlısı buymuşş...

sende kendinden bahseder misin birazz...

bende 3,5 yıldır evlıyım 2,5 yıldır tedavı goruyorum polıksıtık overım vardı tedavı basında ama sımdı ılac kullanmaktan prolaktınım de yukselmıs:(ole ıste ugrasıyom:)aklım yumurtalarımda yasıyorum he bı ayrılamadım :)

bende 3,5 yıldır evlıyım 2,5 yıldır tedavı goruyorum polıksıtık overım vardı tedavı basında ama sımdı ılac kullanmaktan prolaktınım de yukselmıs:(ole ıste ugrasıyom:)aklım yumurtalarımda yasıyorum he bı ayrılamadım :)

poliksıtık overle hamile kalanı çok duydum canımm...
inş sende en kısa zaman da bebeğine kavulursun..

kaç yaşındasınn??

geçen gün biyere gittik.bitane bebek 2aylık falan annesi tutuo.yüzü bana dönük nasıl bağrıoo.annesi duymuyoo ama çok tatlıydı.efeye benzettim.bebişleri çok sveiyrmmm bende istiyrmmmmmm.keşke bende böle şikayetler yazsammm burayaaaa:51:

Back
X