Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet aslında onemlı bır problem yok ama yok ıste olmuyo:84:yasım 26 senın kac

canım sorunu olmayıpta aylarca bebek sahibi olamayan çiflerde var...
her zaman pozitif düşünüp engelleri kaldırmak lazım aradan...
yaşında ideal bir yaşş..inş çok faz bekletmez seni bebişin..

ben de 24 yaşındayım canımm...

geçen gün biyere gittik.bitane bebek 2aylık falan annesi tutuo.yüzü bana dönük nasıl bağrıoo.annesi duymuyoo ama çok tatlıydı.efeye benzettim.bebişleri çok sveiyrmmm bende istiyrmmmmmm.keşke bende böle şikayetler yazsammm burayaaaa:51:

allah en kısa zamanda sanada hepinize de verir inşallah.

bu arada soğan yazacağıma doğan yazmışım kimsede sölemiyo ilgisiz şeyler nolcak:63::63::63:

:9: şaka şaka :9:

canım sorunu olmayıpta aylarca bebek sahibi olamayan çiflerde var...
her zaman pozitif düşünüp engelleri kaldırmak lazım aradan...
yaşında ideal bir yaşş..inş çok faz bekletmez seni bebişin..

ben de 24 yaşındayım canımm...

ınsallah canım cok beklemem sen de ısteyen herkes beklemesın hemn gelsın :))ama cıdden ınanıyorum bende tamamen pozıtıf dusunmenın faydası olduguna ama yınede acaba hıc dusunmesek daha mı ıyı olurkı dıyede dusunmeden edemıyorum:)

Son düzenleme:
ınsallah canım cok beklemem sen de ısteyen herkes beklemesın hemn gelsın :))ama cıdden ınanıyorum bende tamamen pozıtıf dusunce acaba hıc dusunmesek daha mı ıyı olurkı dıyede dusunmeden edemıyorum:)

bende pkoluyum cnm.yumurtam hiç gelişmiooo.

geçen tüp bebek merkezinde bi kadınla karşılaştık 15yıllık evliymiş.hiç bi problemleri yokmuşşş.o daha acı olsa gerek.kadının 23 yumurtası oluşuomuş tüp bebek yaptıklarında düşün.

ınsallah canım cok beklemem sen de ısteyen herkes beklemesın hemn gelsın :))ama cıdden ınanıyorum bende tamamen pozıtıf dusunce acaba hıc dusunmesek daha mı ıyı olurkı dıyede dusunmeden edemıyorum:)

amin cnm kimse daha fazla beklemez inş..
biz burda sadece bebek konuşmuyoruz..
aklımıza ne geliyorsa o konuda sohbet ediyoruz..
böyleliklede düşünmemiş oluyoruzz :1:

bende pkoluyum cnm.yumurtam hiç gelişmiooo.

geçen tüp bebek merkezinde bi kadınla karşılaştık 15yıllık evliymiş.hiç bi problemleri yokmuşşş.o daha acı olsa gerek.kadının 23 yumurtası oluşuomuş tüp bebek yaptıklarında düşün.

neden hıc gelısmıyor hormonlarında herhangı bır problem varmı ?

amin cnm kimse daha fazla beklemez inş..
biz burda sadece bebek konuşmuyoruz..
aklımıza ne geliyorsa o konuda sohbet ediyoruz..
böyleliklede düşünmemiş oluyoruzz :1:

zaten hep konus konus kafayı yer ınsan suyu cıkar:))bosveer dıcen ara sıra demı:))

kızlar ya bıse sorcam ben konu acıcam profılden acamıyorum nasıl oluyor anlatabılırmısınız acaba :)

Back
X