- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
fırsat buldukça bilgisayar başındayım
öperim teyzesi 20 günlük olduk bugün![]()
tamam canımm...
ayy yerim ben onu maşallah doğan büyüyor işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırsat buldukça bilgisayar başındayım
öperim teyzesi 20 günlük olduk bugün![]()
güle güle cnmm allah seninle olsun hyrlısı nese senin için o olsun işlhhhkızlar polyananız şimdilik çıkıyorr.birazdan doktora gidicem dua edin banaaaaaallaha emanet olun
cnm sağlık olsun.bizde annenlere gidince konuşuruzz.yeterki irtibatımız kopmasınnn.
evet canım haklısınn
ay ben bugünlerde ne kadar pozitif bakıom olaylara.handan ve çiğdem görse bu halimi gözleri dolarrrrr:90:
sevgininde evde yok o yüzden giremiyor..
ayy keşke bağlatsanızda irtibatu koparmasak..
ara ara da olsa yaz bize haberdar et mutlakaa...
güle güle canım allah yardımcın olsunkızlar polyananız şimdilik çıkıyorr.birazdan doktora gidicem dua edin banaaaaaallaha emanet olun
tamam canımm...
ayy yerim ben onu maşallah doğan büyüyor işte![]()
kızlar polyananız şimdilik çıkıyorr.birazdan doktora gidicem dua edin banaaaaaallaha emanet olun
ben annemlere geldikçe girerim bi ara giriyodum kimsecikler olmuyodu şimdi yine sizler oluyosunuzzz
evet yeterki dünyaya gelsin büyüyo
evet canımmm...
inş biz artık burda olucaz..
zamanla da çoğalıcazz..
sende annene gittikçe haberdar edersin bizi...
annemlere geldiğim sürece girerim gerçi daha burdayım evime ne zaman geçerim bilmiyorum
kırkın çıkmadan gitmezsin heralde canımmm...
bencede zor olur bende bırakıp işe gidicem başta çok zorlanırım kesinselam kıslar,ben geldim ama yine kimseler yok sanırım..bi türlü denk getiremedim yaa..bizde bugün doktor doktor gezdik..sabah ben doğum sonrası ilk muayenemi oldum.Bi sorun yok dedi doktorum..sonra oğluşumun kalça ultrasonunu çektirdik,ondada bi sorun çıkmadı..hastaneler farklı olunca gün yolda geçti,ama sorun çıkmadı ya,değdi yani..
bu arada pazartesi iş başı yapacam,oğlumu evde bırakıp gitmek düşüncesi şimdiden kasıyor beni..doğduğundan beri hep dip dibeydik,en fazla 1-2 saatliğine işlerimi halletmek için çıktım dışarı..şimdi ona da bana da zor olacak..
yarın da aşıya gidiyoruz,çok ağlamaz inşş..
bizden haberler böyle işte...
bencede zor olur bende bırakıp işe gidicem başta çok zorlanırım kesin
sağlığının yerinde olmasınada sevindim
selam kıslarrrr. Ben işe başlayalı çok olduHergün 1 de gelip akşama kadar dükkan bekliyoruz. Arada geziyoruz gerçi. Bana kalsa hiç gelmicem ama eşimin işleri yoğun oluyo bazen beklemek zorunda kalıyorum
![]()