Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar polyananız şimdilik çıkıyorr.birazdan doktora gidicem dua edin banaaaaa:69:allaha emanet olun

Son düzenleme:
cnm sağlık olsun.bizde annenlere gidince konuşuruzz.yeterki irtibatımız kopmasınnn.
evet canım haklısınn

ay ben bugünlerde ne kadar pozitif bakıom olaylara.handan ve çiğdem görse bu halimi gözleri dolarrrrr:90:

maaşallah böle ol bence hep pozitif olmak iyidirrr

sevgininde evde yok o yüzden giremiyor..
ayy keşke bağlatsanızda irtibatu koparmasak..

ara ara da olsa yaz bize haberdar et mutlakaa...

ben annemlere geldikçe girerim bi ara giriyodum kimsecikler olmuyodu şimdi yine sizler oluyosunuzzz

selam kıslar,ben geldim ama yine kimseler yok sanırım..bi türlü denk getiremedim yaa..bizde bugün doktor doktor gezdik..sabah ben doğum sonrası ilk muayenemi oldum.Bi sorun yok dedi doktorum..sonra oğluşumun kalça ultrasonunu çektirdik,ondada bi sorun çıkmadı..hastaneler farklı olunca gün yolda geçti,ama sorun çıkmadı ya,değdi yani..
bu arada pazartesi iş başı yapacam,oğlumu evde bırakıp gitmek düşüncesi şimdiden kasıyor beni..doğduğundan beri hep dip dibeydik,en fazla 1-2 saatliğine işlerimi halletmek için çıktım dışarı..şimdi ona da bana da zor olacak..
yarın da aşıya gidiyoruz,çok ağlamaz inşş..
bizden haberler böyle işte...

selam kıslar,ben geldim ama yine kimseler yok sanırım..bi türlü denk getiremedim yaa..bizde bugün doktor doktor gezdik..sabah ben doğum sonrası ilk muayenemi oldum.Bi sorun yok dedi doktorum..sonra oğluşumun kalça ultrasonunu çektirdik,ondada bi sorun çıkmadı..hastaneler farklı olunca gün yolda geçti,ama sorun çıkmadı ya,değdi yani..
bu arada pazartesi iş başı yapacam,oğlumu evde bırakıp gitmek düşüncesi şimdiden kasıyor beni..doğduğundan beri hep dip dibeydik,en fazla 1-2 saatliğine işlerimi halletmek için çıktım dışarı..şimdi ona da bana da zor olacak..
yarın da aşıya gidiyoruz,çok ağlamaz inşş..
bizden haberler böyle işte...
bencede zor olur bende bırakıp işe gidicem başta çok zorlanırım kesin
sağlığının yerinde olmasınada sevindim

selam kıslarrrr. ben işe başlayalı çok oldu:9: hergün 1 de gelip akşama kadar dükkan bekliyoruz. arada geziyoruz gerçi. bana kalsa hiç gelmicem ama eşimin işleri yoğun oluyo bazen beklemek zorunda kalıyorum:23:

selam kıslarrrr. Ben işe başlayalı çok oldu:9: Hergün 1 de gelip akşama kadar dükkan bekliyoruz. Arada geziyoruz gerçi. Bana kalsa hiç gelmicem ama eşimin işleri yoğun oluyo bazen beklemek zorunda kalıyorum:23:

selam canım..sen bebişle gidiyorsun işe..benimki evde kalacak yaa ondan sıkıntım..ahh ayrılık..

Back
X