Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam canım..sen bebişle gidiyorsun işe..benimki evde kalacak yaa ondan sıkıntım..ahh ayrılık..

evet tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu. ben bazen anneme bırakıp kuaför işlerini falan hallediyorum da annemin ne kadar iyi bakacağını bilsemde hep aklım kalıyor şimdi ne yapıyor acaba diye. ama etrafımızda çalışan bayan çok ve anneler yada kayınvalideler çok iyi bakıyor zamanla alışılıyor.

evet tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu. Ben bazen anneme bırakıp kuaför işlerini falan hallediyorum da annemin ne kadar iyi bakacağını bilsemde hep aklım kalıyor şimdi ne yapıyor acaba diye. Ama etrafımızda çalışan bayan çok ve anneler yada kayınvalideler çok iyi bakıyor zamanla alışılıyor.

başka çaresi yok zaten canım,alışacak..gerçi ben bir ay çalışıp,sonra rapor alacam..sonrasıda yaz tatili zaten..okullar açıldığındada 6 ay bitmiş olacak..en azından ek gıdaya geçmiş olacağız,biraz daha rahat olur..gerçi sıkıntı olmasın diye,ben şimdiden doldurdum buzluğumu anne sütüyle..
evet canım çorumda yaşıyorum iyi hatırladın valla:46:
Sen çorum merkez mi
19 dan çıkardım canım..ben istanbulda yaşıyorum..ama benimde eşiminde ailesi çorum merkezde..sen nerdesin?

selam kıslar,ben geldim ama yine kimseler yok sanırım..bi türlü denk getiremedim yaa..bizde bugün doktor doktor gezdik..sabah ben doğum sonrası ilk muayenemi oldum.Bi sorun yok dedi doktorum..sonra oğluşumun kalça ultrasonunu çektirdik,ondada bi sorun çıkmadı..hastaneler farklı olunca gün yolda geçti,ama sorun çıkmadı ya,değdi yani..
bu arada pazartesi iş başı yapacam,oğlumu evde bırakıp gitmek düşüncesi şimdiden kasıyor beni..doğduğundan beri hep dip dibeydik,en fazla 1-2 saatliğine işlerimi halletmek için çıktım dışarı..şimdi ona da bana da zor olacak..
yarın da aşıya gidiyoruz,çok ağlamaz inşş..
bizden haberler böyle işte...

canım hoşgeldinnn...
minik bebeğinin her şeyinin normal çıkmasına ve seninde bir sorunun olmamasına çok sevindimm...

çalışmaya başlıcakmışsın gerçekten de bırakmak çok zor gelecektir..
sağlıklı sıhatli olunda zamanla alışılır...

aşıya gelincide inan burdan beni bile etkiliyor inş hiç acımaz ve ateş problemi olmazz...

belli olmaz havaların ısınmasını bekliyorum annemlerin ev benim evden daha sıcak havalar ısısnsın evler ısınsın da geçeriz ama bakalım bellide olmaz

bizi habersiz bırakma da canımm müsait bir zamanda geçersin artıkk..

canım hoşgeldinnn...
minik bebeğinin her şeyinin normal çıkmasına ve seninde bir sorunun olmamasına çok sevindimm...

çalışmaya başlıcakmışsın gerçekten de bırakmak çok zor gelecektir..
sağlıklı sıhatli olunda zamanla alışılır...

aşıya gelincide inan burdan beni bile etkiliyor inş hiç acımaz ve ateş problemi olmazz...

iyi dileklerin için çok sağol tatlım..sen nasılsın?herşey yolunda mı?

selam kıslarrrr. ben işe başlayalı çok oldu:9: hergün 1 de gelip akşama kadar dükkan bekliyoruz. arada geziyoruz gerçi. bana kalsa hiç gelmicem ama eşimin işleri yoğun oluyo bazen beklemek zorunda kalıyorum:23:

senin mesai hiç bitmez canım :1:
allahtan bebişin yanında :nazar:

naber nasılsın??

senin mesai hiç bitmez canım :1:
allahtan bebişin yanında :nazar:

naber nasılsın??

iyiyim canımcım sen nasılsın? şu 2. ay aşılarını araştırıyordum. bir günde tam 3 ayrı aşı yapacaklar bebişime çok korkuyorum. araştırdım bebeği ateşlenen çok huzursuzlananlar olmuş. inşallah öznurun da dediği gibi çok ağlamaz çok etkilenmez.

iyiyim canımcım sen nasılsın? şu 2. ay aşılarını araştırıyordum. bir günde tam 3 ayrı aşı yapacaklar bebişime çok korkuyorum. araştırdım bebeği ateşlenen çok huzursuzlananlar olmuş. inşallah öznurun da dediği gibi çok ağlamaz çok etkilenmez.

bende iyiyim tatlımm çok şükür..
ayy canım yaa şu aşı işi beni aşırı etkiliyorr..
hatta eşime anneme falan bebeğim oldugunda siz götürürsünüz ben kıyamam diyorum aglamasına..
inş çok fazla aglamazlar huzursuz olup ateşlenmezlerr..

denizcim bende okudum o yorumları,anladığım kadarıyla her bebekte farklı oluyor..ben bugün doktorumuza sordum,aşı ateş yapmaz dedi..ama başka bir zaman ateşi 37.5 un üstüne çıktığında fitil kullanabilirsiniz dedi..az önce kuzenime de sordum(onun bebeği 3 aylık,kendiside hemşire,eşide sağlıkçı..her ikiside çok pimpiriklidir..işin içindeler anlar diye sorayım dedim)o aşıya gitmeden yarım saat önce yarım fitil koymuş,ateşi falan olmadı dedi.
artık karar sana kalmış..ama ateş düşürmede fitil daha etkiliymiş aklında olsun..

başka çaresi yok zaten canım,alışacak..gerçi ben bir ay çalışıp,sonra rapor alacam..sonrasıda yaz tatili zaten..okullar açıldığındada 6 ay bitmiş olacak..en azından ek gıdaya geçmiş olacağız,biraz daha rahat olur..gerçi sıkıntı olmasın diye,ben şimdiden doldurdum buzluğumu anne sütüyle..

19 dan çıkardım canım..ben istanbulda yaşıyorum..ama benimde eşiminde ailesi çorum merkezde..sen nerdesin?

hımmm daha öncede konuşmuştuk ordan hatırladın sandım bende merkezdeyim canım ailesi burdaysa gelirsiniz buraya

inşallah canım çok etkilenmez

sağlıkocağını bir arayayım yarın falan bakalım onlar ne diyecek.öznurcum sen yarın aşısını yaptırdıktan sonra gözlemlerini burada paylaşır mısın bende ona göre bakayım.

eda bu arada aynen bende sen gibi düşünüyorum. geçen ay aşısı vardı ben kapının yanında bekledim eşim tuttu. gelebilirsin dediler girdim baktım bebişim ağlıyor hemen ağzına emzik verdim sustu. ama emziği verene kadar o ağlayınca bende ağladım ebe aaa sen ağlıyor musun ne ayıp bebeğin bile ağlamadı o kadar şimdiden alış daha ne aşılar olacak dedi. bu aşıda da kapının yanında hatta mümkünse biraz daha uzağında durmayı planlıyorum.

bende iyiyim tatlımm çok şükür..
ayy canım yaa şu aşı işi beni aşırı etkiliyorr..
hatta eşime anneme falan bebeğim oldugunda siz götürürsünüz ben kıyamam diyorum aglamasına..
inş çok fazla aglamazlar huzursuz olup ateşlenmezlerr..

küçücükler insan kıyamıyor gerçekten de..geçen ay aşıda sesi kısılana kadar bağırdı kuzum,ama sonra hemen susmuştu..ama o tek aşıydı,bu sefer 3 tane birden olacak..sağlık için olmasa dokundurmam bile ama,napıyım..bende eşimle gidecem kesinlikle..

hımmm daha öncede konuşmuştuk ordan hatırladın sandım bende merkezdeyim canım ailesi burdaysa gelirsiniz buraya

başka bi yere gitmiyoruz ki canım..gizim tatiller orda geçiyor..ben doğumumuda orda yaptım zaten,3 hafta ancak oldu zaten kendi evime geleli..

sağlıkocağını bir arayayım yarın falan bakalım onlar ne diyecek.öznurcum sen yarın aşısını yaptırdıktan sonra gözlemlerini burada paylaşır mısın bende ona göre bakayım.

eda bu arada aynen bende sen gibi düşünüyorum. geçen ay aşısı vardı ben kapının yanında bekledim eşim tuttu. gelebilirsin dediler girdim baktım bebişim ağlıyor hemen ağzına emzik verdim sustu. ama emziği verene kadar o ağlayınca bende ağladım ebe aaa sen ağlıyor musun ne ayıp bebeğin bile ağlamadı o kadar şimdiden alış daha ne aşılar olacak dedi. bu aşıda da kapının yanında hatta mümkünse biraz daha uzağında durmayı planlıyorum.

gelir gelmez yazamasamda ilk fırsatta yazarım canım..sen pzt gidecekmişsin zaten..aslında bende pazartesi gidecektim,ama ebemiz verem aşısı sadece perşembe günleri yapılıyor dedi.

canım bende sağlık ocagında falan gördüğümde diyorum nasıl kıyıyorlar bebeğe eşimde diyor ne kıyması olması gereken bu...bunu yapmasalar hasta olup daha büyük acı çekecekler diyor..aslında çok haklı ama ne bileyim zaten minnacık şey biz korkarken onun canı nasıl yanmasınn...
herşeyin bir zorluğu var iştee..benim ablamın kızının bütün aşılarına annem götürdü..bende anneme öyle diyorum iş sana düşecekk :1:

küçücükler insan kıyamıyor gerçekten de..geçen ay aşıda sesi kısılana kadar bağırdı kuzum,ama sonra hemen susmuştu..ama o tek aşıydı,bu sefer 3 tane birden olacak..sağlık için olmasa dokundurmam bile ama,napıyım..bende eşimle gidecem kesinlikle..

ayyy canım gerçekten kıyılmıyor..
kendi çocugun olmasına da gerek yok başkasının çocugu bile olsa kıyamıyorsun ben kulaklarımı kapatıyorum uzaklaşıyorum hemen..
sanki benim canım acıyorr...

bir de 3 aşı birden gerçekten bir bebek için çok agır ama sağlık işte yapacak birşey de yok öznurcumm..

canım bende sağlık ocagında falan gördüğümde diyorum nasıl kıyıyorlar bebeğe eşimde diyor ne kıyması olması gereken bu...bunu yapmasalar hasta olup daha büyük acı çekecekler diyor..aslında çok haklı ama ne bileyim zaten minnacık şey biz korkarken onun canı nasıl yanmasınn...
herşeyin bir zorluğu var iştee..benim ablamın kızının bütün aşılarına annem götürdü..bende anneme öyle diyorum iş sana düşecekk :1:

inşallah o günleride görürsün edoşum. dediğin gibi insanın canı yanıyor ama sağlık için daha sonra daha fazla acı çekmemesi için dayanılacak.

kıslar ben oğlum uyanmadan karnımı bi doyurayım..onunda karnını doyurunca,uyutabilirsem gelirim yine..öptüm hepinizi..

Back
X