hoşbulduk canım tamam fırsat buldukça gelirim sen ve bebiş nasıl umarım herşey yolundadır
başka bi yere gitmiyoruz ki canım..gizim tatiller orda geçiyor..ben doğumumuda orda yaptım zaten,3 hafta ancak oldu zaten kendi evime geleli..
gelir gelmez yazamasamda ilk fırsatta yazarım canım..sen pzt gidecekmişsin zaten..aslında bende pazartesi gidecektim,ama ebemiz verem aşısı sadece perşembe günleri yapılıyor dedi.
haberim olsaydı gelirdim ziyaretine:)))
devlet hastanesinde eşim orda çalışıyo bende orda çalıştım herkesi tanıyorum şimd diş hastanesine geçtimo zaman netim yoktu canım,sende o zaman hamileliliğinin son günlerindeydin herhalde...düşünmen yeter yinede..sen hangi hastanede yaptın doğumunu;?
iyiyiz canım,aşı olduk bugün..herşey yolunda çok şükür..sen nasılsın,buğlem nasıl?Bu arada biz aynı gün doğum yapmışız,doğum günlerimizi burda birlikte kutlarız artık..:)
selam kızlar ben geldim umarım herkes iyidir ne zaman gelsem kimse olmuyordu bende o yüzden bi süre girmeme kararı almıştım ama dayanamadım yine geldim ama kimsecikler yokkk ben ve kızım çok iyiyiz teyzeleri bütün günümüz birlikte geçiyor anne kız
devlet hastanesinde eşim orda çalışıyo bende orda çalıştım herkesi tanıyorum şimd diş hastanesine geçtim
sendemi 17 martta doğum yaptın canım ne güzel bebişlerimizin doğumgünleri aynı evet birlikte kutlarız..ne aşısı vurundunuz bize 25 mayısa gün verdi sağlık ocağındaki hemşire canım
kızlar pek gelemiyorum ya zaten pc bozulmuştu bugün yaptırdı eşim34. haftaya girdim herşey normalmiş bebiş dönmüş normal doğum gözüküyo dedi doktor. dün bebişime beşik ve eşyalarını koymak için şifoniyer aldık istikbalden pembiş pembiş:) çok güzel bişey bu hazırlıklar eşimle boş yatağı sevip duruyoruz odasına gidip:))
anladım canım,tanıdığınız bir ortam olması daha iyi olmuştur tabii.
2.ay sonundaki aşıları canım,verem aşısı,karma aşı,bide bi tane daha vardı..burda perşembeleri vuruluyormuş verem aşısı..haftaya perşembe 19 mayıs olduğu için tatilmiş,o yüzden bugün yaptırdık..bizede hemşiremiz bu günü vermişti..sen yine sana söylenen gün sabahtan git..denize üstte yazmıştım ayrıntıları okursun..
sen hangi hastanede yaptın doğumunu dr kimdi??
çok iyiyiz biz canım yoğun bir şekilde buğlem hanımla uğraşmakla geçiyor günlerim..bi ara sık sık girdim ama kimse yoktu bende o yüzden girmedim ama sonra yine dayanamadım geldim bende sizleri çok özledim çünkücanımmmm nasılsınn??
merak ettik seni girmeyinceee..
özledikk senii
2.ay sonundaki aşıları canım,verem aşısı,karma aşı,bide bi tane daha vardı..burda perşembeleri vuruluyormuş verem aşısı..haftaya perşembe 19 mayıs olduğu için tatilmiş,o yüzden bugün yaptırdık..bizede hemşiremiz bu günü vermişti..sen yine sana söylenen gün sabahtan git..denize üstte yazmıştım ayrıntıları okursun..
özel hastanede yaptım canım,altan beydi doktorum..
çok iyiyiz biz canım yoğun bir şekilde buğlem hanımla uğraşmakla geçiyor günlerim..bi ara sık sık girdim ama kimse yoktu bende o yüzden girmedim ama sonra yine dayanamadım geldim bende sizleri çok özledim çünkü
bir ara topiğimiz çok sessizdi herkes bir yerlerdeydi ama yavaş yavaş toplanmaya başladıkk..
seni de bekliyoruz artık vakit buldukça
buğlemcik nasıl bu arada??
çok iyiyiz biz canım yoğun bir şekilde buğlem hanımla uğraşmakla geçiyor günlerim..bi ara sık sık girdim ama kimse yoktu bende o yüzden girmedim ama sonra yine dayanamadım geldim bende sizleri çok özledim çünkü
bir ara topiğimiz çok sessizdi herkes bir yerlerdeydi ama yavaş yavaş toplanmaya başladıkk..
seni de bekliyoruz artık vakit buldukça
buğlemcik nasıl bu arada??
buğlemcikte iyi teyzesi ellerinden öperilk başlarda yordu birazda yavaş yavaş düzene giriyor herşeyimiz bundan sonrası daha iyi olacak inşallah
evet burdada çarşambaları vuruluyormuş sadece sabah 9la 12 arası erken gel dedi banada hemşire bende öyle yapıcam allahtan bebişin ağlamamış iyi atlatmış bizim kızda iğne vurununca ağlamıyor ama bakalmım bu seferkinde ne yapcak inşallah sorunsuz atlatırız
hımm duymuştum iyi bi doktormuş
buğlemcikte iyi teyzesi ellerinden öperilk başlarda yordu birazda yavaş yavaş düzene giriyor herşeyimiz bundan sonrası daha iyi olacak inşallah
ayyy canım maşallahhh
ne kadar tatlıdır şimdi buğlemcikk...
Eki Görüntüle 194123
işte kızımın son hali teyzeleri bu arada kızım sarı saçlı mavi gözlü
maşallah deyin teyzeleri unutmayın
maşallah maşallah
ailede var mı mavi gözlü sarışınn??
çok tatlıymışş..çokta güler yüzlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?