Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşbulduk ben hergün bakıyorum normalde
ama kimseler olmuyo
son 2 gündür giremedim yoğunluktan
ama hepinizi çok özledim
allaha şükür iyiyim
sizler nasılsınız sultancığım-yoncacığım
çok şükür iyim cnmm ii olmaya çalışıyorum
ya burdada hawa keyifsiz walla yadı yağacak

bir tek burada hava çok güzel heralde
herkes hava çok kötü diyorr...
artık yaz gelsinnnnnnnnn :78:

gelmişti. dün geceye kadar çok iyiydi. kısa kollularımı giyiyordum. yatarken bile. hatta üzerimizde uyku setinin incecik yorganı olmasına rağmen gece terliyordukta bende pike takımımı çıkarsam mı artık diyordum annemde ben çoktan pikeyle yatmaya başladım demişti. ama dün gece birden şimşek fırtına bişiler. hala da çok kötü.

bu son can çekişleri canımm..
bir kaç güne rahatlarsınız inşş...

kızlar ben çıkıyom sabah kalktığımdan beri hem burdayım pc başındayım başım ağrıdı artık yemek hazırlayıp dizimi izlicem çook öptüm hepinizi

kızlar ben çıkıyom sabah kalktığımdan beri hem burdayım pc başındayım başım ağrıdı artık yemek hazırlayıp dizimi izlicem çook öptüm hepinizi
tmm cnm grşrşz bnde çıkıyrm 1 saat yürümem lazım herkesi öpüyrm...

selam kızlar ben geldim umarım herkes iyidir ne zaman gelsem kimse olmuyordu bende o yüzden bi süre girmeme kararı almıştım ama dayanamadım yine geldim ama kimsecikler yokkk ben ve kızım çok iyiyiz teyzeleri bütün günümüz birlikte geçiyor anne kız

hoşgeldin sevgicim..sevindim buğlemcik ve senin iyi olmana..eskisi gibi kalabalık olmuyor burası ama 1-2 gündür ilerliyor sayfalar..sen gel fırsat buldukça,özletme..

kızlar pek gelemiyorum ya zaten pc bozulmuştu bugün yaptırdı eşim 34. haftaya girdim herşey normalmiş bebiş dönmüş normal doğum gözüküyo dedi doktor. dün bebişime beşik ve eşyalarını koymak için şifoniyer aldık istikbalden pembiş pembiş:) çok güzel bişey bu hazırlıklar eşimle boş yatağı sevip duruyoruz odasına gidip:))

denizcim,aşıdan gelince yaz demiştin,ancak fırsat buldum..
ben yorumlara bakıp gitmeden yarım saat önce fitilin 1/3 ini koydum.eşim;ağrı kesici olursa belki daha az acı hisseder koy dedi.aşıya gittiğimizde saat 3 falandı.bu verem aşısı 6 saatten sonra atılıyormuş o yüzden haftanın bir günü belli saatler arasında yapılıyormuş.bizim ebemiz saat söylememişti,o yüzden kıl payı yetiştik..sende geç saate kalmadan git,nolur nolmaz..,3 aşı yaptılar biri koldan,ikisi bacaktan.kuzumun canı epey yandı ama;sadece aşı vurulurken ağladı,sonra sustu..öyle uykusunda sıçrama falan olmadı,hatta bizimki aşıdan geldiğimizden beri çok neşeli..kendi kendine sesler çıkarıyor ,gülüyor falan..korktuğum gibi olmadı yani..şimdilik ateşide yok.yinede saat başı ölçüyorum..hemşirenin dediğine göre çok nadir ateş yaparmış..ama iyileşmesi 2 ayı falan bulur ,kabuk bağlar,kızarıp şişerse panik yapma dedi.3 gün banyo yok,ona göre yıkayıp götür..
bu gece geçsin,ateşi olursa yarın söylerim yine..şimdiden geçmiş olsun canımm efeciğe.....

hoşgeldin sevgicim..sevindim buğlemcik ve senin iyi olmana..eskisi gibi kalabalık olmuyor burası ama 1-2 gündür ilerliyor sayfalar..sen gel fırsat buldukça,özletme..
hoşbulduk canım tamam fırsat buldukça gelirim sen ve bebiş nasıl umarım herşey yolundadır

hele birde doğsun bak o zaman..Bizde öyle boş beşiği sevip duruyorduk şimdi ise kızım 2 ayını bitirecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…