Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaaaaaa daha çok küçükmüşsünüz cnm 40 kımız felan deyince krıkınız çıkıcak az kaldı sandm ondan 2 aylık nerdeyse dedim ayy cnm yaaaaaa ..........
bu günlerinin kıymetini bil cnm benim kızım şu anda benle tartışıyo kızıyo bana istemediği hiç bişeyi yaptıramıyorum çok bilmiş babasını görünce beni unutuyo şu anda bana bağırıy benle oyun oyna diye bi yandan sizle sohbet etmeye çalışıyorum bi yandan hanımefendiyi memnun etmeye çalışıyrum nasıl kızıyo bana az kaldı dövücek zaten saçlarımı yoluyo sonrada kendi kendine gülüyo :1::1::1::1:

evet daha çok küçüğüz :))))
çocuğun her hali ayrı bir zor zaten bu sevgileri olmasa tahammül edilmez ama onlar ne yaparsa yapsın kızılmıyo işte:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bebişimi doyurayım gelim karnı acıktı heralde :1::1::49: içim kıyılmaya başladı :1::1: albuki yeni yemiştim :56::55:

sevgicik benim sorumu görmedi heralde ben buğlemin cinsiyetini ne zaman öğrenmişti onu merak ettim :59: anırım buglemle uğraşıyo yesin onu teyzesi :39::1:

sevgicim merhaba nasılsın??

bu arada doğumun nasıl geçti zor muydu??
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın doğumum kolay geçti valla çok zor değildi
:46::46::46: valla tebrik ediyorum seni. helal olsun sana başardın demek. kolay bi doğum mu olmuştu? yoksam geçmişten bulup okuyayım mı 17 sinde mi doğurmuştun?
evet başardım valla dünür.16 mart en son günümdü biliyosun o gün gittik doktoruma hala sancım yoktu yarın gel alalım bebeği suni sancıyla dedi bende tamam deyip ertesi sabah gittim hastaneye hemen yatırdılar nstye bağladılar hafif hafif sancılarım kendiliğinden başlamıtı sonra doktorum geldi suyumu boşalttı suyum boşalınca sancılarım hızlandı ve artmaya başladı tabi ben ölüyorum zannettim önce o kadar ağrıyorduki tarif bile edemiyorum belim koptu zannettim sonra doktorum ağrı kesici yaptırdı bi tane dayanamıyorum diye tabi bunların hesi saat 11 den 1 e kadar oldu.Saat biri beş geçe doğum odasına girdim doktorum geldi masaya aldılar sadece 3 kez ıkındım üçüncüde çıktı yani doğurmam 10 dk sürdü sadece :nazar: :nazar:
aaaaa sevgicik de burda nasılsın iyisin inşalah buğlemcik nasıl :26::70:
iyiyim canım buğlemde çok iyi teyzesi.sen nasılsın bebişin nasıl?
sevgi ablacım sen kaç haftalıkken öğrendin buğlemin cinsiyetini :83::83:kızma bana çok meraklıyım ben yaa:83::83:

ben 16 haftalıkken kız olduğunu öğrenmiştim..Tabiki mrklı olacaksın ilk bebişin hepimiz öyleydik sonuçta

sevgicik benim sorumu görmedi heralde ben buğlemin cinsiyetini ne zaman öğrenmişti onu merak ettim :59: anırım buglemle uğraşıyo yesin onu teyzesi :39::1:

evet canım buğlem ağladıda onu susturdum öyle yazabildim eee artık bir bebişim var hızlı olamıyorum eskisi kadar

iyiyiz cnm teşekkürler ...
napalım zeyneple günlerimizi geçiriyoruz akşam olsada babamız gelse değişik bişeyler olsa diye dört gözle bekliyoruz.....

ne güzel canım
akşama ne kaldı zaten şurda biraz daha sabır edin analı kızlı
bu arada tanışamamıştık galiba seninle canım ismim kübra benim
ben sohbete katıldığım esnada sen yoktun canım:70:

Back
X