Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ha bide yürütec de örtüleri çekiye ne varsa yere evi dağıtıyo anlıycağın sürekli peşindeyim yanımda yatıyo sa ve kendisi benden önce uyandıysa ne saçım kalıyo ne dudaklarım kaşım gözüm parçalıyo malesef bide bana bunları yapıp yapıp kendi kendine gülüyo seviniyo yaptıklarına ayy kızlar o kadar çok şey varki anlat anlat bitmiyo sizden ayrılamıyorum ama çıkmam da lazım byyyyyy.....

gülcüm allah bağışlasın kızını. biz 3. ayımıza girdik. ne değişiklikler olacak bana sanki hiç değişmeyecek gibi geliyor nedense. gerçi şimdiden agu yapıyor konuşunca dinliyor gülüyor odadan çıktığımı hissediyor hemen ağlıyor kapıdan girdiğimi görür görmez susuyor :9:

maşş cnm sizede inan zeynep sayesinde ne yazdığımı nasıl yazdığımı bilmiyorum kocaman olmuş oğluşun öpüyorum ikinizide ...

kızlar aklıma ne geldi :84::84::84: ben şimdi tahmin kasım 3 ya doğum tarihi kurban bayramıda kasım 6 da :84::84: bu geldi aklıma :1::1::1:

kızlar aklıma ne geldi :84::84::84: ben şimdi tahmin kasım 3 ya doğum tarihi kurban bayramıda kasım 6 da :84::84: bu geldi aklıma :1::1::1:

allah iyiliğini versin ne olmuş doğum 3 kasım bayram 6 kasımsa:26: ona kalırsa 10 kasımda atamızın öldüğü gün tüh bak gördün mü nolcak şimdi:60::60::60::60:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats :97::97:

kimseler kalmamışkiii bu arada ben regl oldum arkadaşlar 1 hafta geçikmeyle:44::44:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats :97::97:

kimseler kalmamışkiii bu arada ben regl oldum arkadaşlar 1 hafta geçikmeyle:44::44:

:84::84::84::84: :41: sultan hadi yaa sevinelim :59::59::59:

Back
X