Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sevgi ablacım çin takviminede baktım 2 tane test buldum onları yaptım hepsinde erkek çıkıyo hayırlısı olsun neyse benim belim çok ağrıdı oturamıyorum fazla :97: biraz dinlenim gelirim yine

sevgi ablacım çin takviminede baktım 2 tane test buldum onları yaptım hepsinde erkek çıkıyo hayırlısı olsun neyse benim belim çok ağrıdı oturamıyorum fazla :97: biraz dinlenim gelirim yine

herşeyin hayırlısı canım rabbim gönlüne göre verir inşallah..tamam dinlen bakalım yorma kendini ve bebişini

tuğbacıım kızmadım küsmedim kii
sadece o zaman lar seni bilmeden kırmış üzmüşüm ondan üzüldüm ....
bundan sonrada hayırlısı olsun canım...

tuğbacıım kızmadım küsmedim kii
sadece o zaman lar seni bilmeden kırmış üzmüşüm ondan üzüldüm ....
bundan sonrada hayırlısı olsun canım...

cnm benim tekl sen değilki kim dese yanlış anlardımmm ahh kafamm ahhhben kendi hatamı söylüyrm cnmm.

Saol cnm benimm

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bebeğimden fırsat bulup gelemiyorumki buraya şimdide kimse yok neyse grş sonra öpüldünüzzz

gunaydın kızlar ben erkencıyım bugun ama sızı yakalayamadım..neyse daha sonra ınşlh gırersem konusuruz hepınızı özledım

slm kızlarrrrrr...
her zaman ki gibi gene kimsecikler yok ..
bebişlerin gelişimini paylaşmışsınız kızlar hepsinede maşş oy oy yerim ben onlarıı
benim cadı da 3 100gr 48cm doğdu kızlar çook şükür şu ana kadar gelişimi normal hareketli bilmiş bi bebek dktr zeki olucak tepkileri dinlemesi reflaksleri çok kuvvetli dedi şu anda da geçen ay ki kontrol de 6400gr boyu da 67 cm olmu bu ayki kontrolümüze 1 hafta var kızlar yazarım gene gelişmeleri benim yaramaz kızım da böye ama çok hareketli kim görse bu kız nasıl kilo alıcak diyo dün hava çok güzeldi bahçeye indik tüm mahalle geldi sevmeye bizimki nasıl şımardı görseniz kısaca biz iyiyiz hepinizi öpüyoruz inşş sizleri yakalarsam da sohbet te ederiz ...

bu arada bi kaç hafta sonrada 6 aylık aşımızı yaptırıcaz:18::18::18::18::18:
ama en zoru 3 aylık aşısı kızlar:18::18::18::18: 4 cü ayki aşısı çok şükür rahat tı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…