inşş cnm benimtubişim çok sağol. inşallah bu denemen çok güzel bi müjdeyle sonuçlanır
kızlar biz geldikgöbişimizi de ekledik
kızlar biz geldikgöbişimizi de ekledik
selam kızlar. bugün hem aşımız vardı hemde 2. ay kontrollerimiz. 5 kg 60 cm. olmuşuz. ben 5 kg az değil mi dedim hayır çok ideal dedi. ama az kilo almış dedim. e çocuk 4 cm uzamış 1 ayda sütünün bir kısmı da buna yaramış dedi. 700 gr. aldı geçen aya göre. 700 gr. nesini beğenmiyon dedi. baş çevresini felan ölçecekti bizimki durur mu dönüyo kadının elini ittiriyo. anam sen bunun 700 gr. aldığına dua et bu kadar hareketli olup bide o kiloyu alan bebek zor bulunur maşallah ne bu böyle bi dakika yerinde durmuyo dedineyse aşı sırasında ben yine dışarı çıktım o bağırınca ben ağladım. hemen gittim sarıldım sustu. arabada da biraz uyudu. eve gelince de. yav insan aşı oldum diye biraz mayışır bişey olur de mi yok nerdeee. bi yandan kahkahalar atar bi yandan odaya beni çağırır gitmezsem var gücüyle bağırır:84: ben kapıdan girince susar bi anda. ulen dedim bende senden çok ağladım aşı seni etkileyecek diye nerdeeee. bilsem güle oynaya götürürdüm aşıya şu ana kadar ateş falan da olmadı şükür ebeye götürmeden önce sordum ateş düşürücü verecek miyiz diye. ya dedi biz çocuğa mikrop veriyoruz vücudu savaşsın istiyoruz siz ateş dürücü verip çocuğun cevap vermesini baskılıyorsunuz dedi. ateş çıkacağını sanmam çok nadir çıkar ama çıkarsa 38 i geçer 1 çay kaşığı ver dedi. öylelikle atlattık bu günü.
ooooyyy maşallah. bundan sonra günbegün büyür o göbecik. cinsiyetini öğrenemedin mi kıs daha
inşş cnm benim
sevsinler senin göbeğini hemi kızzz
sağolun kızlar yok ya öğrenemedim çok saklıyo kendiniçok edepli tahminin ne olabilir sizce nedir haydi söyle nedir nedir eti eti eti gerçekden sizce cinsiyeti ne olabilir :97:
sağolun kızlar yok ya öğrenemedim çok saklıyo kendiniçok edepli tahminin ne olabilir sizce nedir haydi söyle nedir nedir eti eti eti gerçekden sizce cinsiyeti ne olabilir :97:
selam dünür maşallah bizim damada...bizim aşımızda ayın 25inde ozaman bende kilosuna falan baktıracağım en son 4 kg.600 grdı bakalım şimdi ne kadar oldu senin gelin
cnm handan çalışıo.onun için gelemiomuşş.geçen haftalarda uğradıııkız bence saklıyosaaa
bu arada kızlar valla büyüttünüz bebekleri darkeng ve impladenizz maşallahh
handan dan haberi olan varmı :26::26:
aman dünür benim oğlandan fazla iri olmasın döver felan
hay maşallh göbüşüne inşallah içi bebek dolar o göbüşünkız sevgiii kubinin göbeğini svemee anacımm sne benimkini görsennn ikiz gebeyim sanırısnnnnnkızlarr şaka bi yanaaa 80 k,loyum yaaaa
cnm handan çalışıo.onun için gelemiomuşş.geçen haftalarda uğradııı
benimkide kız çin takvimine göreeeehay maşallh göbüşüne inşallah içi bebek dolar o göbüşün
bence senin kız bebek.hatta sen doğum yılını ve hamile kaldığın ayı söyle çin takviminden bakayım benimki tutmuştu çünkü
tmm cnm görürseniz selam söyleyin öpüyorum sizi
yeterki doğmasınlar canım büyüyorlar valla darısı sizlere inşallahkız bence saklıyosaaa
bu arada kızlar valla büyüttünüz bebekleri darkeng ve impladenizz maşallahh
handan dan haberi olan varmı :26::26:
aman dünür benim oğlandan fazla iri olmasın döver felan
yeterki doğmasınlar canım büyüyorlar valla darısı sizlere inşallah
yok daha nelerbenim kız çok narin kayınvalidesi el kaldırmaz eşine tatlı diliyle anlatır herşeyi birde gülücük atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?