• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Selam kızlar..Bende perşembe günü doktora gittim..dr. bebeğe bakarken çift rahimim olduğunu gördü..Erken doğum yapabilirmişim..Salı günüde ikili test yapılacak..1 kilo almışım..bunların dışında her şey yolunda gibi.. Umarım sizlerde de her şey iyidir..öpüyorum hepinizi..görüşmek üzere.. :16:

canım merhaba görüşemiyorduk ne zamandır...
herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm...
ama bu çift rahim işini anlamadım..
nasıl oluyormuşş??

canım merhaba görüşemiyorduk ne zamandır...
herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm...
ama bu çift rahim işini anlamadım..
nasıl oluyormuşş??

evet canım görüşemedik..
2 tane rahimim varmış..Doktor erken doğum olabilir başka bir şey olmaz dedi ama ben nette biraz araştırdım Allah korusun düşük riski falan olur diyorlar..Bende şaşırdım doktor ultrasonla göstedi resmen 2 tane ,doğuştan olan bir şeymiş :) birinde bebek var diğeri boş..inşallah kötü bir şey olmadan 9 ayı tamamlayabilirim..

allah katında ,duadan daha değerli bir şey yoktur.
Dua,kazayı savuşturur.
Dua,inanmış kişinin silahı,dinin direği,göklerin ve yerin nurudur
hz.muhammed (sav)
'' ....duanız olmasa ne değeriniz var?..furkan suresi/77''

evet canım görüşemedik..
2 tane rahimim varmış..Doktor erken doğum olabilir başka bir şey olmaz dedi ama ben nette biraz araştırdım Allah korusun düşük riski falan olur diyorlar..Bende şaşırdım doktor ultrasonla göstedi resmen 2 tane ,doğuştan olan bir şeymiş :) birinde bebek var diğeri boş..inşallah kötü bir şey olmadan 9 ayı tamamlayabilirim..

şaşırdım valla canım hiç duymamıştımm...
ama bir zararı yoksa hiç kafayı takmaa...
peki bu 2 rahim gebe kalmayı zorlaştırıyor mu acaba??

sağlıkla bebişini kucagına alırsın inş...

cinsiyetini haber vermeyi unutma bize canımmm :31:

slm kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli bn iyiym çok şükür
gzl hbrler yokmu yA??*

selam kıslar bu ara kimseler gelmiyor sanırım..bende koşuşturmaktan fırsat bulamıyorum gerçi..biz iyiyiz..oğluşumun kontrolü vardı geçen gün,herşey yolunda gitti çok şükür..okullar kapansın daha çok gelecem inşşşşş..öptüm hepinizi

selam kıslar bu ara kimseler gelmiyor sanırım..bende koşuşturmaktan fırsat bulamıyorum gerçi..biz iyiyiz..oğluşumun kontrolü vardı geçen gün,herşey yolunda gitti çok şükür..okullar kapansın daha çok gelecem inşşşşş..öptüm hepinizi

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim öznurcumm...
artıkk daha sık gelin kimseler ugramıyor...
kendine çok cici bakk...
minik oğlunu öpüyorumm...

mrb arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum eşim izine ayrıldı bizde ailelerimizin yanına gittik...şimdi evimizdeyiz ama bu seferde eşimden pc alamıyorum bende tadını çıkarsın die ellemiyom nasılsa yakında yine gidiyo:((
yeni hamiş haberleri yok daha :(
hepinizi çoook öptum......
bu arada dremlıke bebeğine kavuşmuşsun sanırım hayırlı olsun çok öptüm bebeişini :54:

mrb arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum eşim izine ayrıldı bizde ailelerimizin yanına gittik...şimdi evimizdeyiz ama bu seferde eşimden pc alamıyorum bende tadını çıkarsın die ellemiyom nasılsa yakında yine gidiyo:((
yeni hamiş haberleri yok daha :(
hepinizi çoook öptum......
bu arada dremlıke bebeğine kavuşmuşsun sanırım hayırlı olsun çok öptüm bebeişini :54:

kuşummm özledikkk seniii :48:

Back
X