• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eylül ayına kadar doktor görmek istemiyrm cnm.biraz vücudum dinlensin beynim dinlensin.çok yıprandım çünkü
cnmm bnde inan aklımdan onu geçiriyodum ama blki yanlış etkilerim fln diye demiim dedim ama çok ii düşünmüşsün brz oluruna bırak bakalım hiç düşünmemeye çalış
inan tubişim böle okdr çok okudumkii uğraşan olmayan snr bırakıp hamile kalan hatta bzm bi tanıdığımız war denemediği yol kalmadı 8 sene olmadı we en son olmucak allahın taktiri dedi bıraktı we snr 4 zay snr kendiliğinden oldu we şuan 2 yaşında sağlıklı bi kızı war bildiğim kdrıyla yaşında küçük.....daha ne dinlendir wücüdunu

slm arkadaşlar nasılsınız bikaçgündür oğlum çok huysuz uyumuyo o yüzden giremiyorum

kandiliniz mübarek olsun kızlar. neden bir türlü toplanamıyoruz biz. belli bi gün bi saat mi belirlesekte buluşsak:26:

selam kızlar,nasılsınız....
biz iyiyiz,oğluşum büyüyor,haftaya kontrole gideceğiz..hamileyken sağlıklı doğsa bi diye düşünüyordum,şimdi iyi kilo alıyor mu kaygısı sardı..darısı hepinizin başına..
sizlerde iyisinizdir inşş...hepinizin kandili mübarek olsun.kandil akşamı dualarımız kabul olur inşşş...öpüldünüz..

:29::29::29:
iyi olmana sevindm..:70:
:29::29::29::29:
kandiliniz mübarek olsun kızlar. neden bir türlü toplanamıyoruz biz. belli bi gün bi saat mi belirlesekte buluşsak:26:

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin

selam kızlar,nasılsınız....
biz iyiyiz,oğluşum büyüyor,haftaya kontrole gideceğiz..hamileyken sağlıklı doğsa bi diye düşünüyordum,şimdi iyi kilo alıyor mu kaygısı sardı..darısı hepinizin başına..
sizlerde iyisinizdir inşş...hepinizin kandili mübarek olsun.kandil akşamı dualarımız kabul olur inşşş...öpüldünüz..

sizin de kandiliniz mübarek olsun canlar

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarr..bu gece edeceğiniz bütün dualarınız kabul olsunn...dualarımdasınızz...( amin ) :nazar:

merhaba sekerflerr nasılsınız? ben cok iyiyim cok sukur her sey yolunda...kızım da cok iyi teyzeleri artık kocaman oldu..oyunlar oynuyoruz konusuyoruz gülüsüyoruz masallahı var :)) 4. ayımızın içindeyiz 3 ay nasıl cabuk gecti inanamıyorum..sşizler nasılsınız keyiflernasıl??

merhaba sekerflerr nasılsınız? ben cok iyiyim cok sukur her sey yolunda...kızım da cok iyi teyzeleri artık kocaman oldu..oyunlar oynuyoruz konusuyoruz gülüsüyoruz masallahı var :)) 4. ayımızın içindeyiz 3 ay nasıl cabuk gecti inanamıyorum..sşizler nasılsınız keyiflernasıl??

ayy cnm ne mutlu sana.bende bu ay tüp bebek yaptırdım ama malesef negatifle sonuçlandı.kısmet artıkkk

saat 3 ten beri oğlumdaki gaz gitmedi kakasınıda yapmadı ıkınıyo sıkınıyo yok rezene içirdim ayağına sıcak su koydum karnına sıcak havlu koydum ovdum neler yapmadımki ama hala yok:((( arada biraz rahatlıyo uyuyo ama uykusunda bile rahatsız...gitsin artık bu gazlar yaaa:52::52:

saat 3 ten beri oğlumdaki gaz gitmedi kakasınıda yapmadı ıkınıyo sıkınıyo yok rezene içirdim ayağına sıcak su koydum karnına sıcak havlu koydum ovdum neler yapmadımki ama hala yok:((( arada biraz rahatlıyo uyuyo ama uykusunda bile rahatsız...gitsin artık bu gazlar yaaa:52::52:

günaydınnnn:71:
bacaklarını karnına doğrı iterek masaj yaptınmı cnm.

tecrübeli bi anne olarakkk sana tavsiyede bulnayım dedim:9::9::9:yiyenlerimde çok gazlıydı öyle yapınca rahatlarlardı

günaydınnnn:71:
bacaklarını karnına doğrı iterek masaj yaptınmı cnm.

tecrübeli bi anne olarakkk sana tavsiyede bulnayım dedim:9::9::9:yiyenlerimde çok gazlıydı öyle yapınca rahatlarlardı

teşekkür ederiz teyzsi yaptım onuda yaptım ama fayda yok en son fitil koydum 1.5 saattir şükür uyuyo umarım artık kurtulur oğlum

slm kızlar size bilgi vermeye geldim çok moralim bozuk 36 haftalıkkken bebeğimin suyu bittiği için epiduralle sezaryanl doğum yaptım. bebeğim 2660gr doğdu duru iyiydi solunumu yerindeydi küveze koymadılar geçenhafta cumartesi günü akşamdı doğumum pazar öğlenden sonra eve geldim bebeğim çarşamba günü sarılık oldu yatırdılar yenidüğana sarılığı düştü sonra kanında biraz mikrop çıktı onun tedavisi yapılıyo önemli değilmiş ama nbzi geçen hafta bikereliğine düşmüş sonra düzelmiş bidaha olmamış böyle bişey kalp elektirosuda iyiymiş edbir amaçlı kan kültürü yapmışlar sonucu 3 gün sonra ıkacakmış ama ben hergün ağlıyorum bebeğimiözlüyoru bişey olurmu diye korkuyorum. hergün orda kapıda oturuyorum göstermiyolar. sürümü sağıp veriyolar sadece dün gece çok kötü oldum yalvardım 5 dakka gördüm yine ağladım:( pazartesi çıkartabiliriz diyolarama ben dayanamıyorum yardımınıza ihtiyacım var:(((((

slm kızlar size bilgi vermeye geldim çok moralim bozuk 36 haftalıkkken bebeğimin suyu bittiği için epiduralle sezaryanl doğum yaptım. bebeğim 2660gr doğdu duru iyiydi solunumu yerindeydi küveze koymadılar geçenhafta cumartesi günü akşamdı doğumum pazar öğlenden sonra eve geldim bebeğim çarşamba günü sarılık oldu yatırdılar yenidüğana sarılığı düştü sonra kanında biraz mikrop çıktı onun tedavisi yapılıyo önemli değilmiş ama nbzi geçen hafta bikereliğine düşmüş sonra düzelmiş bidaha olmamış böyle bişey kalp elektirosuda iyiymiş edbir amaçlı kan kültürü yapmışlar sonucu 3 gün sonra ıkacakmış ama ben hergün ağlıyorum bebeğimiözlüyoru bişey olurmu diye korkuyorum. hergün orda kapıda oturuyorum göstermiyolar. sürümü sağıp veriyolar sadece dün gece çok kötü oldum yalvardım 5 dakka gördüm yine ağladım:( pazartesi çıkartabiliriz diyolarama ben dayanamıyorum yardımınıza ihtiyacım var:(((((

ayy cnm benim kyamam ben sanaa:85:cnm hiç korkma rabbine sığın.şükür bak sağ selim doğdu.
benimde yiyenim 8aylık doğdu aniden ablamın suyu boşaldı.doğar doğmaz sarılık oldu.haftalarca hastanede yattı.ama çok şükür şimdi çok sağlıklı 10yaşına girdi mayıstaa.ozamanlar tıp şimdiki gibide değilde.duadan başka elimizden bişi gelmez cnm.ama sen bebeğin için üzülme stres yapma.üzüntülü süt verme bebeğine.yazık onun sana çok ihtiyacı var.rabbim şifasını versin cnm.tekrardan haber cnm merakta bırakma bizi

canımmmm gözün aydın bebeğini dünyaya getirmişsin...
hiç endişelenme bir kaç güne kalmaz kucagına da alırsın..
üzüntü yaparsan sütün kesilir sana da bebeğine de yazık olur boş yere...
içini ferah tut canımm..allahın izniyle hiç birşey olmaz inş..

Back
X