hmmm anladım cnmm bundan snr ne yapmayı düşünüyonus?daha başlamadı cnm adetim.daha olmadım ama bugün yrn olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm anladım cnmm bundan snr ne yapmayı düşünüyonus?daha başlamadı cnm adetim.daha olmadım ama bugün yrn olurum
hmmm anladım cnmm bundan snr ne yapmayı düşünüyonus?
cnmm bnde inan aklımdan onu geçiriyodum ama blki yanlış etkilerim fln diye demiim dedim ama çok ii düşünmüşsün brz oluruna bırak bakalım hiç düşünmemeye çalışeylül ayına kadar doktor görmek istemiyrm cnm.biraz vücudum dinlensin beynim dinlensin.çok yıprandım çünkü
kandiliniz mübarek olsun kızlar. neden bir türlü toplanamıyoruz biz. belli bi gün bi saat mi belirlesekte buluşsak:26:
iyi olmana sevindm..![]()
kandiliniz mübarek olsun kızlar. neden bir türlü toplanamıyoruz biz. belli bi gün bi saat mi belirlesekte buluşsak:26:
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin
selam kızlar,nasılsınız....
biz iyiyiz,oğluşum büyüyor,haftaya kontrole gideceğiz..hamileyken sağlıklı doğsa bi diye düşünüyordum,şimdi iyi kilo alıyor mu kaygısı sardı..darısı hepinizin başına..
sizlerde iyisinizdir inşş...hepinizin kandili mübarek olsun.kandil akşamı dualarımız kabul olur inşşş...öpüldünüz..
merhaba sekerflerr nasılsınız? ben cok iyiyim cok sukur her sey yolunda...kızım da cok iyi teyzeleri artık kocaman oldu..oyunlar oynuyoruz konusuyoruz gülüsüyoruz masallahı var :)) 4. ayımızın içindeyiz 3 ay nasıl cabuk gecti inanamıyorum..sşizler nasılsınız keyiflernasıl??
ayy cnm ne mutlu sana.bende bu ay tüp bebek yaptırdım ama malesef negatifle sonuçlandı.kısmet artıkkk
saat 3 ten beri oğlumdaki gaz gitmedi kakasınıda yapmadı ıkınıyo sıkınıyo yok rezene içirdim ayağına sıcak su koydum karnına sıcak havlu koydum ovdum neler yapmadımki ama hala yok(( arada biraz rahatlıyo uyuyo ama uykusunda bile rahatsız...gitsin artık bu gazlar yaaa
![]()
günaydınnnn
bacaklarını karnına doğrı iterek masaj yaptınmı cnm.
tecrübeli bi anne olarakkk sana tavsiyede bulnayım dedimyiyenlerimde çok gazlıydı öyle yapınca rahatlarlardı
slm kızlar size bilgi vermeye geldim çok moralim bozuk 36 haftalıkkken bebeğimin suyu bittiği için epiduralle sezaryanl doğum yaptım. bebeğim 2660gr doğdu duru iyiydi solunumu yerindeydi küveze koymadılar geçenhafta cumartesi günü akşamdı doğumum pazar öğlenden sonra eve geldim bebeğim çarşamba günü sarılık oldu yatırdılar yenidüğana sarılığı düştü sonra kanında biraz mikrop çıktı onun tedavisi yapılıyo önemli değilmiş ama nbzi geçen hafta bikereliğine düşmüş sonra düzelmiş bidaha olmamış böyle bişey kalp elektirosuda iyiymiş edbir amaçlı kan kültürü yapmışlar sonucu 3 gün sonra ıkacakmış ama ben hergün ağlıyorum bebeğimiözlüyoru bişey olurmu diye korkuyorum. hergün orda kapıda oturuyorum göstermiyolar. sürümü sağıp veriyolar sadece dün gece çok kötü oldum yalvardım 5 dakka gördüm yine ağladımpazartesi çıkartabiliriz diyolarama ben dayanamıyorum yardımınıza ihtiyacım var
((((
slm kızlar size bilgi vermeye geldim çok moralim bozuk 36 haftalıkkken bebeğimin suyu bittiği için epiduralle sezaryanl doğum yaptım. bebeğim 2660gr doğdu duru iyiydi solunumu yerindeydi küveze koymadılar geçenhafta cumartesi günü akşamdı doğumum pazar öğlenden sonra eve geldim bebeğim çarşamba günü sarılık oldu yatırdılar yenidüğana sarılığı düştü sonra kanında biraz mikrop çıktı onun tedavisi yapılıyo önemli değilmiş ama nbzi geçen hafta bikereliğine düşmüş sonra düzelmiş bidaha olmamış böyle bişey kalp elektirosuda iyiymiş edbir amaçlı kan kültürü yapmışlar sonucu 3 gün sonra ıkacakmış ama ben hergün ağlıyorum bebeğimiözlüyoru bişey olurmu diye korkuyorum. hergün orda kapıda oturuyorum göstermiyolar. sürümü sağıp veriyolar sadece dün gece çok kötü oldum yalvardım 5 dakka gördüm yine ağladımpazartesi çıkartabiliriz diyolarama ben dayanamıyorum yardımınıza ihtiyacım var
((((