Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edaaa cnm hala gelmemişsin sabahtan beri aklım sende hadi cnm ya hayırlı güzel haberle gel .....

edacığımm az önce nimete seni sordum edanın hamile olduğunu hissettim uzun zamandır girmemiştim dedim sonra okudum canım benim habersiz bırakma bende bekliyorum güzel haberlerinnniiiiii

sıcaklar 2 gündür başladı ve bende sıkıntı başladı canım :) 1,5-2 kilo kadar aldım..ama iştahım açıldı bu günlerde galiba hızlanıcak kilo almam..

ayy maşallahhh olsun ye canım bebişine yarasın çok güzel mevsim herşey taze çeşit bol sıcaklarıda artık klimayla halledersin ne yapıcaksın

ayy maşallahhh olsun ye canım bebişine yarasın çok güzel mevsim herşey taze çeşit bol sıcaklarıda artık klimayla halledersin ne yapıcaksın
öyle canım..o iyi olsunda biz sıkıntıları çekeriz :) Allahım sana da nasip etsinde bol bol kilo al inşallah :)

:88::88::88::88:

gel bakalım hanımlar sonrada kimse yok diyonuz gelmezseniz nasıl olcak :19::19::19:

kız iyiki 2 3gündür girion haaa:60::60::60:şu s,nire bak eline geçsek dövecek biziiii:60:

kızlar ben akşamlarıı kaynanamlarda oluyrm.biliosunuz yazın hep ordayım.ama mutluyum bu yıllll:33:kimseyi takmayıncaaa hayat çook güzel oluooo:62:yrnda şehir dışından ablam gelio.1haftalığına onla ilgilenirim.bu aralar yoğunum yaniiii
özleyin beni anacım.hep sizmi topiği boş bırakacaksınızz.sıra bendeeee:33::33::33::33:

kızlar biz geldik :49: 5 buçuk aylık olduk yolu yarıladık :18: bugün evlilik yıl dönümümüz 2 seneyi doldurduk :nazar::nazar::nazar: bir yandan hazırlık yapıyorum çok mutluyum ve ben 15 günlüğüne tatile gidiyorum haberiniz olsun :1::1::1::1: allaha emanet olun sizleri çok seviyorum inşallah iyisinizdir herşey gönlünüzce olsun :71::71::71::71:

edacığımm az önce nimete seni sordum edanın hamile olduğunu hissettim uzun zamandır girmemiştim dedim sonra okudum canım benim habersiz bırakma bende bekliyorum güzel haberlerinnniiiiii

canım adetim gecikti idrar testinde silik çizgi çıktı ama kanda negatiff...
hala daha adet olmadımm..adet olmayı bekliyorum cnm...

sende durumlar nasıl görüşemedik hiçç??

kızlar biz geldik :49: 5 buçuk aylık olduk yolu yarıladık :18: bugün evlilik yıl dönümümüz 2 seneyi doldurduk :nazar::nazar::nazar: bir yandan hazırlık yapıyorum çok mutluyum ve ben 15 günlüğüne tatile gidiyorum haberiniz olsun :1::1::1::1: allaha emanet olun sizleri çok seviyorum inşallah iyisinizdir herşey gönlünüzce olsun :71::71::71::71:

ayy maşşallah o kadar oldumu kızzzzz:nazar:günler ne çabuk geçioo.

cnm eşinle ve doğacak olan bebeğinle nice mutlu yıllara.

canım benim son ana kadar umudunu yitirme bende hamileyken idrarda çıkmadı kanda çıktı bazen değerler yanıltabilir

ben iyiyim şükür halam amerikadan ovulasyon testi getirdi onu deneyeceğim buay birde bitkisel küre başladım halam yaşam koçu maerikada bana bitki kürü hazırlattı hamilelğikolaylaştıran bakalım canım hayırlısı inşallahhhhh

selam kızlar umarım herkes çok çok iyidir ben kızımdan arta kalan zamanda giriyorum ama pek denk gelemiyoruz kimseyle ama aklım ve yüreğim hep sizinle çok çok öpüyorum herkesi ben ve buğlem prensesim çok iyiyiz günlerimizi birlikte geçiriyoruz bakalım şimdilik görüşmek üzere öpüyorum :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

canım benim son ana kadar umudunu yitirme bende hamileyken idrarda çıkmadı kanda çıktı bazen değerler yanıltabilir

ben iyiyim şükür halam amerikadan ovulasyon testi getirdi onu deneyeceğim buay birde bitkisel küre başladım halam yaşam koçu maerikada bana bitki kürü hazırlattı hamilelğikolaylaştıran bakalım canım hayırlısı inşallahhhhh

hayırlısı artık canımm...
uzun zamandır adet gecikmem olmuyorduu...
3-4 gün gecikti şuan...
inş düzenim bozulmaz daha fazlaaa...

seninde güzel haberlerini bekliyorum öyleyseee...
zaman buldukca ugra karsılaşırız inşş...

selam kızlar umarım herkes çok çok iyidir ben kızımdan arta kalan zamanda giriyorum ama pek denk gelemiyoruz kimseyle ama aklım ve yüreğim hep sizinle çok çok öpüyorum herkesi ben ve buğlem prensesim çok iyiyiz günlerimizi birlikte geçiriyoruz bakalım şimdilik görüşmek üzere öpüyorum :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

slmm canım iyi olmanıza çok sevindimm...
buğlemciği ve seni çok öpüyorum..
kendinize cici bakınn...

ne güzel kuzu gelmiş :79::79::79::79:

:82:

slmmm kızlarrr ne güzel kuzu ve kuş uğramışş...

denk gelemedikk..öpüyorum hepinizi...

:54:

bu aralar kimseler uğramıyor herhalde???

öznurcum merhaba :29: nasılsın?
uğur böceğim nasıl :emir_bebek: kendinize cici bakın çok

edoşum merhaba :71:
büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşadın canım, kimyasaldan sonraki ay gebe kalırsın büyük olasılıkla. genelde öyle derler, yol yapıyor o kendine, sen içini ferah tut kuzucum :29:

sevgicimmm :71:
ne güzel seni görmek. minik kızın çok tatlı olmuştur eminim, senin gibi sakin bir annenin kuzucuğu da çok tatlı olmalı çünkü :emir_bebek:
kendinize cici bakın, ben pek fırsat bulup giremiyorum, görüşürüz.

sevgiler herkese!

Back
X