Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sultancııııııııııııııım cnmm gözün aydın ayy okuyunca ne kdr sewindim bilemezsin
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhhh:66:

Selam kızlar.. yine kimse yok ama ben merak ettiklerimi sorayım :))

Edacım görüşemedik son durum nedir?eğer hala hastalanmasıysan tekrar test yapacak mısın?

Sultaann sen ne yaptın?Nasıl gidiyor??

bu ikisini istiyorum :9::9:

sultancııııııııııııııım cnmm gözün aydın ayy okuyunca ne kdr sewindim bilemezsin
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhhh:66:

çoook sağol canım ..en kısa zamanda sanada tekrar nasip olur inşallah...:38:

Edacım görüşemedik son durum nedir?eğer hala hastalanmasıysan tekrar test yapacak mısın?

mrb canım ..şimdilik beklemedeyim doktr randevumuzu
:18::18::18:

kızlar selam. dükkana eleman alındı ben gelmiyorum artık. ama hepinizi çok merak ediyorum. biz iyiyiz büyüyoruz beraber:9: umarım sizlerde iyisinizdir.

canım hala hastalanmadımm...
beklemedeyim halaaa...

ist a gittiğimde dr uma görünmeyi düşünüyorum...
ayın 5 inde ist a gidiyorumm...

yok tatlımmm...
bugün 7. gün hala olamadımm...
baya bir uzun zamandır da gecikme yaşamıyordum ne kadar içim rahattı...

neyse bunda da vardır bir hayırr...

hayrolsun bakalım :29:
doktoruna görününce o söyler belki neden olduğunu sana.

kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz de tatildemisiniz....:51::51::51::51:

ben değilim ama feci halde tatile gidesim var :1:

kızlar selam. dükkana eleman alındı ben gelmiyorum artık. ama hepinizi çok merak ediyorum. biz iyiyiz büyüyoruz beraber:9: umarım sizlerde iyisinizdir.

kolay gelsin denizcim sana, artık evinde efeyle bol bol keyifli vakit geçirirsin :emir_bebek:
en yeni haber sultan'ın hamile olması :49: :nazar::nazar::nazar:

kendine iyi bak çok :29:

ayyyyyyyy sultaaaaaaaaaan inanmıyorum yaaaa. aşk olsun sana insan bi haber verir ben doğumumu bile ilk sana haber verdim aşk olsun yaaaaaaa:52::52: :22::22:

çok hemde çok çok çok sevindim. gözün aydın. rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. ama arayıp bi haber versen inan sevincim ikiye katlanırdı.

:65::64::64::64::66::66::66::46::46::46::46:
yaşasın. darısı bebek bekleyen tüm arkadaşlarımıza.

sultancım şu mübarek gecede ne güzel bi haber buu.rabbim kucağınada almayı nasip etsinnn.çokkk sevindimmmm:65:

çoook sağol tubacııım...en kısa zamanda sana da nasip olur inşallah...:54:

ayyyyyyyy sultaaaaaaaaaan inanmıyorum yaaaa. aşk olsun sana insan bi haber verir ben doğumumu bile ilk sana haber verdim aşk olsun yaaaaaaa:52::52: :22::22:

çok hemde çok çok çok sevindim. gözün aydın. rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. ama arayıp bi haber versen inan sevincim ikiye katlanırdı.

:65::64::64::64::66::66::66::46::46::46::46:
yaşasın. darısı bebek bekleyen tüm arkadaşlarımıza.

mrb.denizim uzun süre girmeyince bende seni tatilde sandım..hatta sana sitemde yazmışdım..
beni unuttun die :)
aramak aklıma eldi de görmemişin bebeği olmuş hesabı olmasın diee..
geldiğinde görürsün di yazdım o gün girdin slm vermiş çıkmışsın bende üzüldüm
beni görmedi die ...bu arada çoook sağol güzel duaların için çoook öptm..:54:

neeee sultan hamile miiiiiiii?ayyyy çok sevindim.

evetttttt :)))) teşkler..:54:

Son düzenleme:
Kızlar selam :16: Neredeyse 2 ay olmuş girmeyeli,günler ne çabuk geçiyor.Hepiniz iyisinizdir umarım.
Ben bildiğiniz gibiyim bir değişiklik yok.Çok yoğun çalışıyorum,hep işle ilgili seyahatlerim oluyor..Ev kadınlığına alışmışken çalışmak oldukça zor geliyor.
Tüm geçmişi okuyamadım ama Sultancığımın hamilelik haberini gördüm çok sevindim. :66: Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah kuşum.:nazar: :nazar: :nazar:Allah isteyen herkese nasip etsin..
Başka değişiklikler varmı?
Kübra,Nimet ve pretty hamileydi en son,nasıl gidiyor kızlar hamilelik? :49:
Anneler ve bebişlerimiz nasıl? :emir_bebek:
Sizleri sohbetimizi özledim,hepinizi çok öpüyorum :54:
Kendinize dikkat edin,ben fırsat buldukça girmeye çalışacağım.

Kızlar selam :16: Neredeyse 2 ay olmuş girmeyeli,günler ne çabuk geçiyor.Hepiniz iyisinizdir umarım.
Ben bildiğiniz gibiyim bir değişiklik yok.Çok yoğun çalışıyorum,hep işle ilgili seyahatlerim oluyor..Ev kadınlığına alışmışken çalışmak oldukça zor geliyor.
Tüm geçmişi okuyamadım ama Sultancığımın hamilelik haberini gördüm çok sevindim. :66: Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah kuşum.:nazar: :nazar: :nazar:Allah isteyen herkese nasip etsin..

kimler gelmiş :29: :29: :29:
çok iyi bak kendine, görüşmek üzere, sevgiler, öpücükler çok çok :82:

Hoşgeldin canım..Sen gelmediğinden mi nedir bizde artık eskisi gibi sohbet edemiyoruz:31: ama yine de birbirimize haber veriyoruz arada girip :) sende bizi habersiz bırakma..
benim hamilelik iyi gidiyor şimdilik..:nazar:
görüşmek üzere :71:

slm kızlar bebeğim bir aylık oldu biliyosunuz 36 haftalıkken doğmuştu 2600gr dı doğduğunda dün kontrolümüz vardı bebeğim 3700gr olmuş çok şükür bi sorun yok büyüyo bebeğim. pek gelemiyorum hiç zaman bulamıyorum zaman buldukça uyuma ihtiyacımı karşılıyorum:) size bebeğimi resmini göstereyim dedim. İşte Azra bebeğim....

slm kızlar bebeğim bir aylık oldu biliyosunuz 36 haftalıkken doğmuştu 2600gr dı doğduğunda dün kontrolümüz vardı bebeğim 3700gr olmuş çok şükür bi sorun yok büyüyo bebeğim. pek gelemiyorum hiç zaman bulamıyorum zaman buldukça uyuma ihtiyacımı karşılıyorum:) size bebeğimi resmini göstereyim dedim. İşte Azra bebeğim....

maşllah cnm bak büyümüş ne güzel allahım sağlıklı hayırlı ömürler nasıp etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X