Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultancııııııııııııııım cnmm gözün aydın ayy okuyunca ne kdr sewindim bilemezsin
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhhh![]()
Selam kızlar.. yine kimse yok ama ben merak ettiklerimi sorayım :))
Edacım görüşemedik son durum nedir?eğer hala hastalanmasıysan tekrar test yapacak mısın?
Sultaann sen ne yaptın?Nasıl gidiyor??
bu ikisini istiyorum![]()
Selam kızlar.. yine kimse yok ama ben merak ettiklerimi sorayım :))
Edacım görüşemedik son durum nedir?eğer hala hastalanmasıysan tekrar test yapacak mısın?
Sultaann sen ne yaptın?Nasıl gidiyor??
bu ikisini istiyorum![]()
yok tatlımmm...
bugün 7. gün hala olamadımm...
baya bir uzun zamandır da gecikme yaşamıyordum ne kadar içim rahattı...
neyse bunda da vardır bir hayırr...
kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz de tatildemisiniz....![]()
kızlar selam. dükkana eleman alındı ben gelmiyorum artık. ama hepinizi çok merak ediyorum. biz iyiyiz büyüyoruz beraberumarım sizlerde iyisinizdir.
canım hala hastalanmadımm...
beklemedeyim halaaa...
ist a gittiğimde dr uma görünmeyi düşünüyorum...
ayın 5 inde ist a gidiyorumm...
arkadaşlar bende artık HAMİLEĞİM
![]()
sultancım şu mübarek gecede ne güzel bi haber buu.rabbim kucağınada almayı nasip etsinnn.çokkk sevindimmmm![]()
ayyyyyyyy sultaaaaaaaaaan inanmıyorum yaaaa. aşk olsun sana insan bi haber verir ben doğumumu bile ilk sana haber verdim aşk olsun yaaaaaaa![]()
çok hemde çok çok çok sevindim. gözün aydın. rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. ama arayıp bi haber versen inan sevincim ikiye katlanırdı.
yaşasın. darısı bebek bekleyen tüm arkadaşlarımıza.
neeee sultan hamile miiiiiiii?ayyyy çok sevindim.
sultan canım çok sevindim darısı diğer arkadaşlara
Kızlar selamNeredeyse 2 ay olmuş girmeyeli,günler ne çabuk geçiyor.Hepiniz iyisinizdir umarım.
Ben bildiğiniz gibiyim bir değişiklik yok.Çok yoğun çalışıyorum,hep işle ilgili seyahatlerim oluyor..Ev kadınlığına alışmışken çalışmak oldukça zor geliyor.
Tüm geçmişi okuyamadım ama Sultancığımın hamilelik haberini gördüm çok sevindim.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah kuşum.
![]()
![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Başka değişiklikler varmı?
Kübra,Nimet ve pretty hamileydi en son,nasıl gidiyor kızlar hamilelik?
Anneler ve bebişlerimiz nasıl?
Sizleri sohbetimizi özledim,hepinizi çok öpüyorum
Kendinize dikkat edin,ben fırsat buldukça girmeye çalışacağım.
Kızlar selamNeredeyse 2 ay olmuş girmeyeli,günler ne çabuk geçiyor.Hepiniz iyisinizdir umarım.
Ben bildiğiniz gibiyim bir değişiklik yok.Çok yoğun çalışıyorum,hep işle ilgili seyahatlerim oluyor..Ev kadınlığına alışmışken çalışmak oldukça zor geliyor.
Tüm geçmişi okuyamadım ama Sultancığımın hamilelik haberini gördüm çok sevindim.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah kuşum.
![]()
![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Başka değişiklikler varmı?
Kübra,Nimet ve pretty hamileydi en son,nasıl gidiyor kızlar hamilelik?
Anneler ve bebişlerimiz nasıl?
Sizleri sohbetimizi özledim,hepinizi çok öpüyorum
Kendinize dikkat edin,ben fırsat buldukça girmeye çalışacağım.
slm kızlar bebeğim bir aylık oldu biliyosunuz 36 haftalıkken doğmuştu 2600gr dı doğduğunda dün kontrolümüz vardı bebeğim 3700gr olmuş çok şükür bi sorun yok büyüyo bebeğim. pek gelemiyorum hiç zaman bulamıyorum zaman buldukça uyuma ihtiyacımı karşılıyorum:) size bebeğimi resmini göstereyim dedim. İşte Azra bebeğim....