Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar malesef kırmızıyı gördüm buay adetim çok gecikti ama inat edip kand abaktırmadım sanırım yine kimyasal gebelikti bebeğim tutunamadı:((çok ağrılı geldikanamam inananız varmı bilmem ama sübyanlı diye birşey var annem bana hamileyken sübyanlıymış hep korkuturlarmış muskayla atlatmış 9 ayı bana da bir kadın sende de olabilir dedi bebeklerin düşüyor sürekli dedi içime kurt düştü:(((

canlarım hepinize merhaba umarım herkes iyidir

size güzel bir haber vereyim istedim

tedaviye gerek kalmadı:))))

çünkü hamileyim:49::49::49:

5 haftalık çok ama çok mutluyum

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar:69::69::69:
:66::66:aa cnm ne güzel bi haberrr.hayırlı olsun tatlım
kızlar malesef kırmızıyı gördüm buay adetim çok gecikti ama inat edip kand abaktırmadım sanırım yine kimyasal gebelikti bebeğim tutunamadı:((çok ağrılı geldikanamam inananız varmı bilmem ama sübyanlı diye birşey var annem bana hamileyken sübyanlıymış hep korkuturlarmış muskayla atlatmış 9 ayı bana da bir kadın sende de olabilir dedi bebeklerin düşüyor sürekli dedi içime kurt düştü:(((

bende çok şükür adet oldum evet duydum süpyanlı die bişi oldunuuu

kızlarr ben adetim oldum bugün 3.günüm.hani 18günüm geçmesine rağmen akıntım var diodum yaa.adetimde akıntıyla beraber gelio.şefaf akıntılı gelio yani sümüksü oluoo çok korkuyrmmmm.bilgisi olan varmı

ewt cnm bende duydum bu olayı hatta banada dediler sübyanlı olabilirsin ama korkutulmuyorumki sadece karanlıkta korkuyom ama hocayamı okutcaz acaba neki duası :26::26::26::26:

Ümmü sübyan duası da 22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..

araştıralım bakalım ben okurum sürekli dualar ama

canlarım hepinize merhaba umarım herkes iyidir

size güzel bir haber vereyim istedim

tedaviye gerek kalmadı:))))

çünkü hamileyim:49::49::49:

5 haftalık çok ama çok mutluyum

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar:69::69::69:

ayy ne güzelll haber bu yaaa allah tamamına erdirir inşallah canım sağlıkla büyür göbüşünde ayağım uğurlu geldi benden sonra ua2 nimet sultan şimdide sen daha unuttuklarım varmıydı acaba :26: demekki rabbim dualarımı kabul ediyo ne mutlu bizlere rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

kübracııımmm çoook sevindim canım...:)))):nazar::nazar:
hayırlı olsun :48::48::48:

allahım sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah

Son düzenleme:
herkese selammm..:nazar:
kızlar uzun zamandır gelemedim çok zor geçiyo benm bu dönemimm aşırı bulantılardan...:25::25::25::43:
annemlerdeyim de biraz kendime gelmeye başladım :)):69:

nimetciiim çook sevindim demek oğluşun oluyoo :))
allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...,senn kaç haftalık öğrendin cinsiyetini ??:44:

:66::66:aa cnm ne güzel bi haberrr.hayırlı olsun tatlım

bende çok şükür adet oldum evet duydum süpyanlı die bişi oldunuuu

sağol canım benim çok teşekkür ederim.rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin canım:7:

ayy ne güzelll haber bu yaaa allah tamamına erdirir inşallah canım sağlıkla büyür göbüşünde ayağım uğurlu geldi benden sonra ua2 nimet sultan şimdide sen daha unuttuklarım varmıydı acaba :26: demekki rabbim dualarımı kabul ediyo ne mutlu bizlere rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

sağol canım teşekkür ederim allah razı olsun duaların için.:71:

kübracııımmm çoook sevindim canım...:)))):nazar::nazar:
hayırlı olsun :48::48::48:

allahım sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah

sultanım sağol canım benim hemen arkana yetiştim seni yalnız bırakmayayım diye bu yolda amin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza minişleri sağlıklı bir şekilde canımcığım.:nazar:

sağol canım benim çok teşekkür ederim.rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin canım:7:

sağol canım teşekkür ederim allah razı olsun duaların için.:71:

sultanım sağol canım benim hemen arkana yetiştim seni yalnız bırakmayayım diye bu yolda amin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza minişleri sağlıklı bir şekilde canımcığım.:nazar:

canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

nasılsınız arkadaşlar uzu zamandır giremiyordum perşembe günü işe başladım oğlumu anneme bırakıyorum süt iznim var 11 de anneme geliyorum 1 de gidiyorum akşamda 4 te çıkıyoruım artık fırsat buldukça girerim hepinizi özledim

nimetciiim çook sevindim demek oğluşun oluyoo :))
allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...,senn kaç haftalık öğrendin cinsiyetini ??:44:

sağol canım,amin..Ben 13 haftalıkken bakmıştı doktor göremedi..Daha sonra ben randevuyu 18. haftaya aldım o hafta belli oldu..Daha önceden belli olmuştur galiba çünkü erkek erken belli oluyor diyolar ama ben geç gittim,geç öğrendim :)

sağol canım,amin..Ben 13 haftalıkken bakmıştı doktor göremedi..Daha sonra ben randevuyu 18. haftaya aldım o hafta belli oldu..Daha önceden belli olmuştur galiba çünkü erkek erken belli oluyor diyolar ama ben geç gittim,geç öğrendim :)

hımmm....bende şuan 10 haftalk bebiş...10 agst.randevu 2li test için
demekki :1: bir sonrakine belki yanii

ewt cnm bende duydum bu olayı hatta banada dediler sübyanlı olabilirsin ama korkutulmuyorumki sadece karanlıkta korkuyom ama hocayamı okutcaz acaba neki duası :26::26::26::26:

Ümmü sübyan duası da 22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..

araştıralım bakalım ben okurum sürekli dualar ama

ben hamilliğide çok korkutum canım hele son hamilelikte çok korktum annemde sübyanlıymış

22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..

bunu kendim okusam olur değilmi canım sonuçta inanmak önemli olan

ben hamilliğide çok korkutum canım hele son hamilelikte çok korktum annemde sübyanlıymış

22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..

bunu kendim okusam olur değilmi canım sonuçta inanmak önemli olan

ewt cnm ben başladım zatenb okuduğumuz dualardı :34: kendin oku tabiki akşamları abdest alıp :16: yer gök dua :16:

slm kızlaaar nasılsınız bn hamdolsun iyiym

mutlukız da hamişmiiş çook sewindim tebrik ediyorum senii allah bzlerede nasip etsin işlhh sultancım edooş szler nasılsınız bakalım

Back
X