Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnım davul gibi oldu ama hala adetim gelmedii.cnm.merhaba canım bende haziran 13 regl oldum ve hala gelmedi idrarda çıkmadı dün ve hala gelen giden yok
kimse yok yine((
Tedavin hayırlı uğurlu olsun kübracım,inşallah allah emeklerini boşa çıkartmasın hakkında hayırlısını nasip etsin.Kendini çok sıkma lütfen,biliyorsunki moral çok önemli bu dönemde..Mümkün olduğu kadar stresten uzak dur.Bende çok özledim hepinizi..Çok öpüyorum kendine dikkat et.canlar merhaba nasılsınız?
uzun bir aradan sonra döndüm bende
öncelikle sultancığım hamile olduğunu öğrendim kuşum çok ama çok sevindim
allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım inşaallah tebrik ederim canım
beni sorarsanız eğer bende tedaviye başladım artık
eşimle benden testler istediler o testleri yaptırdık eşimin tahlil sonuçları temiz çıktı
ama benim tüplerime bakabilmeleri için laparoskopi olmam gerekiyormuş
adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra laparoskopiyi olacağım
normalde dün adet günümdü ama olmadım adet
sanırım sıkıntı ve stresten dolayı olmadım çünkü bu ara çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum
dualarınızı esirgemeyin lütfen buna ihtiyacım var şuan
hepinizi çok ama çok özledim sevgiyi-edamı-sultanı-handanı-çiğdemi-tuğbayı-kübrayı-nimeti-denizi ve daha ismini
sayamadığım canım arkadaşlarımı hepinizi ama hepinizi çok özledim
inşallah topiğimiz eski neşe ve sohbetine kavuşur en yakın zamanda
hepinizi çok seviyorum yine girmeye çalışırım hepinizde aklımdasınız
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım benim
Gülcüm nasılsın çok zaman oldu karşılaşmayalıDertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yagmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.TÜM DUALARIMIZ KABUL VE MAKBUL OLSUN ....
Yoncacım nasılsın,ah ahh geçen sene hiç böyle olurmuydu dediğin gibi,sayfaların hızına yetişemezdik..slm kızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhh bnde iyiym çok şükür hawalar sıcak ewden çıkamıyom geceleri uyuyamıyom walla allah yardımcımız olsun:)hepinizi çok öpü
yoruum
buarda geçeen sene bu saatlerde bu topik bölemi olurdu yaaa![]()
Allah yardımcın olsun canım,hakkında hayırlısı inşallah.Dualarım hep sizinle.selam kızlar bugun 5.haftam ve hala regl olmadım sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vereceğim dualarınızı esirgemeyin![]()
Edoş nasılsın cicim,bende özledim çokkızlarrr nasılsınız???
özledim hepinizi![]()
Hayırlısı,o zaman hemen bir diyetisyene git tubiş ihmal etme..Öpüyorum çok..kızlarrr slm nasılsın???
ben çok yorucu günler geçiriyrm.adetim 17gün geçio.bugün doktora gittim.alttan muayene etti bebek yok ama yinede kan testi verelim dedi.kandada çıkmadı.yumurtaların çok tembel kilo vermen gerek dediii:85:
Öznurcum selam ben bildiğin gibiyim :) Bende çok özledim hepinizi..selam kıslar,nasılsınız?
özledim burda muhabbet etmeyii ve sizleri:2::2:
Listemizide koyuyorum,ama bir karar verdim hamile olmayanları çıkardım.Sadece hamileler ve anne bebiş listesi kalsın.Birde böyle deneyelim..
Selam kızlarr..
Bugün dr a gittim oğlum olacak :)
canım allah hayırlı uğurlu etsin hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin canım benim.
canlarım hepinize merhaba umarım herkes iyidir
size güzel bir haber vereyim istedim
tedaviye gerek kalmadı:))))
çünkü hamileyim
5 haftalık çok ama çok mutluyum
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar![]()
çok sevindim canımmm..Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
canlarım hepinize merhaba umarım herkes iyidir
size güzel bir haber vereyim istedim
tedaviye gerek kalmadı:))))
çünkü hamileyim
5 haftalık çok ama çok mutluyum
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar![]()
Selam kızlarr..
Bugün dr a gittim oğlum olacak :)
karnım davul gibi oldu ama hala adetim gelmedii.cnm.
evet kimse yok yazdıklarıma cvp veren bile olmuooo![]()
kızlarrr nasılsınız???
özledim hepinizi![]()
canımmmm tebrik ederimmmm Rabbim sağlıklı bir hamilelik dönemi versin inşallahhh sağlıkla bebeğinizi kucanıza alınnnn![]()
amin canım benim inşallah en yakın zamanda rabbim sizlerede nasip eder canım çok dua ediyorum