Tühh yaa..dk farkı ile kaçırdım
kızlarrrr hormonnnn tahlilii adetinnn kaçıncı günü yaplılıoooo.doktor benden 3.günü istedii yalnızz 3günü pazara geliooo.2. yada 4üncü günü olmazmı
öznur, banu, sevgi, deniz, gül, eda, sultan, handan, tuba, kübra, gülden, yonca ve kübra
kızlar selam, dilerim herkes iyidir, bebekler de öyle :)
gül'cüm hamilelik nasıl gidiyor? oğluşunun gelişi seni heyecanlandırıyordurkızını da öpüyorum kocaman.
yonca, hamileydin sanırım, nasıl gidiyor? dilerim herşey yolundadır.
sultan kuşum, buğlem prenses hızla büyümeye devam ederken seni yormaya devam etmiyordur umarım
öznurcum, çağan bebek nasıl, sen nasılsın? öpüyorum uğur böceğimi
banucum, ne zamandır sesin çıkmıyor, nehir prenses nasıl? dilerim herşey yolundadır
sevgicim, denizcim; büyüttünüz mü bizim minik gelinle damadı
kübracım, (mutlukız); dilerim hamilelik iyi gidiyordur
kübracım;
sen kavuştun minik meleğine, darısı başımıza olsun sağlıkla inşallah
güldencim, nerelerde, ne yapmaktasın? uğramıyorsun artıuk hiç, merak ediyorum seni.
tubacım; tedavinde herşey yolunda gitsin inşallah, şans hep seninle olsun.
edoşum, handancımm ; iyi haberlerinizi bekliyorum; sizi çok özledim
herkes iyidir dilerim
Hepinize çok teşekkürler kızlar..bana moral oldunuz gerçekten..Tansiyonum bugün hala sınırda çok fazla hareket etmemeye çalışıyorum bakalım yarın ne diyecek dr..
Hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşalım inşallah..Allahım Edacığıma,Tuğbaya ve adını sayamadığım isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
aminnnnn....
sağol canım benimmm...
öpüyorumm çokkk...
güzel haberlerini heyecanla bekliyorumm...
kızlarrrr hormonnnn tahlilii adetinnn kaçıncı günü yaplılıoooo.doktor benden 3.günü istedii yalnızz 3günü pazara geliooo.2. yada 4üncü günü olmazmı
selam kızlar hepinizi hasretle öpüyoruz kızımla beraber....hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarıma bol bol selamlar herkesler çok çok iyidirler umarım
sevgicim nasılsın cnm??
denizin facebook undan buğlemin resmini gördüm çok şeker maşallahhh
Selam kızlarr..sabah dr a gittim geldim..nst sonucu kötü çıktı,sancım çok yani ama açılma yok ve bebişin kafa çok yukarda..yarın tekrar nst çekilecek..Salı gününe kadar bir şey olmazsa,suyum falan gelmezse salı günü sezeryan olacak..tansiyonum hala yüksek dr mecbur kalmadıkça hareket etmememi söyledi..salıya kadar bekleme sebebimiz ciğerleri biraz daha gelişsin dedi..işte böyle..artık salıya tekrar giremezsem dualarınızı eksik etmeyin kızlar..öptüm hepinizi,en kısa sürede görüşmek dileğiyle..
saol canım çok iyiyim kızımı büyütmekle uğraşıyorum çok zevkli ve eğlenceli büyüdüğünü görmek rabbim sanada kısmet eder inşallah
şimdi daha güzel oldu teyzesi kızım bi görsen yeni resimlerini ekledik
Selam kızlarr..sabah dr a gittim geldim..nst sonucu kötü çıktı,sancım çok yani ama açılma yok ve bebişin kafa çok yukarda..yarın tekrar nst çekilecek..Salı gününe kadar bir şey olmazsa,suyum falan gelmezse salı günü sezeryan olacak..tansiyonum hala yüksek dr mecbur kalmadıkça hareket etmememi söyledi..salıya kadar bekleme sebebimiz ciğerleri biraz daha gelişsin dedi..işte böyle..artık salıya tekrar giremezsem dualarınızı eksik etmeyin kızlar..öptüm hepinizi,en kısa sürede görüşmek dileğiyle..
allah bağışlasın kübracım minik şeymayı, allah nazarlardan saklasın
iyi haberlerini aldıkça seviniyorum
günaydın Kübracım.
benim şeker testim, sabah hafif bir kahvaltı sonrası, 50 mg yükleme şeklinde yapıldı ve sonuç iyi çıktı.
yani sabah hafif kahvaltımı yaptım, sağlık merkezinde 50 mg şekerli suyu içtim ve 1 saat sonrasında kan verdim. sonucum 92 çıktı. sınır 140 mış.
eğer iyi çıkmasaydı yani 140ın üzerinde çıksaydı o zaman, 100 mg yükleme yapılacaktı ve o kesinlikle aç karnına yapılıyor. öncresinde sonraki 2 saat başında kan alınıyor bildiğim kadarı ile.
çok şükür ki benim bunu yaptırmama gerek kalmadı. yoksa ben açlığa dayanamazdım :S
ama senin doktorun ne şekilde istedi onu bilmiyorum :/ çünkü bazı doktorlar direkt olarak 100 mg yükleme isteyebiliyor.
şimdiden kolay gelsin canım
Hepinize çok teşekkürler kızlar..bana moral oldunuz gerçekten..Tansiyonum bugün hala sınırda çok fazla hareket etmemeye çalışıyorum bakalım yarın ne diyecek dr..
Hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşalım inşallah..Allahım Edacığıma,Tuğbaya ve adını sayamadığım isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
Canım bana aç karnına gel dememişlerdi ve çok zorda olmamıştı..ama sana tavsiyem sana şekeri bardakta verirler ve suyunu kendin ayarla derlerse çok fazla su koyma :)) bana öyle yapmışlardı bende doldurdum bardağı suyla biraz zor içtim :) Allah kolaylık versin..
slm cnmmm.iyi olmaya çalışıyrmm.sne nasılsın.bebişin nasılll??
bend ebugün adet oldumm.başımd aağrıı var birazz
selam kızlar hepinizi hasretle öpüyoruz kızımla beraber....hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarıma bol bol selamlar herkesler çok çok iyidirler umarım
büyüttüm canım büyüttüm iki dişi var ve yürümesine az kaldı bir aya kalmaz onuda görürüm inşallah teyzesisende çok çok iyisindir umarım canım
babu neden hiç uğramıyor acabaaa??????????
anladım canım perşembe günü gidicem bakalım inşallah kolay olur
aşımın 2.dozunuda olacağım perşembe günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?