Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Selam kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir..ben artık eskisi gibi giremiyorum ve çok uzun kalamıyorum sizi son gelişmlerden haberdar edip hemen çıkıcam..

Pazar günü tansiyonum yükseldi ve bir türlü düşüremediler..Özel hastanede yeterince donanım ve dr olmadığı için beni Araştırma hastanesine sevk ettiler,tam ambulansa bindim benim tansiyon düştü :)) Orda birsürü tahlil falan yaptılar pazar gecesi eve dönebildim..Tansiyonum pazartesi bir kaç kere yükseldi, düştü..Bugün tekrar kendi druma gittim ve tansiyon için bir ilaca başladım ama dr ultrasında bebeğin eşinin yaşlandığını gördüğünü söyledi..Eşi yaşlandığı için beslenemiyormuş,zaten kilosuda geride 2300 gr falan çıkıyor..Ve benim bebek yan duruyordu normal duruşa döndüğünü söyledi..Cumartesi günü nst me tekrar bakıp haftaya çarşamba ya da perşembeye kadar bişey olmazsa doğuma alacağını söyledi..İşte böyle kızlar..belki tekrar girdiğimde bebeğim doğmuş olur..Hepinizi çok öpüyorum..

nimetcim, herşeyden önce bebeğine ve sana çok çok geçmiş olsun.

dilerim, sözünü ettiğin tarihlerde, bebeğini sağlıkla kucağına almış olursun. kilo konusunda hiç endişelenme, doktorlar 2 ki,loyu geçen bebeklerin sağlıklı doğacağını söylüyorlar.
sen kendine dikkat et, dinlenmene bak. cumartesi haberlerini bekliyorum.

sevgiler çok.

nimetcim canım benim çok geçmiş olsunnn...

haftanı tamamlamış olman büyük avantaj canım morelini yüksek tut..küçük doğan bebişler daha çabuk ilerlermiş..
benim bir arkadasım tansiyon tüzünden 37. haftada sezeryana alındı..bebişi 2 kilo doğdu ve maşallah şuan 4 aylık tosun gibi...
aynı aylardaki bebeklerden önde gidiyorr...

sende güzel düşün sonucunu heyecanla bekliyorum canımm...
dualarım seninlee..allah yardımcın olsunn...

allaha şükür canım yolun yarısını geçtik
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
inşallah canım iyi olduğum sürece hep haber veririm sizlere canım
bende seni çok çok öpüyorum sende kendine çok iyi bak canım.

evet çiğdemciğim artık büyüdük maşallah yolun yarısını geçtik
amin inşallah canım rabbim seni ve tüm bu yolda olanları zamanında
kazasızca kurtarsın inşallah canım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde.

artık seninde az kalmış canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
benim doktorum herhangi bişey söylemedi daha doğumla ilgili canım
ama normal doğuma daha sıcak bakıyo yardımcısından duyduğum
kadarıyla eşimde normal doğum için dua ediyor ama ben çok
korkuyorum çiğdem bazen cesaretli oluyorum bazende
korkular kaplıyo içimi canım

ben daha izine ayrılmadım canım allah izin verirse
doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışıcam
çalıştığım zamanı doğumdan sonraya aktarıcam
bi aksilik olmassa eğer öyle düşünüyorum
ama hayırlısı artık herşeyin

sen artık sonuna gelmişsin canım bişey kalmamış doğuma
rabbim kazasız kurtarsın inşallah canım
ve isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın hayırlısıyla inşallah

canım benim sana ve bebişe çok geçmiş olsun
inşallah söylediğin tarihlerde bebişine kavuşursun canım
hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım
rabbim kazasız kurtarsın inşallah
dualarım sizinle canım

canım mrb..
çoook geçmiş olsun
cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz...
eşinn yaşlanması olayınıda ilk defa duydum :26::26:
kilo konusunda da canın sıkılmasın gayet iyi onu kucağına alınca sen onu nasıl besliceksin
çok öptüm seni kendine dikkat et..tansiyonunda iyidir inşallah şuan dualarım sennle güzel bi doğum geçirirsin inşallah

dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun Kübracım, allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
isteyen kimsenin kucağını boş bırakamasın inşallah.

doğumdan hiç korkma bence, ne kadar çok bekledik onları gelmeleri için
beni doğumdan daha çok korkutan bişey var o da bebeğime bişey olması düşüncesi.
bu düşüncenin yanında doğum korkusu falan kalmıyor, hiç korkmuyorum açıkçası doğumdan

kendine iyi bak çok

sultancım, eşin yani plesantanın yaşlanması konusunda biz geçen hafta doktorumuzla konuştuk.
yaşlanması demek , plesantanın kireçlenmeye başlaması, kireçlenmesi demekmiş.
hani dedi bizler nasıl yaşlandıkça yavaşlıyoruz, o da yaşlandıkça görevini yapamaz oluyor dedi.
ve plesantanın ömrü 40 haftaymış. yani sonlara doğru yaşlanıyormuş.

inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım
dua ediyorum rabbime hepimiz için
nasıl olsa vakti zamanı gelince bir şekilde doğacak
allahın izniyle

kızlar ben geldim bugün tam 31 günlük olduk 40'ımıza 9 gün kaldı ve bugün hb-2 aşımızı olduk 2 bacağından iğne vurdular çok şükür ağlamadı ama ben kaçtım sesini duymayayım diye çok aramışlar beni ben dışarı kaçtım ama hiç ağlamamış sakin meleğim çok mazlum rabbim nazardan saklasın 4420gr kilosu sonra özele götürdük kalça çıkıklığı için 25 tl verdik ve çok şükür bundada bir sorun çıkmadı fiyatını yazdım bilginiz olsun diye bebğim çok sakin emiyo ve uyuyo çok şükür nete çok bakıyorum sizler nasılsınız arada bir yazın benim gibi çok şükür sütüm bebeğime yetiyo çok kilo aldım kaymaklı bisküviye dadandım acayip sütü oluyo tavsiye ederim birde emzirdikten sonra muhakkat gazını çıkarıyorum gazı olmuyo uykusunda bile çıkıyo gazı annem hep diyo biz sizin gazınızı çıkarmadık hemen yatırıyoduk bişey olmuyodu ama şimdiki zaman da gaz çıkarmadan yatırılmıyo benim şahsıma öle

hoşgeldin canım maşallah şeyma bebeğe 40 nızın çıkmasına az kalmış
kilosuda maşallah iyi olmuş canım rabbim nazarlardan saklasın inşallah
emzirdikten sonra gazını çıkarmassan çok sorun oluyo zaten canım
eltimin bebek öyleydi emzirip yatırıyordu oda durmuyordu daha sonra
benim için öp canım şeyma bebeği çok çok

günaydın canlar hayırlı sabahlar
hayırlı cumalar herkese
rabbim gönlünüzden geçen her duayı kabul etsin inşallah
umarım herkes iyidir
ben ve kızım iyiyiz allaha şükür
aralık 8 de doktor kontrolüm var
dün aradım doktorumu sabah
9 da gel aç karına dedi şeker testi yapılacakmış
çiğdem sultan size yapıldımı
duyduğum kadarıyla biraz zor oluyormuş
aç karına şekerli su içiriyorlarmış
ben normalde aç karına 1 bardak su bile içemem
şekerli suyu nasıl içicem allah bilir
daha sonra sağlık ocağına gidicem aşımın 2.dozu vurulacak
allah yardımcım olsun inşallah

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
mutlukız, maonyaaa+

tuğba hoşgeldin canım nasılsın?

allah bağışlasın kübracım minik şeymayı, allah nazarlardan saklasın
iyi haberlerini aldıkça seviniyorum

günaydın Kübracım.
benim şeker testim, sabah hafif bir kahvaltı sonrası, 50 mg yükleme şeklinde yapıldı ve sonuç iyi çıktı.
yani sabah hafif kahvaltımı yaptım, sağlık merkezinde 50 mg şekerli suyu içtim ve 1 saat sonrasında kan verdim. sonucum 92 çıktı. sınır 140 mış.
eğer iyi çıkmasaydı yani 140ın üzerinde çıksaydı o zaman, 100 mg yükleme yapılacaktı ve o kesinlikle aç karnına yapılıyor. öncresinde sonraki 2 saat başında kan alınıyor bildiğim kadarı ile.
çok şükür ki benim bunu yaptırmama gerek kalmadı. yoksa ben açlığa dayanamazdım :S

ama senin doktorun ne şekilde istedi onu bilmiyorum :/ çünkü bazı doktorlar direkt olarak 100 mg yükleme isteyebiliyor.
şimdiden kolay gelsin canım

Hepinize çok teşekkürler kızlar..bana moral oldunuz gerçekten..Tansiyonum bugün hala sınırda çok fazla hareket etmemeye çalışıyorum bakalım yarın ne diyecek dr..
Hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşalım inşallah..Allahım Edacığıma,Tuğbaya ve adını sayamadığım isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah en kısa zamanda..

Canım bana aç karnına gel dememişlerdi ve çok zorda olmamıştı..ama sana tavsiyem sana şekeri bardakta verirler ve suyunu kendin ayarla derlerse çok fazla su koyma :)) bana öyle yapmışlardı bende doldurdum bardağı suyla biraz zor içtim :) Allah kolaylık versin..

slm kızlarr ben bugün kırmızı kartı yedim:2:

en azından günümde adet oldum için seviniyorum.demekki kilo başlı başına adete ve yumurtlamaya engelmiş.zayıflayınca adetimde düzene girdiii.
aşılama yaptırsammı yoksa aşılama zaman kaybımı şimdi onu düşünüyorummm:26:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
mutlukız, maonyaaa+

tuğba hoşgeldin canım nasılsın?

slm cnmmm.iyi olmaya çalışıyrmm.sne nasılsın.bebişin nasılll??

bend ebugün adet oldumm.başımd aağrıı var birazz

kızlarrrr hormonnnn tahlilii adetinnn kaçıncı günü yaplılıoooo.doktor benden 3.günü istedii yalnızz 3günü pazara geliooo.2. yada 4üncü günü olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…