Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gönlüne göre olsun inşallah kübracım, sağ salim kucağımıza alalım da.
öpüyorum seni çok, çıkıyorum ben şimdi.
gene görüşürüz :3:
kendine çok iyi bak, bebişe de :emir_bebek:

amin inşallah canım
seninde gönlüne göre olsun inşallah
hayırlısıyla bende öptüm çok çok
sende kendine ve bebişe çok iyi bak:emir_bebek:

hayırlı cumalar canlar
nasılsınız inşallah herkes iyidir
dün kontrole gittik kızımla
şeker testimizi olduk
850 gram olmuş minik meleğim
şeker testide temiz çıktı allaha şükür
ama benim idrar yollarında iltihap çıktı
antibiyotik verdi doktorum
aşıda 1 hafta sonraya kaldı bu yüzden
bol bol su iç ve ayaklarını üşütme dedi

maşallah bebişine şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim iltihap çıkmış geçmiş olsun dikkat et tatlım

günaydın kızlarrrr :12:

dün beni nimet aradı salı günü doğum yapmışşş :46: :46: :46:
herşey yolundaymış..çok şükür...kendide çok iyiymişş...
bebişin ismini de EYMEN MERT koymuşlarr...
2900 gr doğmuş MAŞALLAHHH :nazar: :nazar: :nazar:

hepinize selamları varr...
fırsat bulamadığı için girememişş...

öpüyorum hepinizi...

allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok sevindim...

:16::16:slm kızlar canlar nasılsınız bakıyım bende gıremıyorum bu aralar malum agırlastım ıyıce 1 ayım kaldı kızlar:18::18: sızlerı cok ozledım canlar gecmıslerı okudum maşlh neler lmuş neler:52::52: neyse hepınızı öptüm :54::54:

canım allah yardımcın olsun sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

herkese günaydın ve iyi haftalar :29:

tickerda gördüğünüz gibi "5 gün kaldı" yazıyor ancak benim miniğim sanırım son gününü bekliyor :emir_bebek:
hayırlısı, sağlıklısı artık, benim acelem yok, beklemedeyim :nazar:

hepinize sevgiler, çok çok öptüm :16:
canım allah yardımcın olsun haberini bekliyoruz

slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedi:14:filimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış:14::14::14:doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii:43::43:en az 3 ayy:43::43:napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş:43::43:

5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio:43::43::43::43:

canım üzülme sonuçta tedavisi var bu tedaviden sonra bi sorun kalmaz iyi yönden bak dualarım seninle tatlım

normal olacak kübracım inşallah.
herhangi bir komplikasyon olmadıkça normal doğumdan yanayım ben.
doktorum da benim gibi düşünüyor çok şükür.

ara ara sancım oluyor tabii ama henüz düzenli ve sık değil.
eh 40. haftamızı bitiriyoruz, bugün bile doğabilir artık :9:
beklemedeyiz, eli kulağında.

canım umarım normal olur bende çok istmiştim ama olmadı normal doğum sizin konuşmalarınızı okudumda hamileliğim geldi aklıma ben hamileliğimi özledim bi an tabi oğlum yanımda büyüyor bunun tadı apayrı ama hamilelikte çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

aminn canım, çok sağol.
hepimize inşallah :nazar::nazar::nazar:

tubacım ben anlamadım, bu hormon testleri ile guatr sonucuna nasıl varılıyor :26:
başka testler de mi yaptırmıştın sen acaba?

acil şifalar diliyorum, bir an önce kurtul inşallah bu sıkıntılardan.

canım benim üzülme ne olur
vardır bunda da bir hayır inşallah
biran önce düzelirsin ve hamiş olursun canım
ne olur ağlama herşeyin bir zamanı var canım
rabbim yardımcın olsun inşallah

canım üzülme sonuçta tedavisi var bu tedaviden sonra bi sorun kalmaz iyi yönden bak dualarım seninle tatlım

tsh hormonum 0 a düşmüş doktor hemen ulturason ve filim istediiii o şekilde bildi.guatırın geri dönüşü yok.ameliyatla alınsa bile ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım ve normal yolla bebeğim olma şansımmm yok:14::14::14:

canım allah yardımcın olsun haberini bekliyoruz

:29:

canım umarım normal olur bende çok istmiştim ama olmadı normal doğum sizin konuşmalarınızı okudumda hamileliğim geldi aklıma ben hamileliğimi özledim bi an tabi oğlum yanımda büyüyor bunun tadı apayrı ama hamilelikte çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

umarım olur, istemek yetmiyor tabii :9:
kısmet bakalım, bu haftasonu nstye gireceğim, duruma göre takiplerim 2 günde bir olacak, duruma göre 23ünde doğum şekline karar verilecek ve kuzucuğuma kavuşacağım.
allah isteyen herkese versin, hepimizin bebeklerine sağlıkla büyümek nasip etsin :nazar::nazar:

tsh hormonum 0 a düşmüş doktor hemen ulturason ve filim istediiii o şekilde bildi.guatırın geri dönüşü yok.ameliyatla alınsa bile ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım ve normal yolla bebeğim olma şansımmm yok:14::14::14:

allah yardımcın olsun tubacım. üzüldüm çok :/ normal yolla hamile kalma şansının olmaması çok üzücü ancak tıp o kadar ilerledi ki ben inanıyorum mutlaka bir çaresi vardır bu durumun.
benim tiroidim gebelikten çönce yüksekti epeyce. haşimato tiroidinden şüphelenmişti doktorlar. sintigrafi çektirmiştim. biyopsiye kadar gidecektik ama bi süre bekleyelim demişti doktor, duruma göre önce ilaç başlarız sonra biyopsi olur demişti ama ikisine de gerek kalmadı. çünkü tiroidim kendiliğinden düzene girm,işti.
sen lütfen şu umutsuz ruh halini at üzerinden, çok üzülüyorum :29:
bütün dualarım seninle. herşey çok güzel olacak, önce inan :nazar:

slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedi:14:filimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış:14::14::14:doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii:43::43:en az 3 ayy:43::43:napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş:43::43:

5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio:43::43::43::43:

canımmmm bu kadar bunaltma kendini...
biliyorum çok zor bir durum ama allaha şükür herşeyin bir çaresi vardır...

normal yolla olmazsa tıbbi yollarla meleğine kavuşursun inş..

kötü düşüncelerle kendini yıpratıp daha da zorlaştırma canımmm...

dualarım seninleee..allah yardımcın olsunn tugbacımm..

çiğdemcimmm güzel haberlerini heyecanla bekliyorummm...

sağlıkla bir avazda kucağına almak nasip olsun inş...
dualarım seninleee :nazar:

maşallah bebişine şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim iltihap çıkmış geçmiş olsun dikkat et tatlım

sağol canım teşekkür ederim
dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldikçe
ama çok dikkat edememişim demekki kendime

canım ne olur üzülme
rabbim büyük ondan ümit kesilmez canım
artık tıp çok ilerledi
ben inanıyorum seninde meleğin yakında sana gelecek canım
ne üzme kendini

herkese günaydınn :12:

günaydın canım nasılsın?

günaydınlar herkese
herkes iyidir umarım
bugün aşı günü benim
saat 3 te çıkıp aşımı yaptıracağım
sağlık ocağına

merhaba kızlar,nasılsınız...haberlerinizi takip ediyorum,kalbim sizinle...öpüyorum sizleri

slm kızlar kübracm hyrlı olsun cnm bebişin çok sevndm doğm hikayeni okudm ve duygulndm :43: sultncm sen nslsn cnm hamilelk nsl gidiyor bebişin cnsiyetini öğrendnmi?Allahm sana ve tüm hamişlere kolay dogmlr nasip etsn bebek isteyenlerede tez zamnda bebek versn inş. :16: bnm oğlumda 7 aylık oldu öyle işte hepinizi çook öptüm. :54:

Back
X