Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çiğdem doğurdumu acaba rüyamda gördüm çiğdemii doğumuş dieeee![]()
müjdeyi kendi vermek isterdi belki ama fırsatı olmadı herhalde,bende dayanamadım,affetsin beni..
kızlar çiğdem bebişini dünyaya getirmiş,ayrıntılarını kendisi versin artık:)
gunaydınnn
uzun zamandır uğrayamadım..
bende kızımda çook iyiyiz çok şükür
benim ağrılarım dışında
sanırım artık ağrılı döneme girdik
bu 31+4 günluk olduk..![]()
müjdeyi kendi vermek isterdi belki ama fırsatı olmadı herhalde,bende dayanamadım,affetsin beni..
kızlar çiğdem bebişini dünyaya getirmiş,ayrıntılarını kendisi versin artık:)
herkese selam
22.12.2011 perşembe günü oğluşum dünyaya gözlerini açtı. 3 kilo 180 gr ağırlığında bir melek
adını Utku koyduk.
bir türlü fırsat bulup girip yazamadım. bundan sonra uğramaya çalışırım.
Öznurcum müjdeyi verdiğin için kızmak ne demek, aksine çok sevindim
herkese çok çok sevgiler... yeniden görüşürüz sonra.
herkese selam
22.12.2011 perşembe günü oğluşum dünyaya gözlerini açtı. 3 kilo 180 gr ağırlığında bir melek
adını Utku koyduk.
çiğdemcim hayırlı uğurluuu olsun cnmmm.rabbim bizede buuu mlekten göndersinnnherkese selam
adını Utku koyduk.
Selam kızlarr..nasılsınızz? ben iyiyim ama ayakta uyuyorum :)) sağolsun bizim oğlan gece kuşu..ama hiç ağlamıyor,sadece ses çıkarıyor beni uyandırmak için bende endişeleniyorum acaba bir sorun mu var diye..dün tahlil için dr a gitttik sormayı unutmuşumsadece banyo yaparken çok az ağlıyor,kan alınırken bile sadece iğne battığında çok az ses çıkardı sonra kanı alırlarken öyle baktı..umarım normaldir herşey kendi kendime nazar değdirmem :))
![]()
herkese selam
adını Utku koyduk.
Selam kızlarr..nasılsınızz? ben iyiyim ama ayakta uyuyorum :)) sağolsun bizim oğlan gece kuşu..ama hiç ağlamıyor,sadece ses çıkarıyor beni uyandırmak için bende endişeleniyorum acaba bir sorun mu var diye..dün tahlil için dr a gitttik sormayı unutmuşumsadece banyo yaparken çok az ağlıyor,kan alınırken bile sadece iğne battığında çok az ses çıkardı sonra kanı alırlarken öyle baktı..umarım normaldir herşey kendi kendime nazar değdirmem :))
![]()
herkese selam
adını Utku koyduk.