Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kocaman bir maşallahhh utku' cuğa

öpüyorum sizi çokkk :***

maşallah utkucuğa...
canım ilk doğduğunda nasılsa öyle gidiyo rahat bi bebekse öyle gider bi sıkıntısı olmadığında tabi

selam kızlar,uzun zamandır giremedim size bir selam vereyim dedim, geçmişide okuyamadım umarım her şey yolundadır..biz büyüdük 2. ayımızı dolduracağız ama galiba ben biraz ilgiye fazla alıştırdım sürekli benden ilgi bekliyor eymen ve kendime vakit ayıramıyorum gündüzleride pek uyuma alışkanlığı yok :) yarım saat uyursa uyuyor..işte böyle benden..
Sultan doğumuna ne kadar kaldı bilmiyorum ama görüşemezsek Allah yardımcın olsun inşallah..
Hepinizi öpüyrum arkadaşlar

slm kızlar saolun allah razı olsun amın ınşlh cumlenınkını de analı babalı buyumeyı nasıp etsın .olmayanlarada ınşlh bır an once nasıp etsın.

allah analı babalı büyütsün inşallah canım
çok sevindim

allah yardımcınız olsun canım dualarım sizinle

maşallah utku bebeğe canım
bakalım bizimkiler nasıl olacak inşallah uslu bebek olurlar
hayırlısıyla canım öpüyorum çok çok ikinizide

maşallah canım kocaman olmuşsunuz sizde

merhaba kızlar,
kendimizden özet geçelim size.
biz yavaştan gülücük atmalara başladık, kendi gazımızı kendimiz çıkartabiliyoruz, uzun süre ıkınıyoruz bu iş için ama olsun, sonuca değer onun için ne büyük işler bunlar...
allah evlatlarımıza hep iyiyi doğruyu göstersin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

bebek sahibi olmak için bekleyenlerin de karnını, kucağını boş bırakmasın rabbim, herkesin gönlündekini versin inşallah.
bebek isteyen tüm arkadaşlarım, hep dualarımdasınız.

ben iyiyim, koşturup duruyorum.
sezaryenimin ilk gününden beri ayaktayım. aldığım 20 kilonun 13ünü verdim, kalan 7si hala üzerimde ama olsun, bebişime baktığımda ne kilonun, ne uykusuzluğun hiçbişeyin önemi yok gözümde.

günlerdir bu sayfayı açıyorum, günlerdir yazacağım, fırsatını bulamadan çıkıyorum.
nihayet yazabildim.
hepinizi çok çok öpüyorum. sevgiler :)

sultancım doğumuna az kaldı sanırım, sana kolay bir doğum diliyorum<.
güzel haberlerini bekliyorum.

nimetçim, senin için zor bir durum
ben ilk günden beri emzirip, temizleyp yatağına atıyorum. ona rağmen uykusu yeni yeni oturuyor.
gündüz uykumuz bizim de pek yok.

kolay gelsin sana çok

kızlar ayın 1 inde hamile olduğumu öğrendimmm
şuan da ikiz görünüyor

haber vermek istedimmm...

hoşgeldin canım utkucuğun ve senin iyi olmana çok sevindim canım
maşallah artık gazınızı kendiniz çıkarabiliyorsunuz ne güzel
kilolarında çoğu gitmiş azı kalmış canım onlarda gider zamanla
siz iyi olunda seni ve utku bebeği çok öpüyorum bende canım

şuan da ikiz görünüyor

canım çok ama çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah
tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah

herkese kocaman günaydın
herkes iyidir umarım
biz kızımla 33+3 olduk artık zamanımız azalıyor
47 günümüz kaldı bizimde
hayırlısıyla inşallah hem heyecan hem korku var
dua edin hepiniz sizleri çok seviyorum
keşke eskisi gibi olsa topiğimiz

bende daha doğurmadım kızlar..38+3 günlüğüz
bel ağrısı bacak ağrısı karnımdaki sertlik her dakikam zorlaşıyo artık..

maşallah canım allahım tamamına erdirir sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah

şuan da ikiz görünüyor

anammm..kaç defa okudum bilemezsin..çok sevindim canım benim..Allah sağılıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşş..tebrikler

bende daha doğurmadım kızlar..38+3 günlüğüz
bel ağrısı bacak ağrısı karnımdaki sertlik her dakikam zorlaşıyo artık..

sona yaklaşmışsın artık canım..heyecan doruktadır artık..inş herşey güzel ve kolay olur sizin için..

edacımmm tebrik ederim cnm benimmm ayy yerim ben snein o 2 mercimeğinii rabbim banada ikizz nasip etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…