Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir

selamun aleykum

Aleyküm selam arkadaşım,
Mübarek Muharrem ayında olduğumuzu biliyodum ama böyle 10.günü'nü bilmiyodum.
Öğrendiğim iyi oldu Allah razı olsun senden sağol.
Eeee bende hasretini çektiğim, gelmesini beklediğim bi bebek var. Daha rahim'e düşmedi ama olsun biz onu bekliyoruz.
Onun için bi şeyler alıyım bende o zaman

Aleyküm selam arkadaşım,
Mübarek Muharrem ayında olduğumuzu biliyodum ama böyle 10.günü'nü bilmiyodum.
Öğrendiğim iyi oldu Allah razı olsun senden sağol.
Eeee bende hasretini çektiğim, gelmesini beklediğim bi bebek var. Daha rahim'e düşmedi ama olsun biz onu bekliyoruz.
Onun için bi şeyler alıyım bende o zaman

bizimkide daha piyasa yok ama bütün cicişeri hazır gibi:)

burdayım edacım her gün bakıyorummm topiğeee ama kimseler olmuypr.

sen nasılsın miniğin napıooo?

edacım sen kürtajdan ne kadar sonra adet oldun hatırlıyormusn

bende fırsat buldukça uğruyorum cnm..
bende dorukta çok iyiyiz çok şükür..büyüyoruz :)

ben 37. gün adet olmuştum canım..
45 güne kadar adet olunması lazımmış..dr um öyle demişti..

bende fırsat buldukça uğruyorum cnm..
bende dorukta çok iyiyiz çok şükür..büyüyoruz :)

ben 37. gün adet olmuştum canım..
45 güne kadar adet olunması lazımmış..dr um öyle demişti..

benim kürtaja 1 ay oldu cmrtsi günü.

hala damla şeklinde lekem varn .ama ben doktorun kan kesici ilacını içmedim adetim zaten az oluyor bunda içim temizlensin die.dün adet oldum sandım lekem arttı ama olmamışımmm.

:43::43:slm kızlar.

size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti:43::43::43:

canım benim inan çokkkk üzüldüm çok zor bi durum ama iyi yönden bak hamile kaldıysan tekrar kalabilirsin

size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti:43::43::43:

canım benim inan çokkkk üzüldüm çok zor bi durum ama iyi yönden bak hamile kaldıysan tekrar kalabilirsin

mrb arkadaşlar nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz şükür. o eski günlerimizi çokkk özlüyorum hergün burdaydık herşeyi paylaşıyorduk şimdi 2 ayda ancak uğrayabiliyorum özay bilgisayar başına geçirmiyo gündüz işte olduğumdan özlüyo...

mrb arkadaşlar nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz şükür. o eski günlerimizi çokkk özlüyorum hergün burdaydık herşeyi paylaşıyorduk şimdi 2 ayda ancak uğrayabiliyorum özay bilgisayar başına geçirmiyo gündüz işte olduğumdan özlüyo...

cnm benim çok saolll.ne diyelim başa gelen çekilio.

arada sıradada olsa iyi oldunuzu bildirmeniz inan yetiooo.bazı arkadaşlardan hiç haber alamıyoruz malesef

slm kızlar nasılsınız ay bebiş oldu olalı ınanın fırsat bulupta acamıyorum pc yı..:27:eee arada gırıp gecmısı okumaktan baska bısı yapamıyorum cunkı benım bıcırık oğlusum ızın vermıyoo yazmama:52::52: ama genede haber almaya calısıyorum gecmısı okuyup..11.ayımıza gırdık bız teyzeleri azı dısleımızı cıkarmaya calısıyoruz oda cok zormu duydugum kadarıyla.iştahsızlık.ishal derken yavrum yıprandı bız boyleyız sız neler yapıyorsunuz bakıyım benı tanıyan kızlara dıyım cunku bır kac kısı yenı gırmıs bir kac kısı yenı katılmıs benı tanımıyorlardır...:52:neyse kızlar benım bıcırık uyurken bır bakıyım dedım uyanmadan kacıyım ben evı toplıcam hepınızı :54::54: kızlar kib:43::43:

Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

* Domateste kalpte olduğu gib
i dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.

* Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.

* Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

* Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

* Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.

* Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

* İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

* Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.

* Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

* Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

* Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.

burdayım canım,karşılaşamıyoruz tabi..Nasılsın??

saol cnm bugün 41 gün oldu ama daha benim lekem bitmedi.doktora gittim tahlil yapmadan bi ton ilaç verdi.bende alıp içmedim şimdi adt olmuşum sevindim iyiki içmemişim.
onun haricinde iyiyimmm.

Sen nasılsın küçük prens nasılll

saol cnm bugün 41 gün oldu ama daha benim lekem bitmedi.doktora gittim tahlil yapmadan bi ton ilaç verdi.bende alıp içmedim şimdi adt olmuşum sevindim iyiki içmemişim.
onun haricinde iyiyimmm.

Sen nasılsın küçük prens nasılll

sevindim canım senin adına inşş burdan sonraki süreç çok iyi geçer,bebişine kavuşursun..
ben ev,iş arasında sürünüyorum canım,herşeye yetmeye çalışıyorum,bi çoğunda eksik kalıyorum..Bizim ufaklık büyüdü, 2 yaş sendromuna bile hafif giriş yaptı..bu aralar gün bitsede zaman çabuk geçse diye bakıyorum hayata:)

sevindim canım senin adına inşş burdan sonraki süreç çok iyi geçer,bebişine kavuşursun..
ben ev,iş arasında sürünüyorum canım,herşeye yetmeye çalışıyorum,bi çoğunda eksik kalıyorum..Bizim ufaklık büyüdü, 2 yaş sendromuna bile hafif giriş yaptı..bu aralar gün bitsede zaman çabuk geçse diye bakıyorum hayata:)

kolay gelsin cnm.hem iş hem zor ama inan evde oturupp çevrenin dırdırını dinlemektense çalışmak herzaman daha iyi

Back
X