Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar yenı yılınızı kutlarım saglık huzur mutluluk veee bebişli bır yıl dılerım hepınızeee galıba ılk ben kutladım :52::52::46::46: neysee oğkusum rahat bırakmıyo benı ben kacar :54::54:hepınızııı

selam kızlar nasılsınız artık sayfaya giren yok snırım benm gibi :54:

merb.kızlarrr nasılsınız minişler nasıl....
tuğbaaa uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın neler yapıyosun güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum:*

biz çook iyiyiz şükür tabi yorgunluk ,uykusuzluk hariç :)) bu aralar yürümeye çalıştığından buğlem suyla beraber bizde enerji kalmıyo hava yastığı olmaktan etrafında :D
13 şubat çarşamba tam 1 yaşında olcak kızım .inşallah..
çoook öptüm sizi

slm kızlar bebek olunca uzunzaman kk ya giremedim :1: sanırım hepiniz aynı durumdasınız bebeişler baya yoğunluk kattı hayatımıza güzel tabikide :emir_bebek: benim oğluşumda büyüyo haraketlenmeye başladı :emir_bebek: aynı bu bebek gibi poposunu dikip düşüyo :9: keşke gelsenizde tecrubelrinizi anlatsanız:21: yemek olaylarınızı vs
ua27 cnm seninkide maşallah büyümüş
edacım seninde
handan doğum yaptı sanırım allah analı babalı sağlıklı büyümek nasıp etsin
maanyoo durumunu okudum çok üzüldüm ama benimde başımdan bi düşük geçti ve ikincisinde herşey güzeldi inş rahımın alıştırma yapıyor ve ikincisi inş çok güzel olucak6 ay sonra hamıle kalmıştım umarım seninde rabbim yüzünü güldürür
tüm kızların bebişleri aşağı yukarı 1 yaş olmuşlar maşallah :nazar::nazar:

bizden hepinize çok selam :emir_bebek:
oğlum 14 aylık oldu nerdeyse ve şirinliğin biri bin para :9:

herkese sağlık ve ağız tadı diliyoruz... kendinize iyi bakın.

tubacım hep dualarımdasın. iyi haber ver bize.

sultancım bıdığın doğum gnü kutlu olsun.

folikasit çok soal cnm.

imjuli inşş cnmm güzel haberler yakında vereceğim size.hala tedavi görüyrm hepinize çok teşekkür dualarınızda unutmaıdnız için

günaydıııın arkadaşlarrr...
biz çook iyiyz şükür .13 şubat doğum günümüzdü vee çok güzel bir parti oldu :D
artık 1 yaşındayız.büyüdükce dahada tatlı oldu kızım..çene hiç durmuyo kanepe ve duvarlardan tutunarak yürüyo.
yemek konusunda halaaa sıkıntılı olduğumuzdan gerçi nerdeyse çooook yiyyor booooolca emiyor :/
kızım durmuyor gelcem yine :****

günaydıııın arkadaşlarrr...
biz çook iyiyz şükür .13 şubat doğum günümüzdü vee çok güzel bir parti oldu :D
artık 1 yaşındayız.büyüdükce dahada tatlı oldu kızım..çene hiç durmuyo kanepe ve duvarlardan tutunarak yürüyo.
yemek konusunda halaaa sıkıntılı olduğumuzdan gerçi nerdeyse çooook yiyyor booooolca emiyor :/
kızım durmuyor gelcem yine :****

yer elbet sultan kuşum, dert etme.
benim oğlum iyi yiyor sayılır ama hala alışamadıklarımız var, demek ki bu yemek süreci zor bi süreç :D
öp buğlem prensesi benim için.

merhaba kızlar,nasılsınız??
biz iyiyiz,oğluşum kocaman oldu,konuşuyor,yaramazlık yapıyor,büyüyor da büyüyor..Size ilk hamilelik haberi mi verdiğim gün dün gibi aklımda oysa..gelecek ay 2 yaşına girecek..Benim günlerim onunla ilgilenmek ve işe gidip gelmekle geçiyor.Hepiniz her zaman aklımdasınız..Öpüldünüz:54::54::54:

Selam kızlar..umarım iyisinizdir..Ben iyiyim Allah'a şükür ama malum sebeplerden topiği sık ziyaret edemiyorum..Bütün gün Eymenle uğraşıyorum,hatta o kadar sıkı fıkıyızki artık lavaboya bile gidemiyorum onsuz, nereye gidersem peşimde..yürümeye başlayalı 1 ay oldu ama hala dengesini tam sağlayamıyor :( sizce normal mi?

oooooooooo kimsecikler uğramaz olmuş.....çok özlüyorum burdaki sohbeti sabahın köründe başlıyorduk konuşmaya saatlerce...şimdi slm yazmak için bile elmiyoru :(:19:

selam kızlar hepinizi öpüyorum kocaman... Buğlem bebeğim 26 aylık oldu ve 3 ay sonrada erkek kardeşine abla olacak inşallah yani tekrar hamileyim kızlar

canım mrb..seni yıllar sonra görmek yani haber almak ne güzelll.....
maşallah buğleme kocama olmuşda abla olcak :D
tekrar hamiş olmana da şaşırdım ne güzel nasıl geçiyor hamilelik.
allahım kolay doğum nasip etsin..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..:54:

canım mrb..seni yıllar sonra görmek yani haber almak ne güzelll.....
maşallah buğleme kocama olmuşda abla olcak :D
tekrar hamiş olmana da şaşırdım ne güzel nasıl geçiyor hamilelik.
allahım kolay doğum nasip etsin..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..:54:

bende seni gördüğüme çok sevindim canım..evet teyzesi kocaman oldu kızım sanki dün gibi sizlere hamile haberimi vermem şimdide tekrar hamişim ve bir oğlum olacak inşallah aralarında 2,5 yaş fark olacak 2 bebek düşünüyorduk rabbimde nasip etti ikiside büyüyüp aradan çıkacaklar işte :1:

selam kızlar hepinizi öpüyorum kocaman... Buğlem bebeğim 26 aylık oldu ve 3 ay sonrada erkek kardeşine abla olacak inşallah yani tekrar hamileyim kızlar

canım benim çok sevindim zaman nasıl hızlı akıp gidiyor şimdi 2. ne güzel
bende arada uğrayabiliyorum oğlumdan fırsat kalmıyo işten gelince yakamı bırakmıyo 21 aylık olduk sizleri burda sohbet etmeyi çok özledim hepinizi öpüyorum

Back
X