ay o günleri görecek miyiz acaba? adetimizin gecikmesi, o testi almak, koştura koştura testi yapmak, heyecanla sonucu beklemek, çift çizgiyi görünce yaşayacağımız ruh hali... o kadar merak ediyorum ki... allah isteyen herkese bir an önce yaşatsın inşallah rabbim.öylemi canım onu göremedim...delikafadulden
kızlar ben yine geldim hiç valiz haırlayasım yok ama mecburumeyvahedigeldismile
ne tembel bi gacı oldum ben yahu:bbo:
ay o günleri görecek miyiz acaba? adetimizin gecikmesi, o testi almak, koştura koştura testi yapmak, heyecanla sonucu beklemek, çift çizgiyi görünce yaşayacağımız ruh hali... o kadar merak ediyorum ki... allah isteyen herkese bir an önce yaşatsın inşallah rabbim.
slm kızlar ben giremedim 2 gündür nete.nasılsınız?neler oldu ben yokken.kimseden bi haber var mı?
slm kızlar ben giremedim 2 gündür nete.nasılsınız?neler oldu ben yokken.kimseden bi haber var mı?
nasılsın cnm ben daha regl olmadım ama 17 sine kadar bekliycem belki gecikmeli bilemiyorum
iyi hadi inş olmazsın.
canım listeyi düzeltmen için seni bekliyoduk..hoşgeldin:içelim:
Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı
busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010|
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
[/table]
bende antalyadayım gel beklerim. e sen doktora gidicektin hani. yoksa doktor mersinde mi? ay taksit taksit anlatmasana kız bağlantı kurucaz diye göbeğimiz çatlıyo burdakaydirigubbakcemile3kız 15 denemem olacak onuda yazın eksiğim olmasın yoksa isyan çıkartırım sabah yaptığım gibinaniknanik
evet cnm yolculuk var mersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?