Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben yine geldim hiç valiz haırlayasım yok ama mecburumeyvahedigeldismile
ne tembel bi gacı oldum ben yahu:bbo:

evet cnm gebelik testini o yöntemle saklayan çokk
ama gerçekten güzel bi fikir.
oo bebeğim gel artık gelll

öylemi canım onu göremedim...delikafadulden
ay o günleri görecek miyiz acaba? adetimizin gecikmesi, o testi almak, koştura koştura testi yapmak, heyecanla sonucu beklemek, çift çizgiyi görünce yaşayacağımız ruh hali... o kadar merak ediyorum ki... allah isteyen herkese bir an önce yaşatsın inşallah rabbim.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme

[/table]

Son düzenleme:
kız 15 denemem olacak onuda yazın eksiğim olmasın yoksa isyan çıkartırım sabah yaptığım gibinaniknanik

evet cnm yolculuk var mersine

aaa canım senn günün gelmiş varmı bişeyler

pretyyyyy canım. bat nedir? cumartesi gün sordum da bazı arkadaşlar onun bi nick olduğunu söledikaydirigubbakcemile3 ben ise beklenen adet tarihi olarak anladım. hangisi?

kız 15 denemem olacak onuda yazın eksiğim olmasın yoksa isyan çıkartırım sabah yaptığım gibinaniknanik

evet cnm yolculuk var mersine
bende antalyadayım gel beklerim. e sen doktora gidicektin hani. yoksa doktor mersinde mi? ay taksit taksit anlatmasana kız bağlantı kurucaz diye göbeğimiz çatlıyo burdakaydirigubbakcemile3

kız ben mersinde bi doktordan randevu aldımda geri tanıdık değil die vaz geçtim.onun için mersine yarın gitcez.doktora yarın sabah gitcem.bana dua edinde güzel haberlerle döneyim.

benimde ablalarım antalyada.
FıGEN DEMıR var antalyada doktor çok iyi bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…