hadi bakalım hayırlısı olsun canımcım,nasılsın iyimisin?
aman millet karşısındakinin bi açığını bulup canını acıtmayı pek sever. ipleme sen. sanıyo musun ki hamile kalsan kurtulcan? ikincisini ne zaman yapcanız? sıra bu soruya gelecek. bitmez ki bunun ardı arkası yok ki. sen bunları sallama boşver.bilmiyrm canım ya duygularım karışık.ya ben mi duyarlıym yoksa millet mi iğneliyo bilmiym.ha bire bebiş muhabbeti yapıyolar.bizm okulda bi bayan da hamileymiş.bugün öğrendim.hem sevindim.hemde içim burkuldu.
prety günün yaklaşmış. nası heyecanlı bi bekleyiş di mi? ne hissediyosun? sence kutundan ne çıkacakkaydirigubbakcemile3
güya bize iyilik yapıolar güyaaaaa
dün eşimin halası bana dioki seni artık doktora götürelim.sanki derdim mmillete düşmüş.kimsenin haberi yok gittiğimden
hadi bakalım hayırlısı. inşallah kutundan büyük çıkar da hamdi beyden teklif beklemek zorunda kalmayızkaydirigubbakcemile3ayyy ben her ay olduğu gibi bu ay da büyük hissediym:)
heee ağla da bebiş varsa o da üzülsünyaaaa böyle bağıra çağıra ağlamak istiyrm.çok bunaldım.
ben nerdeyım kız pretty9217...7 temmuz 10.denemem
kız hperi bugün topikte terör estirin milleti kırana tıktın haaaklava: herkesi dövdün ohaoldumsmile
yaaaa böyle bağıra çağıra ağlamak istiyrm.çok bunaldım.
ben bukadar da güçsüz olduğumu bilmezdim.heee ağla da bebiş varsa o da üzülsünlmaz:
valla eğer gerçek bi anne adayıysan kendini üzmeye kapıp koyvermeye hakkın yok. en başta bebişin için güçlü durmak zorundasın.ben bukadar da güçsüz olduğumu bilmezdim.
efet halayımız büyüyooooyyy:teytey::teytey::teytey::teytey:maonyaaa, impaladeniz, pretty9217, karats+, disem, N_a_l_a_n, busecan35+, hperi+, darkangellove58
oy oy mşlhh:dance:
valla eğer gerçek bi anne adayıysan kendini üzmeye kapıp koyvermeye hakkın yok. en başta bebişin için güçlü durmak zorundasın.
ben bukadar da güçsüz olduğumu bilmezdim.
evet. pozitif düşünce ile bu ay hepimiz hamile kalacağızzemuszemuscanım ağzından bal damlıyor valla.inş bebiş vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?