Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

mse121822
Porkadal

listede isimleri var ama hiç giriyorlar mı ki topiğe??Çıkarsak mı acaba bilemedim..

mse121822
Porkadal

listede isimleri var ama hiç giriyorlar mı ki topiğe??Çıkarsak mı acaba bilemedim..

2 arkadası da baska topicde gördüm adet olmuslardı sanırımm...
gelmeyen arkadasları listede tutmak anlamsız bencee..
ama yine de sabah arkadaşlara soralım istersen..

edacık heralde bi ikimizin kocişi yok evde benim koçiş gececi kaydirigubbakcemile2 akannehir

edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:

ay cnm benim aynı anda yazmışız inş. başımıza bişey gelmez koçişlerimiz yok yazıyoruz ya biri okuyupda bizi bulursa bilmiyorumkismile

yok kızzz ne olacak korkma birsey olmazz..ben alışkınımmm tek kalmayaaa..

yok kızzz ne olacak korkma birsey olmazz..ben alışkınımmm tek kalmayaaa..

bende alıştım kaynnamlar köye gitti 2 ay oldu korkmuyorum allaha şükür ben de alışıyom heralde sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile5

hee valla pc de olmasa yandıkk can sıkıntısındannn..

sonumuz ne olcak acaba merak ediyorum bir gün bizde hamile diye buraya yazcakmıyız gerçi sen yazarsında akannehir kaydirigubbakcemile3 cnm benm inş. vardır bebeğin çok dua ettim ya kendimi unutmuşum sempatiksalakcinni

yarın doktor ne yapıcak acaba bana merak ediyorum hani bütün bilğileri isticekmi rahim filmi ve ya başka bişey bi topik var birinden birini istememiş doktor tüpleri kapalıymış 3.5 sene boşa gitmiş yani çok zor hayat yaa :hulya:

sonumuz ne olcak acaba merak ediyorum bir gün bizde hamile diye buraya yazcakmıyız gerçi sen yazarsında akannehir kaydirigubbakcemile3 cnm benm inş. vardır bebeğin çok dua ettim ya kendimi unutmuşum sempatiksalakcinni

yazarız cnm merak etme..inş seninde benimde tutmuştur canımmm..

bunları düşünme canımmm bozma morelinii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…