Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim eşimde 7 gibi gelecek 8 e doğru çıkabilirizz..
ama sen biliyor musun bilmiyorum dr a gitmeden kan verebiliyor muyum hastanede??

bu aralar bende bekçiliğe talibim..... 22 temmuza bu gidişle çıkamayacağım diye memlekete gitmeye karar verdim bari orda zaman gezerek geçer....

olur sende katıl bekçiliğe dört bir yerden koruyalımm kaydirigubbakcemile3

ama sen biliyor musun bilmiyorum dr a gitmeden kan verebiliyor muyum hastanede??

doktora girmene gerek yok kanda gebelik baktıracağım diyorsun bakıyorlar.... inşaallah hayırlı haberlerle dönersin...

doktora girmene gerek yok kanda gebelik baktıracağım diyorsun bakıyorlar.... inşaallah hayırlı haberlerle dönersin...

aaaaaa gerçekten öyle oluyor mu??
çünkü ben erken gidebilirim dr gelmemiş olur sonrada gezmeye gidicez göreve çağırmazlarsa..koçişi sabah yakalarsam bırakmak istemiyorumm kaydirigubbakcemile3

olur sende katıl bekçiliğe dört bir yerden koruyalımm kaydirigubbakcemile3

kızlar normal yolla gebelik bekliyorsanız adetinizin 3. günü itibariyle 21gün bal tarçın çörek otu karışımını yapın basit bir karışım.. 2 yemek kaşığı bal bir yemek kaşığı tarcım bir yemek kaşığı çörek otu sabah akşam bir cay kaşığı yiyeceksiniz yumurtaların gelişiminde çok faydalı.... faydasını gören arkadaşlarım oldu bu siteden.... ben ilaç tedavisi gördüğüm için kullanamıyorum... ama size tavsiye ederim....

yok cnm doktor kağıt vercek sana üstünde bthgc yazıcak ben hep adetime 4 gün kala yaptırırım ama bu seferr yaptırmadım sizden öğrendim bunuda sağolun kaydirigubbakcemile5

aaaaaa gerçekten öyle oluyor mu??
çünkü ben erken gidebilirim dr gelmemiş olur sonrada gezmeye gidicez göreve çağırmazlarsa..koçişi sabah yakalarsam bırakmak istemiyorumm kaydirigubbakcemile3

oluyor herhangi bir hastaneye kliniğe gidip kanda gebelik dediğinde hemen bakıyorlar.... zaten değerler belli 10 nun altı gebelik yok demek 10 50 arası muhtemelen gebesin demek 50nin üstü gebesin demek... yaptıra yaptıraa hehehehe öğrendim ama bir türlü 10nun üstünü görmek nasip olmadı....

canım duymustum bu karışımı ama benim daha ilk denemem eger ki ilerki aylara kadar tutmazsa yapmayı düşünürüm diyordumm..

yok cnm doktor kağıt vercek sana üstünde bthgc yazıcak ben hep adetime 4 gün kala yaptırırım ama bu seferr yaptırmadım sizden öğrendim bunuda sağolun kaydirigubbakcemile5

ben mesela her ay direk doktora gitmeden adetime 2gün kala yaptırırım varmı yokmu öğrenmek için kızılaya gidiyorum bunun için herhangi bir evrak gerekmiyor.... özelde 40 50 arası değişiyor kızılay gibi sağlık kuruluşlarındada 24de yapıyorlar...

ayy oluyor mu olmuyor mu kübra kızz kafamı karıştırmaa..eneplnar sen daha önce dr a gitmeden hastanede baktırdın mı hiç cnmm??
ben pozitif çıkarsa dr a gitmek istiyorum çünkü..

parası sorun değil cnmm önemli olan dr a gitmeden baktırmak hem erken gidicem 7:30 gibi o saatte dr olmaz hastanede..acil haricindee..

ayy oluyor mu olmuyor mu kübra kızz kafamı karıştırmaa..eneplnar sen daha önce dr a gitmeden hastanede baktırdın mı hiç cnmm??
ben pozitif çıkarsa dr a gitmek istiyorum çünkü..

canım ben 6 aydır her ay yaptırıyorum...... kimi zaman kızılaya gittim kimi zaman özele ama her ay yaptırdım..... 6 aydır tedavi olduğumdan dolayı alışkanlık oldu.... birde olurda hamiş çıkarsan hemen gitme 1 hafta bekle 2 günde birde kan testi yaptır değerlerinin yükselip yükselmediğini gözlemle öyle doktora git yani elinde 3 adet test sonucu olsun 2gün arayla yapılmış....

canım benim ilk hamileliğimde direk dr a gitmiştim dr un isteğiyle kan testi yaptırmıştımm..şimdi yaparsam pozitif çıkarsa bir kaç güne direk dr a giderim çünkü benim eşim durmaz direk dr a götürür..

kocakarılar adet 1 hafta geçmeden doktora gidilmez derler .... altdan muayene edildiğinden dolayı ve o esnada daha bebek kan pırtısı olduğundan sökülme olabiliyormuş.. kese den kan boşalıp vücut gebeliği sonlandırabiliyormuş.... o nedenle ne olur olmaz bence 1 hafta bekle zaten bildiğim kadarıyla 5 hafta dolmadan kesede görünmüyor....

canım, benim adetim yarın 6 gün geçmiş oluyor, zaten alttan muayne yaptırmam..ama pozitif çıkarsa bu hafta bitmeden dr giderim eşim durmaz yani..

canım, benim adetim yarın 6 gün geçmiş oluyor, zaten alttan muayne yaptırmam..ama pozitif çıkarsa bu hafta bitmeden dr giderim eşim durmaz yani..

a ozaman normal gitmen.... inşaallah pozitif çıkar.... iyi dayanmışsın 6gün ben genelde ya adetime 2 gün kala yaptırıyorum yada adet olacağım gün dayanamayıp yaptırıyorum doktordan sonucu almadan kırmızıııyıgörüyorum... tabi hayal kırıklığı kötü... ama ne güzel normal yolla bebişin gelecek şükret ve sabret.... eminimki bebişine tez zamanda kavuşacaksın...

tşk ederim cnm allah hepimize nasip etsin inş..
evet normal yolla ilk deneme de beklemiyordum ama bakalım kan da ne çıkacak..
inşş hepimiz bebişimize tez zaman da kavuşuruz cnmm..

tşk ederim cnm allah hepimize nasip etsin inş..
evet normal yolla ilk deneme de beklemiyordum ama bakalım kan da ne çıkacak..
inşş hepimiz bebişimize tez zaman da kavuşuruz cnmm..

amin canım amin.. canabı hakkım tüm iisteyenlere bu duyguyu yaşatsın.... evde test yapmadınmı.... nasıl dayana bildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…